Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Mynia']Historyjka jak zawsze super!! Chyba się uzależniłam codziennie wieczorem sprawdzam, czy są nowe odcinki . Pozdrawiamy,

Codziennie wieczorem????:crazyeye: Tz by mnie z chaty wypisał. I tak narzeka, że powinien chodzić w spawalniczych okularach...

[quote name='Mynia']Hmmm.... Który to już odcinek?
nie mam pojęcia...:p

[quote name='małyskrzat']super!

Kilerek jak zwykle rewelacyjny
dzień dobry!

[quote name='Alka']"żeby mi to było ostatni raz , nie pomagaj małemu cwaniaczkowi "

Witaj Ewo! jak zwykle świetna historyjka.Masz talent...
Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg...
dalszy ciąg wypocin jak porobię zdjątka...

[quote name='melinda:-)']jestesm poprostu pod wrazeniem-bede zagladac tu teraz codziennie-historyjka rewelacyjna

coś chyba za duzo pochwał... jeszcze bedę zarozumiała...:lol:

[quote name='Kasia_zg']Dzieńdobry...jak miło tu zagladać. Te historyjki są rewelacyjne a jak wspaniale poprawiaja humorek. A główni bohaterowie cudowni...moi ulubieńcy Buziolki dla nich!
Miłego dnia!!

Buziolki przekazane.

[quote name='Pysia']Witaj Ewciu
Super historyjka - jak zawsze :loveu:
Pokazałam Zmorce Albiego i powiedziała mi że chciałaby go poznać ;) Widać że delikatny facet z niego i nie chciałby jak inni koledzy czarni jej od razu zgwałcić ;) Od Killerka wolałaby się po szyciu fafla kiedysieszym ( york ją pogryzł ;) ) trzymać z daleka :evil_lol:

Pysiu, nie wiem , nie ręczę. Albi jeszcze nie spotkał tak pieknej damy i kto wie czy nie przystapiłby do czynów???

Co do Killusia... no niestety ma on takie zapędy, które staram się tępić jak zarazę...:mad:

[quote name='*Ania...Niuf*']Słoneczny dzień dobry widziałam i czytałam...

Cieszę się!!!

[quote name='Pegaza']
Toż to prawdziwy Kiler jest nawet duchów sie nie boi :eviltong:

On niczego się nie boi...:roll:

[quote name='HankaRupczewska']Ewa - nie wiem, czy lans jeszcze w modzie - ale co tam, przybyłam się polansować :p
Lans zawsze w modzie, lansuj sie u nas ile wlezie!!!

[quote name='Yorkie']Killuś, gdzie zgubiłeś pyszczek :scream_3: Same włosy tylko zostały :evil_lol:

Pyszczek się znalazł podczas czesania...

[quote name='madzia i medor']Kolejne super opowiadanko:loveu:

:B-fly:

[quote name='HankaRupczewska']Ewa ? Poszliście popływać ? :p

Nie. Poszliśmy po buraki...

Ostatnio wiosna chyba źle zadziałała na moich chłopaków i we łabach im sie poprzewracało! Jednego dnia trzeba było przywołać do porządku Alberta, drugiego Killusia...:mad: Albiego jest mi łatwiej przywołać do pionu, jestem przyzwyczajona do gabarytów, z małym trudniej. Brak mi pomysłów. A ta zaraza leci do budki i stamtąd warczy. Gdy podniosę budkę, coby go wytrzepać z pieleszy, wczepia się zębami i pazurami w ścianki i dalej pyskuje.
trzeba mieć dużo samozaparcia, żeby ostatnie warknięcie należało do mnie...:cool1:

Posted

AlKil napisał(a):

Ostatnio wiosna chyba źle zadziałała na moich chłopaków i we łabach im sie poprzewracało! Jednego dnia trzeba było przywołać do porządku Alberta, drugiego Killusia...:mad: Albiego jest mi łatwiej przywołać do pionu, jestem przyzwyczajona do gabarytów, z małym trudniej. Brak mi pomysłów. A ta zaraza leci do budki i stamtąd warczy. Gdy podniosę budkę, coby go wytrzepać z pieleszy, wczepia się zębami i pazurami w ścianki i dalej pyskuje.
trzeba mieć dużo samozaparcia, żeby ostatnie warknięcie należało do mnie...:cool1:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przynajmniej masz ciekawie;)

Posted

Czesc Ewciu :multi:

Jestem juz na dogo, zastosowalam sie do Twojej rady i zasypalam dola gleboko i daleko :evil_lol: poszlam do fryzjera, zmienilam fryzurke i od razu czuje sie lepiej, a i nastroj sie polepszyl :multi:

No, ale koniec o mnie!

Jak wiesz zawsze chetnie i z przyjemnoscia wchodze do Waszej galeryjki, Twoje histroyjki sa mistrzowskie, a modele pierwsza klasa, idzie boki zrywac i pewnie nie jedna osoba czytajac je sika ze smiechu :evil_lol: :lol:

Pozdrawiamy bardzo serdecznie
Daga&Oskarek :loveu:

Posted

Cześc :multi:

Tak blisko mnie była woda, a ja nie mogłem z tego skorzystać...

a czemu? :shake:

a to juz nie sprawiedliwe :shake: Kilus mogl się wykapać :shake:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dobry wieczór! :)

Czekamy niecierpliwie na dalszy ciąg opowiadanka :p

A ja mowie dzien dobry i prosze o to samo:multi:

Wczesniejsze historie super! Killer zmogla kura:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):

:grin::grin::grin:

witanko :lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']:evil_lol: Przynajmniej masz ciekawie;)

a znasz takie przekleństwo "obyś żył w ciekawych czasach"????:diabloti:

[quote name='*Ania...Niuf*']Dzień dobry:loveu: no to ci powiem że nie zazdroszcze ci tej małej zarazy:evil_lol:
Czasami zaraza mięknie i jest fajowo!:loveu:

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Ewciu :multi:

Jestem juz na dogo, zastosowalam sie do Twojej rady i zasypalam dola gleboko i daleko :evil_lol: poszlam do fryzjera, zmienilam fryzurke i od razu czuje sie lepiej, a i nastroj sie polepszyl :multi:

No, ale koniec o mnie!

Jak wiesz zawsze chetnie i z przyjemnoscia wchodze do Waszej galeryjki, Twoje histroyjki sa mistrzowskie, a modele pierwsza klasa, idzie boki zrywac i pewnie nie jedna osoba czytajac je sika ze smiechu :evil_lol: :lol:

Pozdrawiamy bardzo serdecznie
Daga&Oskarek :loveu:

Witaj Daguś! Cieszę się, że już lepiej! No i popędzę do Ciebie zobaczyć czy są foty nowej fryzury!:loveu:

[quote name='PIKA']Cześc :multi:
a czemu? :shake:
a to juz nie sprawiedliwe :shake: Kilus mogl się wykapać :shake:

Killuś zrobił to z zaskoczenia, nikt się tego po nim nie spodziewał... :mad:

[quote name='madziasto4']Dobry wieczór! :)

Czekamy niecierpliwie na dalszy ciąg opowiadanka :p

Dzień dobry! coś napiszemy..

[quote name='Magda_Miki']A ja mowie dzien dobry i prosze o to samo:multi:

Wczesniejsze historie super! Killer zmogla kura:evil_lol:

prośby będą wysłuchane...

[quote name='beria']Ewa marnujesz swój talent literacki :cool3: Historyjka znakomita :multi:
Witajcie! Dziękuję ślicznie...:oops:

[quote name='Alicjarydzewska']czekam na ciag dalszy opowieści;)

Alu, chwilunia...

[quote name='evaxon']:grin::grin::grin:

witanko :lol:

witanko!!!!

Bardzo wszystkim dziękujemy za wizyty. Ostatnio co odpalę dogo, to trwają prace...
Jakiś pech, czy co???

Posted

Dzień dobry!

Dziś będzie krótko, bo mam mało czasu. Ostatnio u nas prawdziwe urwanie głowy. Ciągłe sprzatanie...i to wcale nie z okazji świąt, tylko tzw. oglądaczy.
Chyba pani gdzieś rozgłosiła, że ma piękne psy i prawie dzień w dzień ktoś przychodzi nas oglądać. Jedni pozwolili mi się nawet obślinić i klęczęli obok mnie na podłodze. Inni zachowują się bardziej konserwatywnie i udają, że interesuje ich mieszkanie...

Killuś natomiast zakochał się... w swoim materiałowym szczeniaczku.
Nie potrafię wytłumaczyć mu, że do tego celu służą damy. On na damy wystawia zęby.
Ta miłość go wkrótce zamęczy. Po randce nie wygląda najlepiej...

żal na niego patrzeć

i serce się ściska

biedny zakochany Killuś

Ja tam nie mam czasu na głupie miłości. Wolę zabawy z naszymi gośćmi. Zawsze bardzo lubią jak się z nimi witam. Tak zabawnie wtedy piszczą...

Prawda, że to o wiele ciekawsze od materiałowego szczeniaczka????

cdn...

Posted

[quote name='Marta_Ares']
jaki on wielki przy tej dziewczynce:loveu: :loveu: :loveu:

to dziecię ma lat 9...

[quote name='małyskrzat']cześć
przyszłam się przywitać bo może znowu będa prace na forum a wtedy dooopa blada:)

Dzień dobry! Oj ostatnio trzeba mieć refleks żeby się załapać...

[quote name='madziasto4']Jak to robisz, że ślepia się psiurom nie świecą na zdjęciach z bliska? :hmmmm:

Żebym to ja wiedziała...:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaje2bista mina Killera po sexie:evil_lol:
...i jak tam ...sprzedarz bliżej niz dalej czy nadal w zawieszeniu:razz:

Miłość wyczerpuje...:evil_lol: Przychodzą, oglądają i myślą... o 19-tej też przychodzą...:cool1: Nie można się we własnej chacie wyluzować...:placz:

Posted

AlKil napisał(a):
a znasz takie przekleństwo "obyś żył w ciekawych czasach"????:diabloti:

Teraz już tak;) :evil_lol: :evil_lol:

Czekamy na dalszą relację:razz: :razz:

Posted

[quote name='AlKil']Killuś natomiast zakochał się... w swoim materiałowym szczeniaczku.
Nie potrafię wytłumaczyć mu, że do tego celu służą damy. On na damy wystawia zęby.
Ta miłość go wkrótce zamęczy. Po randce nie wygląda najlepiej...

żal na niego patrzeć

i serce się ściska

cdn...

No ale minke ma ucieszoną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uwielbiam te twoje historyjki :) :multi: