Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pegaza napisał(a):
Witaj Ewcia i chłopaczki:p ja to widze tak, że Kilerkowi żeby nie był osamotniony w swoim wzroście zakupią też dziewczyneczke :eviltong: i wtedy szanse w rodzinie będą wyrównane każdy z chłopaków będzie miał swoją dziewczyne:eviltong:

Ale zeby było sprawiedliwie to Killerek poczeka bo Albi dzieweczke dostanie w wieku 5 lat :)
Ewcia gdzieś Ty? Pakujesz się?
W sumie to przeprowadzka zajęła nam dwa dni ;)

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pegaza']IKEA łączy bo ja też mam stolik rtv z Ikei:eviltong:

oto jakie powodzenie ma IKEA...

[quote name='barbara.h']ojej to Albercik bedzie miał dziewczynę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy coś pokręciłam? :oops:

Nie pokręciłaś Basiu!!! Będzie dziewczynka!

[quote name='małyskrzat']proponuję zrobić z papieru śniadaniowego- mniej trwałe ale o niebo lepsze
i spokojnie na 2 dni wystarczy- no chyba że Twój szaleniec użyje ząbków:evil_lol:

(a papilotowałaś go już wcześniej?)

Na papier śniadaniowy nie wpadłam, pewnie dlatego, że od lat go nie miałam w swoim domu, tylko papierowe torebki śniadaniowe. Nie papilotowałam. To pierwszy raz...

[quote name='Pysia']Witaj Ewciu :multi:
Nadrobiłam wszystko :mdleje: I tak sobie pomyślałam , że rzeczywiście masz fajnie....Ja nie widziałam ani nie słyszałam o moich niuniach od dnia narodzin:shake: A Ty w sumie znasz ją nawet przed narodzinami :multi: Wiesz jak rośnie, oglądasz fotki...Kurcze chyba Ci zazdrosze :roll:
Coraz bardziej mi smutno że żadna z nich nie może z nami zostać :-( Czy ja kiedykolwiek będę miała dziewczynke którą będę znała od początku? Gdyby nie Szelma....No ale Szelme też kocham bardzo a mając do wyboru dorosłą - z przeszłoscią Szelme a to maleństwo co ma szanse na dobre zycie - wybieram Szelme. Jej nikt nie chciał - tylko ja....

Część Edytko!
JA bym też Albercika nie zamieniła..., mimo wszystkich problemów jakie mi sprawiał (tych wychowawczych)...

[quote name='Alka']Ewa , gratuluję :multi: rodzinka się powiększa :loveu::multi:

Albercik będzie miał śliczniaste towarzystwo, ciekawe co na to Killerek ?

Nie wiem jeszcze co on na to, ale Jarek już mu mówi..."chłopie, ćwicz refleks!":diabloti:

[quote name='Pegaza']Witaj Ewcia i chłopaczki:p ja to widze tak, że Kilerkowi żeby nie był osamotniony w swoim wzroście zakupią też dziewczyneczke :eviltong: i wtedy szanse w rodzinie będą wyrównane każdy z chłopaków będzie miał swoją dziewczyne:eviltong:

Na razie wystarczy mi jeden z tych, co go nie widać, a słychać!!!

[quote name='Pysia']Ale zeby było sprawiedliwie to Killerek poczeka bo Albi dzieweczke dostanie w wieku 5 lat :)
Ewcia gdzieś Ty? Pakujesz się?
W sumie to przeprowadzka zajęła nam dwa dni ;)

2 dni??? To jakiś rekord!!! Widać mam charakter niufa "powolutku, pomalutku i wytrwale"...
Wczoraj miałam gości do późna, co prawda latałam co chwilę, żeby sprawdzić dogo, ale nie wypadało mi siedzieć murem przy kompie... Pewnie by się obrazili...:hmmmm: Oni nie znają dogo i nie rozumieli, że mnie namiętność szarpie...

[quote name='Basia_Sz']Heloł :loveu: Pozdrawiamy Małego eleganta i wielkiego giganta :loveu: :evil_lol:
Może pomóc w pakowaniu? :cool3:

Zapraszam serdecznie

[quote name='Yorkie']No a jakże by inaczej? Oczywiście, że jesteś piękny, słodki, przecudowny, ... (brak mi słów :oops: ) :loveu:

też tak myślę...:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)i jak przygotowania.....:p

No po miski jeszcze nie popędziłam, ale zaczynam odczuwać z Waszej strony jakąś presję...:watpliwy:
Chyba pobiegnę do sklepu rozgladać się za akcesoriami...:eviltong:

A tak szczerze, to muszę tylko odwalić w kolejności testy Madzi, potem jej bierzmowanie i wylot Michała do Niemiec i będę mogła nie myśleć o niczym innym tylko o niuni...:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
witanko:multi:
ja ta kz czystej ciekawosci zapytam .. czy Albi tez w papilocikach chodzi??:evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście, w/g najnowszej mody.......

Vectra napisał(a):
nie że się czepiam tylko pytam :diabloti:
po co mu te papiloty :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wytłumaczcie mi to :p

Jasne TY SIĘ NIE CZEPIASZ...:diabloti:

To podobno smutna konieczność przy wystawach... Musi mieć długi włos i nie zniszczony na końcach i dlatego się papilotuje. Sprawdzam czy faktycznie będzie różnica...:cool3:

Posted

AlKil napisał(a):

To podobno smutna konieczność przy wystawach... Musi mieć długi włos i nie zniszczony na końcach i dlatego się papilotuje. Sprawdzam czy faktycznie będzie różnica...:cool3:

i co on caly czas w tych pilotkach biega???:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
i co on caly czas w tych pilotkach biega???:evil_lol:

od wczoraj do dziś, teraz trzeba mu je zdjąć, rozczesać, odżywić....
nie ja to wymyślam i nie przeze mnie na wystawach nie mogą być yorki z krótką fryzurką :placz:

Vectra napisał(a):
biedny mały piesek nie ? :-( już piszę petycje do TOZu :diabloti:

no, no, na petycjach to Ty się znasz....:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć papilotnikowce:loveu: :loveu:

Cześć! :lol:

Dzisiaj mieliśmy ubaw z Killerka... Jarek przyniósł koszyczek z kwiatkami i Killer wpadł w histerię. Nie było wiadomo o co mu chodzi. Nie odrywał od niego wzroku, piszczał, trząsł się jak galaretka i próbował się do niego dostać.
Potem siedział przed nim jak posąg i trwało to godzinę.:evil_lol:

najpierw filmik:

http://alkil.wrzuta.pl/film/mCPKJwMje2/

Aż Albert przyszedł sprawdzić co się dzieje...

pan przyleciał na pomoc...

Killer chyba je hipnotyzował...

Posted

Vectra napisał(a):
hahahahaha coś sie Kilerkowi chyba pokręciło :diabloti:
może od tych papilotów :diabloti: ;)

Podłość ludzka nie zna granic...:diabloti:

madziasto4 napisał(a):
buahaha 'czemu ptaszka zepsułeś' :evil_lol: :evil_lol:
Killusiowi się coś pokićkało z tym koszyczkiem :lol:

zupełnie nie mam pojęcia o co mu chodziło...:niewiem: Przecież nie widział kwiatów perwszy raz w życiu, może te mu jakoś pachniały???

Posted

AlKil napisał(a):

zupełnie nie mam pojęcia o co mu chodziło...:niewiem: Przecież nie widział kwiatów perwszy raz w życiu, może te mu jakoś pachniały???

Może mu się ze święconką skojarzyło i kiełbaską w koszyczku :diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
Takie jakieś złośliwe i czepialskie...:mad:

kto by pomyślał :shake: i to na forum miłośników psów :shake: się papilotów czepiają :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
kto by pomyślał :shake: i to na forum miłośników psów :shake: się papilotów czepiają :evil_lol:

nie wiedzą, że papiloty są marzeniem każdego psa...;) Widziałam, że są nawet takie w różowym kolorze, specjalne dla morderczych psów na poprawę humoru..:eviltong:

Posted

AlKil napisał(a):
nie wiedzą, że papiloty są marzeniem każdego psa...;) Widziałam, że są nawet takie w różowym kolorze, specjalne dla morderczych psów na poprawę humoru..:eviltong:

A wiesz Ewciu że jak kupiłam Zmorke to TZ kazał jej wywiązać ogromną czerwoną kokarde i tak z nią spacerować po osiedlu? Ona była najpiekniejszym szczeniakiem jakiego w życiu widzielismy :) I powiem Ci ze dalej nie widziałam takiego:shake: Nie chciałam z duzego psa robić choinki i jak uszko jej się zaparzyło po tygodniu to dostałam mega opierdziel od TZta że to przeze mnie bo na pewno ktoś ja zauroczył :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A wiesz Ewciu że jak kupiłam Zmorke to TZ kazał jej wywiązać ogromną czerwoną kokarde i tak z nią spacerować po osiedlu? Ona była najpiekniejszym szczeniakiem jakiego w życiu widzielismy :) I powiem Ci ze dalej nie widziałam takiego:shake: Nie chciałam z duzego psa robić choinki i jak uszko jej się zaparzyło po tygodniu to dostałam mega opierdziel od TZta że to przeze mnie bo na pewno ktoś ja zauroczył :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mój TZ jak pojechalismy do Warszawy do tatusia Killerka, to mu w tej stolicy zakupił ubranko... pikowaną czerwoną kurteczkę z czarnymi spodenkami i czerwoną bejsbolówkę...:roll: Starsza pani, która akurat strzygła swojego yorkusia powiedziała mu, że musi jeszcze kupić do kompletu kij bejsbolowy..:evil_lol: Mówię ci, Tz-owi oczy się zaświeciły... Ale nie dostał nigdzie miniaturowego kija...
Za to kupił mu jeszcze kowbojski kapelusz, żeby miał stosowny ubiór na festiwalu w Mrągowie...:evil_lol:

Och ci TZ-ci ;)