Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :mad:Ewa ty mi nie rób na złość ze u was słonko bo u nas wprawdzie żabami już nie rzuca ...ale ogólnie jest paskudnie:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='AlKil']Dzień dobry! Wszystkim bardzo dziękujemy za życzenia!!! Dziękuję... Okropnie było.. wszędzie zastawione stoły na maxa, upychaliśmy po kieszeniach... już mogę.... Wyszłam...ledwo... wyjątkowo w tym roku, jajka malowane na szybko... a jakie to oczy ....i ta powazna mina...... dwa brytany....to masz Ty tych strazników....... jedno ciche a drugie chyba bardzo intensywnie krzyczace.... mam na mysli ze czarne cichce a małe skrzeczace:loveu: a to dzieło mojego synka... pierwsze zupełnie samodzielne... wooow zdolne masz dziecie...... pogratuluj prosze...... a ile młody ma lat???? Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='dealer']Dzien dobry:) a ja to tylko chcialam zobaczyc gdzie i z kim bedzie mieszkala Pysiowa , niedlugo Twoja, niufka ale tak mnie wciaglo ze pol galerii obejrzalam. sie usmialam jak norka , piekne zdjecia szczegolnie z Egiptu:) milego dnia:) Aga dzień dobry! Witamy serdecznie!:lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']fantastyczne....nadrobiłam....i bede na biezaco zagladac...... Witamy, my do WAs też zaglądamy...:razz: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:Ewa ty mi nie rób na złość ze u was słonko bo u nas wprawdzie żabami już nie rzuca ...ale ogólnie jest paskudnie:diabloti: :placz::placz::placz: chmurki przyszły..:placz: [quote name='Agunia-Pańciunia)']wooow zdolne masz dziecie...... pogratuluj prosze...... a ile młody ma lat???? Prawie 11.:lol: Quote
Shikka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: CONGRATULATIONS DOBREGO WYBORU :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wiedziałam, wiedziałam wiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Shikka napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: CONGRATULATIONS DOBREGO WYBORU :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wiedziałam, wiedziałam wiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Kobieto! :razz: Quote
Shikka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ano cześć cześć :) Z rana taka wiadomośc to gwarant dobrego humorku :lol: Swoją drogą to masz dar przekonywania :evil_lol: Mistrzostwo :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='AlKil'] Witamy, my do WAs też zaglądamy...:razz: tak wiem....:loveu: ...... :placz::placz::placz: chmurki przyszły..:placz: Prawie 11.:lol: ooo to sporo.... :loveu: Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam fajne filmiki szkoda ze takie krótkie:eviltong: Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Shikka']Ano cześć cześć :) Z rana taka wiadomośc to gwarant dobrego humorku :lol: Swoją drogą to masz dar przekonywania :evil_lol: Mistrzostwo :evil_lol: Wiesz, pomyslałam sobie, że nie mogę mu tak prosto w ucho wyrabać, bo zazwyczaj wyzwala się wtedy odruch obronny. A sms można przeczytać, potem jeszcze raz albo i kilka, czas mija ochłonąć można, potem trzeba wystukać odp. a Tz pisać nie za bardzo lubi...:razz: Ręce i głowa zajęte pracą, tu się żona czegoś domaga, to dla świetego spokoju może powie tak, żebym się odczepiła... [quote name='Agunia-Pańciunia)']ooo to sporo.... :loveu: stare te dzieci, zawsze to mówię...:diabloti: Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Pegaza napisał(a):Witam fajne filmiki szkoda ze takie krótkie:eviltong: Ooo ktoś obejrzał!!! :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Mam odrobinkę mało czasu ale dotarłam i nadrobiłam zaległości :multi: Uśmiałam się przy tym setnie :evil_lol: Patrzyłam na smarkule i zastanawiałam się która TO będzie :loveu: W sumie 3 są identyczne :loveu: Jedna - ta biała - jest jakby ciut drobniejsza ale wage ma tą samą co reszta ;) Nigdy nic nie wiadomo bo z tej najdrobniejszej może wyrosnąć najśliczniejsza :loveu: Zobaczymy za kilka tygodni ;) Na razie je stymuluje aby potem łatwiej się przystosowywały :) Quote
Basia_Sz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witamy dużego :loveu: , witamy małego :loveu: Pozdrawiamy Pańcię i zdolne dzieciątko :loveu: :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Pysia napisał(a):Mam odrobinkę mało czasu ale dotarłam i nadrobiłam zaległości :multi: Uśmiałam się przy tym setnie :evil_lol: Patrzyłam na smarkule i zastanawiałam się która TO będzie :loveu: W sumie 3 są identyczne :loveu: Jedna - ta biała - jest jakby ciut drobniejsza ale wage ma tą samą co reszta ;) Nigdy nic nie wiadomo bo z tej najdrobniejszej może wyrosnąć najśliczniejsza :loveu: Zobaczymy za kilka tygodni ;) Na razie je stymuluje aby potem łatwiej się przystosowywały :) Na zdjęciach tym bardziej są identyczne! :loveu: Basia_Sz napisał(a):Witamy dużego :loveu: , witamy małego :loveu: Pozdrawiamy Pańcię i zdolne dzieciątko :loveu: :evil_lol: dzień dobry!:lol: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witaj Ewa :) O w mordę, drugi niufek :multi: Ale będzie się działo :lol: Czytałam u Pysi urabiane Tz-ta, coś pięknego :evil_lol: Filmiki obejrzane, świetny duet :lol: Pozdrawiamy :) Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ciekawe co Kilerek powie na drugiego Niufka a raczej na Niufke? :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Ciekawe co Kilerek powie na drugiego Niufka a raczej na Niufke? :) stwierdzi ze ma rozdwojenie jazni........:diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 AlKil napisał(a):Ooo ktoś obejrzał!!! :multi::multi::multi: Witamy:loveu: ja też obejrzałam...cudowne pieski:loveu: i pomyśleć że za kilka tygodni będzie jeszcze taka mała czarna kulka:loveu: :loveu: bossssko:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witaj Ewo! Czyżbyście szykowali się na przyjęcie drugiego niufka? Gratulacje :klacz: Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']stwierdzi ze ma rozdwojenie jazni........:diabloti: Właściwie taką dużą kobitkę będzie miał - poczuje się wielki :) :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='evaxon']witanko Ewo :multi: witanko! [quote name='madziasto4']Witaj Ewa :) O w mordę, drugi niufek :multi: Ale będzie się działo :lol: Czytałam u Pysi urabiane Tz-ta, coś pięknego :evil_lol: Filmiki obejrzane, świetny duet :lol: Pozdrawiamy :) Cześć! :lol: cieszę się bardzo [quote name='sylwiaskalska']Ciekawe co Kilerek powie na drugiego Niufka a raczej na Niufke? :) będzie pewnie pyskował:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']stwierdzi ze ma rozdwojenie jazni........:diabloti: możliwe:evil_lol: [quote name='*Ania...Niuf*']Witamy:loveu: ja też obejrzałam...cudowne pieski:loveu: i pomyśleć że za kilka tygodni będzie jeszcze taka mała czarna kulka:loveu: :loveu: bossssko:loveu: rozpływam się [quote name='Yorkie']Witaj Ewo! Czyżbyście szykowali się na przyjęcie drugiego niufka? Gratulacje :klacz: dziękujemy! Szykujemy się na razie w myślach... [quote name='sylwiaskalska']Właściwie taką dużą kobitkę będzie miał - poczuje się wielki :) :evil_lol: :evil_lol: On i tak czuje się wielki, wręcz olbrzymi...:mad: Chyba pójdę się zdrzemnąć, głowa mi dokucza od rana, a wieczorem znowu pogaduchy z Pysią. teraz będzie mi się czekało o wiele lepiej niż poprzednio. Wszystko wiem na bieżąco, widzę na zdjęciach i wszystko dzieje się na moich oczach....:evil_lol::loveu: Quote
Gosiek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ewa - jakież zmiany u Ciebie!!! cudownie, cudownie i jeszcze raz cudownie :loveu: Gratuluję owych zmian :buzi: filmiki super - fajnie móc zobaczyć jaki zywy jest Killerek :multi: i jak dokazuje z Albim.... hahaha Axio sie zerwał ze snu i szuka gdzie pieski szczekają ;) Quote
Basia_Sz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cześć chłopaki i dziewczyny :evil_lol: Ewa, gratuluję drugiego niufka :multi: To dopiero będzie fajny widok na szczycie schodów potem :evil_lol: Dwa czarne olbrzymy a w środku małe śliczności :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :multi:wpadłam szybciutko się przywitać:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts