Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jak patrze na Killusia to śmie wątpić czy to oby napewno był tytoń jabłkowy :evil_lol: Quote
małyskrzat Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: ach przepraszam! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak mogłam użyć takiego określenia na słodkie szczekanie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :multi::multi::multi:hey Ewa jeszcze dogorywasz;) Quote
Pegaza Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='evaxon'] :grin::grin::grin: Kilusiowi głowe gdzieś wcięło:eviltong: Poprzednie fotki z tym rozczochranym Kilusiem są świetne, a już myślałam, ze tylko moja Pipi tak chodzi nieraz rozczochrana, ale okazuje sie że jednak nie:eviltong: Albi na fotce się ładnie uśmiecha chyba śniła mu się fajna laska:eviltong: albo gnat:evil_lol: Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Witam wszystkich. Zaeksperymentowałam z filmikiem, mam nadzieję, że uda się go obejrzeć...:roll: http://www.wrzuta.pl/film/5m04npatBk/ Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Vectra']jak patrze na Killusia to śmie wątpić czy to oby napewno był tytoń jabłkowy :evil_lol: Był, był... [quote name='małyskrzat']:roflt: :roflt: :roflt: ach przepraszam! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak mogłam użyć takiego określenia na słodkie szczekanie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Właśnie, moja droga, właśnie... [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hey Ewa jeszcze dogorywasz;) dogorywałam ale dziś już ożyłam... [quote name='Pegaza']Kilusiowi głowe gdzieś wcięło:eviltong: Poprzednie fotki z tym rozczochranym Kilusiem są świetne, a już myślałam, ze tylko moja Pipi tak chodzi nieraz rozczochrana, ale okazuje sie że jednak nie:eviltong: Albi na fotce się ładnie uśmiecha chyba śniła mu się fajna laska:eviltong: albo gnat:evil_lol: Killuś pięknie uczesany była przez 2 minuty, bo od razu zaczyna się tarzać...widocznie nie lubi być piękny...:shake: [quote name='PIKA']Buhaha a To nowy rodzaj kagańca? :evil_lol: wiesz, to jest pomysł, może to trochę więcej rozetnę i wpakuję tam cały jego łeb...:diabloti: A teraz udawadniam nie dowiarkom, że to był tytoń jabłkowy. Zresztą nie wiem dlaczegoto nazywa się tytoń, bo z takim od papierosów to on chyba nie ma nic wspólnego. Osoby niepalące go jarały i nic... najarane towarzystwo no i Klilluś mordujący kaczora... Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 małyskrzat napisał(a):udało się! Kiler jest boski! oj jak się cieszę, udało się za pierwszym razem!! jestem geniuszem :evil_lol::evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cześ i Ja się melduję:lol: i stwierdzam że filma widziałam i Killerek albo się najarał albo ma ADHD:evil_lol: słodki morderca:loveu: Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Witaj Aniu... to raczej ADHD... To było pierwsze jaranie, a on tak robi CODZIENNIE :roll: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Aniu... to raczej ADHD... To było pierwsze jaranie, a on tak robi CODZIENNIE :roll: Jak robi tak codziennie to musicie mieć ubaw po pachy:evil_lol: to strasznie śmiesznie wygląda:lol: ...przypomniała mi się moja koleżanka która miała dwa psy takie małe kundelki i One też tak robiły...tylko jak się dobrały do czyjejś nogawki:evil_lol: Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Nogawki na razie oszczędza. tylko musi mieć zapas zabawek, bo jak nie to chodzi na szaber na łóżko Michała. Albert te jego zabawy czasami znosi, czasami jak ma dosyć, to mu zabawkę zabiera i rozrdabnia, rozgryza, unicestwia i ma ciszę w domu.:diabloti: Quote
Shikka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='AlKil'] no i Klilluś mordujący kaczora... Cześć Ewcia :) No to już wszyscy wiemy po co Ci Killerek...obalić rząd chcesz...toż to prawdziwy pies na kaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dzień dobry Killer rulez :cool2: życzymy [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
Alicja Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pełny odlot Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Dzień dobry! Chociaż wcale nie jest taki dobry. Nie lubię Alberta. Zjadł mi piłeczkę. A tak ładnie bębniła po podłodze, bawiłem się nią cudownie przez pół godzinki. oto winowajca... i moja biedna piłeczka... a ten wstrętny potwór patrzył się na mnie z góry... wezwałem rodzinę na ratunek Michał zajrzał mu do gardła Pańcia wezwała na poważną rozmowę nie powiem jak to się skończyło a ten udawał niewiniątko, że niby pierwsze słyszy o piłeczce a gdy nikt nie widział... pogryzł na jeszcze drobniejsze kawałeczki a na koniec i tak Michał zawarł z nim sztamę i wszystko obróciło się przeciwko mnie, bo wyszło na jaw, że tą piłeczkę rąbnąłem Misiowi z biurka... cdn.... Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Shikka']Cześć Ewcia :) No to już wszyscy wiemy po co Ci Killerek...obalić rząd chcesz...toż to prawdziwy pies na kaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasne, to moja tajna broń!!! [quote name='bGirl']dzień dobry Killer rulez :cool2: życzymy [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Witamy! [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pełny odlot taki lekki...:roll: a ten pan baaardzo nam się podobał (kibic skoków narciarskich) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='AlKil']Witam wszystkich. Zaeksperymentowałam z filmikiem, mam nadzieję, że uda się go obejrzeć...:roll: http://www.wrzuta.pl/film/5m04npatBk/ Jaki wariatuńcio :evil_lol: Niczym Toro :lol: Cudne uzębienie :lol: Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 madziasto4 napisał(a):Jaki wariatuńcio :evil_lol: Niczym Toro :lol: Cudne uzębienie :lol: Też mnie to uzębienie zafaszcynowało, no i ten fryz... :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 AlKil napisał(a):Też mnie to uzębienie zafaszcynowało, no i ten fryz... :cool3: Fryz mało europejski :razz: Quote
Medorowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dobra:p :p Już troszkę nadrobiliśmy :cool3: Jeszcze zostało nam troszkę większe ,,troszkę" do nadrobienia:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Biedny Killuś, zero poparcia, Albert wiedzie prym w rodzinie :eviltong: Quote
Pegaza Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cześć jak widać po fotkach Albi rano nie dostał sniadania więc zeżarł piłeczke :eviltong: biedny Kiluś oj biedny... Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :multi::multi:wpadam się pokazać ze jestem;) Quote
Recommended Posts