Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlKil']

a taki widok ukazuje się wchodzącym do naszego m...

haha, dużo odważnych decyduje się wejść do środka?:evil_lol:

Zdolniacha ten Twój synus , ciacho bardzo apetycznie wygląda.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Shikka']Hej Ewcia :)
Mmmmmmmm...a cóż to takiego pysznego...??
Serniczek na zimno czyżby??
Kocham serniczki :loveu:
A te pudla to co się znaczy...?? Przeprowadzeczka???? :cool3:

serniczek, serniczek, na spodzie z czekoladowych biszkoptów. Najpierw w tajemnicy przestudiował księgę przepisów, zrobił zakupy z listy i szalał w kuchni. Mamunia tylko rozmieszała żelatynkę i się nie wtrącała...:lol:
A do czego służą pudła????:hmmmm:

[quote name='Alka']haha, dużo odważnych decyduje się wejść do środka?:evil_lol:

Zdolniacha ten Twój synus , ciacho bardzo apetycznie wygląda.

co ciekawe najpierw widzą tego małego i mają ten odruch "wchodzę i wyniuniam", a potem coś ich stopuje w drzwiach...:evil_lol::evil_lol:
Zdolniacha, to mamunia się strasznie marwiła, czy mu się uda, żeby się nie zniechęcił, a nie wtrącała się ,bo nie byłby dumny...

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Ewa to wy już się pakujecie...........

Droga Alu!!!
Jeśli coś się gromadziło przez 11 lat za pomocą silnego dopychania nogą w każdym dostępnym kącie, to należy teraz to wszystko powoli wygarnąć.
Poza tym czasu mam sporo, ale od kilku dni próbuję ułożyć jakiś szyfr w/g którego mam to popakować. Bo tak:
- wyprowadzamy się nie wiem gdzie, na działkę , potem na budowę pod namiot...:evil_lol:
- Magda lada moment ma egzaminy i bierzmowanie
- Michał pojedzie w maju do Niemiec w ramach przyjaźni gimnastyków
- muszę wygarnąć rzeczy z 2 pawlaczy, skrytki pod schodami, reszty mieszkania, piwnicy, komórki, garażu...

Niektóre rzeczy bedą potrzbne, tylko które??? Potem trzeba gdzieś to rozwieźć.
na razie spakowałam 7 kartonów i nic nie ubyło!!!!!!
no i udało mi się uzyskać zgodę Tz-a na wyrzucenie skórzanej saszetki, która przeleżała na pawlaczu 8 lat, bo jeszcze może się przydać...
Misiowi spakowałam maskotki, po czym synuś wyrywał na powrót z kartonu swojego ukochanego Bubę (Kubusia Puchatka), bo okazało się, że nie przeżyje bez niego ani chwili...
Chyba czeka mnie syzyfowa praca....:cool1:

Posted

O zobaczcie co znalazłam na pawlaczu... Odzienie mojej córci....

pilot dla zorientowania się w rozmiarze....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ewa, jak jak uwielbiam Cię czytać :loveu: :loveu:

Taaaak????:crazyeye: Postaram Ci się dogodzić w tym względzie... Siedzę właśnie w domku sama ze zwierzetami i myślę... Najpierw wymysliłam, że wygarnę najpierw pawlacze i to się gdzieś upchnie...:diabloti: Potem zajarzyłam, że w pawlaczu namiot i sprzęt podróżniczy przyda się, gdy zamieszkamy na budowie. Więc musi być dostępny... Lipa.
Tz nie pozwolił wyrzucić filtrów do akwarium, bo może kiedyś znowu je nabędzie i wtedy będą jak znalazł.:diabloti:
nie tęsnię do tych rybek, bo on kupował zawsze jakieś takie be..., co rano miałam horror, zajrzeć tam, czy nie, bo może znowu coś wypełzło po rurkach i leży uschnięte na szafce...:angryy:
Aaaa i znalazłam jeszcze swoje sztuczne włosy z czasów warkoczyków....szkoda, że nie mogłam się do nich dokopać, gdy musiałam stworzyć dla Misia brodę na Jasełka...:cool1:

Posted

AlKil napisał(a):

nie tęsnię do tych rybek, bo on kupował zawsze jakieś takie be..., co rano miałam horror, zajrzeć tam, czy nie, bo może znowu coś wypełzło po rurkach i leży uschnięte na szafce...:angryy:

Wiesz wolałabym uschnięte :razz: Mój ojczym ma jaszczurkę i w akwarium obok trzyma do niej robale, którym czasem udaje się uwolnić, blee....:cool1:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Wiesz wolałabym uschnięte :razz: Mój ojczym ma jaszczurkę i w akwarium obok trzyma do niej robale, którym czasem udaje się uwolnić, blee....:cool1:

To fakt, uschnięte rybki są chyba przyjemniejsze...:evil_lol:

Posted

Daliśmy zadatek na działeczkę i rzucamy się na budowę domku. Z tamtym się okropnie przedłużało i wyszły niezłe komplikacje i nie było co czekać. Znależliśmy sobie działkę bliżej, mniejszą 1 ha, w dolince koło jeziora. Gdy pojechalismy ją oglądać pod wieczór na górce paradowały sarny z jeleniem... Musielismy szybko się decydować , bo inni chętni deptali nam po pietach, a kasy na zadatek nie mieliśmy...:placz: Ale ostatniego dnia znajomy nam pożyczył i pojechali zaklepać. Zdążyli, właściciel czekał... A rano okazało się, że znaleźli się kupcy na nasze m. I to ci, co leżeli i niuniali się z Albim!!!!:cool3:
Czyli nadzieja jest i tej myśli trzymam się pazurami!!!!

SUUUPEEERRR :multi::multi::multi: Juz widze te usmiechniete dwie mordki wygrzewajcaze sie w ogrodku :loveu:

Posted

No co Ty...
Albi ma minę "A co on tu robi....?? I dlaczego przyszedł...?? I kto to wogóle????"
A Killerek "Dobra, dobra wchodż. ...co by tu wykombinować...?? :diabloti:"

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zostaw dla wnuków:eviltong:

Ala, no wiesz, tak Ewę postarzyć... może jeszcze Ewci się przyda , w nowym domku jak znalazł ...:evil_lol:

Posted

Ewo!!! Cieszę się Waszą radością:loveu:
Pakowania - nie zazdroszczę
Martwi mnie tylko fakt, że Cię na Dogo nie będzie jak w namiocie
zamieszkasz..

Posted

Czesc Ewus :multi:

cudne masz te pieski :loveu: I jak peknie razem pozuja :loveu: Musisz sie częściej z Kilerkiem pokaywac na wystawach, bo masz z czym, sliczny jest i ma piekne kolorki i juz dlugie włoski :loveu:

Posted

Świetnie razem wygladaja, ale szczerze mówiąc, spodziewałam się większej różnicy. York wydaje mi się jakoś wysoki. :) chyba stoi na paluszkach :evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']O zobaczcie co znalazłam na pawlaczu... Odzienie mojej córci....

pilot dla zorientowania się w rozmiarze....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Matko, ale zchomikowalas :evil_lol:

Posted

Boże , ja też mam takie relikwie minionego dzieciństwa mojej córki...
Tylko nie wpadło mi na myśl ich sfotografowanie :loveu:

Ewa, gratuluję zakupu działki z sarenkami :multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Boże , ja też mam takie relikwie minionego dzieciństwa mojej córki...
Tylko nie wpadło mi na myśl ich sfotografowanie :loveu:

Ewa, gratuluję zakupu działki z sarenkami :multi::oops:ja też mam kilka........myślałam ze tylko mnie sentymenta dopadły