Kasia_zg Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witam Cie Ewo w ten słoneczny dzionek!! Wpadłam do Was na chwilecze nadrobić troszke zaległości... Ta fotka mnie zauroczyła...zastanawiam sie co mysla sobie gości jak widza taką ekipe powitalną...i którego bać sie bardziej....Ale slicznie wygladają :loveu: Bo u nas to jest tak że Maxiu okropnie szczeka i ostrzega a Matrix mała pchłeka podlatuje niezauważalny i ciegnie za nogawki :) A tego widoku to Ci nie zazdroszcze sama jakiś czas temu próbowałam uporac sie ze stopniową preprowdzką to było ciezko...ale życze Ci aby to szybko i sprawinie poszło :) Nio i oczywiście gratuluje Ci młodego cukiernika w domu...serniczek wyglada smakowicie az nachodzi ochotka...Ale przyznam że to nieamowite ze Michał mial wogóle ochote tak sam z siebie zeby coś upiec to żadko sie zdaża jak na tak młodego dżentelema wiec tym bardziej gratuluje!! Brawa dla niego za udany wypiek :) A teraz czas wyruszyc do pracy...a Wam zyczyc miłego słonecznego popołudnia...Buziolki dla Ciebie i tulaski dla psiaków!! :) Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='AlKil'] Hieloł :loveu: Wpadliśmy z rewizytą :evil_lol: To zdjęcie jest tak piękne, że aż mnie zatkało :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Cudownie wyglądają razem :loveu: Pobieżnie przejrzałam tylko blogaska :oops:, ale z tego co zdążyłam przeczytać, to zdaje mi się, że będę tu wpadać częściej, masz Ewuniu wspaniałe poczucie humoru a Twoje teksty są zabójcze :evil_lol: Nio to do zobaczyska :loveu: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witaj Ewcia :loveu: Dziewczynka na Was czeka ;) Chyba dostaniesz tą niepomalowaną bo jest słodka :loveu: Basia_Sz napisał(a):Hieloł :loveu: Wpadliśmy z rewizytą :evil_lol: To zdjęcie jest tak piękne, że aż mnie zatkało :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Cudownie wyglądają razem :loveu: Pobieżnie przejrzałam tylko blogaska :oops:, ale z tego co zdążyłam przeczytać, to zdaje mi się, że będę tu wpadać częściej, masz Ewuniu wspaniałe poczucie humoru a Twoje teksty są zabójcze :evil_lol: Nio to do zobaczyska :loveu: Wszyscy właściciele niufków mają poczucie humoru :eviltong::eviltong: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Ewcia :loveu: Dziewczynka na Was czeka ;) Chyba dostaniesz tą niepomalowaną bo jest słodka :loveu: :placz::placz::placz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='AlKil']:placz::placz::placz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::mdleje::mdleje::mdleje: Hahahahahah ja cały czas po tekście mojego TZta umieram ze śmiechu :evil_lol: Facet widać wie że tak czy siak kobieta potrafi wmówić facetowi że on też chce to co ona :diabloti: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 haha, na sto procent z autopsji!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 AlKil napisał(a):haha, na sto procent z autopsji!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pojechał dalej do pracy zadowolony że inni mężowie sa tacy jak on :diabloti: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='AlKil']Oplułam monitor i klawiaturę.... Wyznał mi że poszedł do kościoła modlic się aby mi do głowy nie przyszło zostawić jedną z suń :evil_lol: Quote
Shikka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ewcia... 2 psy czy 3 to już żadna różnica... :loveu::loveu::loveu: Bierz póki dają :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzień dobry:loveu: powiem tylko że bierz Pysiową dziewczynkę:lol: Quote
Hanna R. Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ewcia - pozdrawia Cię nieustająco Pracowita Hania :diabloti: Quote
PIKA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cześć wlaścicielko pieknej czarnej Panny Niufeczki :multi: Quote
Pegaza Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witaj czy ja dobrze zrozumiałam czyżby nowy nabytek będzie?:p Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 dobry wieczór wszystkim! mój obecny stan umysłu nie pozwala na odpowiedzi jednostkom...:loveu: jak tak się zastanowię, to jednak równo pod sufitem nie mam... a nie chciałam wierzyć mamuni...:diabloti: wszystkie ciekawe znajdą odpowiedź w pysiowej galerii... Ufff, ale się rozpisałam...:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dobra ide pokukac do tej galerii a tak na marginesie gdzie Ty sie rozpisałaś niby?bo jakoś nie widze:eviltong: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Pegaza napisał(a):dobra ide pokukac do tej galerii a tak na marginesie gdzie Ty sie rozpisałaś niby?bo jakoś nie widze:eviltong: No jak to !!! Całe 6 linijek!!!!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Heloł:p I bierz maleństwo:multi::multi::multi: AlKil napisał(a): jak tak się zastanowię, to jednak równo pod sufitem nie mam... a nie chciałam wierzyć mamuni...:diabloti: Buhhahha:evil_lol: :evil_lol: U mnie w domu też tak mówią:siara: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Heloł:p I bierz maleństwo:multi::multi::multi: Buhhahha:evil_lol: :evil_lol: U mnie w domu też tak mówią:siara: Widocznie tak powinny mówić mamunie swoim córeczkom... Cholera, gdzie ta moja córka??? jeszcze jej tego nie powiedziałam....:cool1: Quote
Pegaza Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kurcze masz fajnego TZ :eviltong: mój jest chętny na jeszcze jednego psa ale na yorka, nigdy już nie na dużego psa zresztą ja też już nie chce, wole mniejsze psy.Ja już widze tę galerie kurcze na bank bedzie jeszcze bardziej wesoło, to kiedy to będzie odbior małej niuni?:eviltong: Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :hmmmm: analizuje text i wniosek jest jedem .. kolejny niufek w rodzinie??:loveu: :loveu: :multi: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Mój też zaczął od jednego....:razz: No niunia musi trochę podrosnąć :cool3: Wyduldać jeszcze "parę" literków mleczka...:loveu: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 evaxon napisał(a)::hmmmm: analizuje text i wniosek jest jedem .. kolejny niufek w rodzinie??:loveu: :loveu: :multi: :loveu: :loveu: OOooo, ja też gdzieś to słyszałam....:evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 AlKil napisał(a):dobry wieczór wszystkim! mój obecny stan umysłu nie pozwala na odpowiedzi jednostkom...:loveu: jak tak się zastanowię, to jednak równo pod sufitem nie mam... a nie chciałam wierzyć mamuni...:diabloti: wszystkie ciekawe znajdą odpowiedź w pysiowej galerii... Ufff, ale się rozpisałam...:loveu::loveu::loveu: Witaj,byłam czytałam i płakałam ze..szczęścia:multi: nawet nie wiesz jak się cieszę:multi: gratulacje:lol: Quote
Recommended Posts