Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
Witaj,byłam czytałam i płakałam ze..szczęścia:multi: nawet nie wiesz jak się cieszę:multi: gratulacje:lol:

dziękuję...:loveu:

acha ja też mam suńkę i powiem Pysia ani Weszka nie kłamały suki tak się nie ślinią;)

Tz się ucieszy...:cool3:

Posted

evaxon napisał(a):
sa wyjatki:evil_lol: :evil_lol:

no wiesz co???!!!!:angryy::angryy::angryy: WYJĄTKI POTWIERDZAJĄ REGUŁĘ!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
sa wyjatki:evil_lol: :evil_lol:

AlKil napisał(a):
no wiesz co???!!!!:angryy::angryy::angryy: WYJĄTKI POTWIERDZAJĄ REGUŁĘ!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti:

ale miejmy nadzieję że ta suczka nie będzie wyjątkiem:evil_lol: ;)

Posted

jak to mowia nadzieja matka glupich ......:evil_lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Widocznie tak powinny mówić mamunie swoim córeczkom... Cholera, gdzie ta moja córka??? jeszcze jej tego nie powiedziałam....:cool1:

Buhahahahhaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ciekawe jak Albi z Klusiem zareagują na nową towrzyszkę:razz:

Posted

evaxon napisał(a):
jak to mowia nadzieja matka glupich ......:evil_lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol:

Trzeba kochać z dobrodziejstwem inwentarza...czyli melami...:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Ewcia , imie już wybrane :cool3: :cool3: :cool3:

właśnie debatuję z Pysią

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany co ja tu czytam ....ale jajcarnia ...stadko wam sie powiększa:multi:

widziałaś Ty jak łatwo coś przegapić???

Posted

[quote name='AlKil']właśnie debatuję z Pysią

widziałaś Ty jak łatwo coś przegapić???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już niedługo nie da się przegapić;)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Gratuluje decyzji :) kurka ale będzie się działo :)

dziękuję Sylwia. Decyzja była błyskawiczna i szczerze mówiąc u nas tylko takie decyzje wypalają. Gorzej jak sobie coś zaplanujemy, wtedy lipa. Wariaci muszą robić wszystko na wariata!:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']witam:multi: z samego mokrego poranka....................:razz:

Witaj Alu! U nas całkiem sucho. Musiałam spuścić żaluzje, żeby widzieć coś na monitorze :lol:

Posted

AlKil napisał(a):
dziękuję Sylwia. Decyzja była błyskawiczna i szczerze mówiąc u nas tylko takie decyzje wypalają. Gorzej jak sobie coś zaplanujemy, wtedy lipa. Wariaci muszą robić wszystko na wariata!:evil_lol:

tez tak uważam szybka decyzja i niczego nie żałować :) czytałam o tej decyzji u Pysi ale się obśmiałam :) :lol: :lol: :lol:

Posted

Dzien dobry:) a ja to tylko chcialam zobaczyc gdzie i z kim bedzie mieszkala Pysiowa , niedlugo Twoja, niufka ale tak mnie wciaglo ze pol galerii obejrzalam. sie usmialam jak norka , piekne zdjecia szczegolnie z Egiptu:)
milego dnia:)
Aga

Posted

[quote name='AlKil']Uff, ledwo dziś uszedłem z życiem...
moja pani postanowiła mnie wymoczyć w wannie. podobno kiedyś moczyło się tak pranie, a ile mi wiadomo, praniem nie jestem. Widocznie pańcia o tym nie wie...

czesc....

jestem tu pierwszy raz...ale cudnie opisujesz..i fantastyczne modele na fajnych fotach......

a z wanna masz tak jak ja z tym szlaufem od praleczki.....hihihi.....

o jaka nieszczesliwa mordeczka............:shake:

fajny taki drobiazg......
ale to duze zwierzatko...musi uwazac zeby nie rozdeptac tego małego karalucha.....:diabloti:

fantastyczne....nadrobiłam....i bede na biezaco zagladac......