*Ania...Niuf* Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 acha ja też mam suńkę i powiem Pysia ani Weszka nie kłamały suki tak się nie ślinią;) Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Witaj,byłam czytałam i płakałam ze..szczęścia:multi: nawet nie wiesz jak się cieszę:multi: gratulacje:lol: dziękuję...:loveu: *Ania...Niuf* napisał(a):acha ja też mam suńkę i powiem Pysia ani Weszka nie kłamały suki tak się nie ślinią;) Tz się ucieszy...:cool3: Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):acha ja też mam suńkę i powiem Pysia ani Weszka nie kłamały suki tak się nie ślinią;) sa wyjatki:evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 evaxon napisał(a):sa wyjatki:evil_lol: :evil_lol: no wiesz co???!!!!:angryy::angryy::angryy: WYJĄTKI POTWIERDZAJĄ REGUŁĘ!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 evaxon napisał(a):sa wyjatki:evil_lol: :evil_lol: AlKil napisał(a):no wiesz co???!!!!:angryy::angryy::angryy: WYJĄTKI POTWIERDZAJĄ REGUŁĘ!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: ale miejmy nadzieję że ta suczka nie będzie wyjątkiem:evil_lol: ;) Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):ale miejmy nadzieję że ta suczka nie będzie wyjątkiem:evil_lol: ;) jak to mowia nadzieja matka glupich ......:evil_lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 W oczekiwaniu na Pysię wrzucam filmik http://alkil.wrzuta.pl/film/qlFnsSBcIV/ albo dwa http://alkil.wrzuta.pl/film/zWYIdQy71v/ Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 AlKil napisał(a):Widocznie tak powinny mówić mamunie swoim córeczkom... Cholera, gdzie ta moja córka??? jeszcze jej tego nie powiedziałam....:cool1: Buhahahahhaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe jak Albi z Klusiem zareagują na nową towrzyszkę:razz: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):ale miejmy nadzieję że ta suczka nie będzie wyjątkiem:evil_lol: ;) evaxon napisał(a):jak to mowia nadzieja matka glupich ......:evil_lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: Trzeba kochać z dobrodziejstwem inwentarza...czyli melami...:loveu: Quote
Paula Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witam :p Gratuluje jedynej słusznej decyzji :multi: :cool2: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 dziękuję bardzo!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ewcia , imie już wybrane :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany co ja tu czytam ....ale jajcarnia ...stadko wam sie powiększa:multi: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Vectra']Ewcia , imie już wybrane :cool3: :cool3: :cool3: właśnie debatuję z Pysią [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany co ja tu czytam ....ale jajcarnia ...stadko wam sie powiększa:multi: widziałaś Ty jak łatwo coś przegapić??? Quote
Alicja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='AlKil']właśnie debatuję z Pysią widziałaś Ty jak łatwo coś przegapić???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już niedługo nie da się przegapić;) Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już niedługo nie da się przegapić;) nie????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 maartucha napisał(a):Dzien dobry:loveu: Dzień dobry!!!!:lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Gratuluje decyzji :) kurka ale będzie się działo :) Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 witam:multi: z samego mokrego poranka....................:razz: Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Gratuluje decyzji :) kurka ale będzie się działo :) dziękuję Sylwia. Decyzja była błyskawiczna i szczerze mówiąc u nas tylko takie decyzje wypalają. Gorzej jak sobie coś zaplanujemy, wtedy lipa. Wariaci muszą robić wszystko na wariata!:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']witam:multi: z samego mokrego poranka....................:razz: Witaj Alu! U nas całkiem sucho. Musiałam spuścić żaluzje, żeby widzieć coś na monitorze :lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 AlKil napisał(a):dziękuję Sylwia. Decyzja była błyskawiczna i szczerze mówiąc u nas tylko takie decyzje wypalają. Gorzej jak sobie coś zaplanujemy, wtedy lipa. Wariaci muszą robić wszystko na wariata!:evil_lol: tez tak uważam szybka decyzja i niczego nie żałować :) czytałam o tej decyzji u Pysi ale się obśmiałam :) :lol: :lol: :lol: Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzien dobry:) a ja to tylko chcialam zobaczyc gdzie i z kim bedzie mieszkala Pysiowa , niedlugo Twoja, niufka ale tak mnie wciaglo ze pol galerii obejrzalam. sie usmialam jak norka , piekne zdjecia szczegolnie z Egiptu:) milego dnia:) Aga Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='AlKil']Uff, ledwo dziś uszedłem z życiem... moja pani postanowiła mnie wymoczyć w wannie. podobno kiedyś moczyło się tak pranie, a ile mi wiadomo, praniem nie jestem. Widocznie pańcia o tym nie wie... czesc.... jestem tu pierwszy raz...ale cudnie opisujesz..i fantastyczne modele na fajnych fotach...... a z wanna masz tak jak ja z tym szlaufem od praleczki.....hihihi..... o jaka nieszczesliwa mordeczka............:shake: fajny taki drobiazg...... ale to duze zwierzatko...musi uwazac zeby nie rozdeptac tego małego karalucha.....:diabloti: fantastyczne....nadrobiłam....i bede na biezaco zagladac...... Quote
Recommended Posts