madziasto4 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ale z niego zdolniacha :klacz: Srebro i złoto- pięknie :happy1: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ooohohohoooo gwiazdor sportu rośnie :multi: :multi: :multi: Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Wielkie Brawa:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Teklunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Brawo dla Michałka :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Mistrz Ci rosnie pod okiem! :) Quote
beria Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='AlKil'] Misio zdobył srebro na drążku i złoto na poręczach!!!! Lecimy świętować!!!!! Gratulacje dla niezawodnego Michała :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Coś przydługawo świętujecie :cool3: Quote
Magda Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ewo dopiero dotarlam, a tutaj takie wiadomosci!! Wielkie gratulacje dla synka!! SUPER Z NIEGO GOSC:multi::multi: Quote
bigos Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ja także przesyłam GRATULACJE!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
AlKil Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Bardzo ale to bardzo wszystkim dziękujemy!!!!:lol::lol::lol: Akurat tak nam wypadło,że przez te wszystkie dni byliśmy strasznie zajęci, dopiero jutro pieski dadzą opowiadanko, a dziś tylko parę fotek. tak wygląda zdobyte złoto i srebro... z tyłu tak samo. tak balował zdobywca... a tak potem padł. Niestety mała przerwa, dokończę wieczorem... Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='AlKil']Bardzo ale to bardzo wszystkim dziękujemy!!!!:lol::lol::lol: Akurat tak nam wypadło,że przez te wszystkie dni byliśmy strasznie zajęci, dopiero jutro pieski dadzą opowiadanko, a dziś tylko parę fotek. tak wygląda zdobyte złoto i srebro... z tyłu tak samo. tak balował zdobywca... a tak potem padł. Niestety mała przerwa, dokończę wieczorem... Medale piękne. Gartuluję!!! Quote
AlKil Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Jestem znowu... trochę dokończę...;) potem TZ udawadniał, że naprawdę lubi prace wysokościowe i zakładał dzieciom linę na drzewie.. . . w niedzielę byliśmy na komunii, i dopiero późnym wieczorem pojechałam po swój aparat..:loveu::loveu::loveu: Dopiero dzisiaj rano skoczyłam do ogródka, zobaczyć czy w ogóle umiem robić nim zdjęcia... niestety ze względu na upał, moje modele wolały się wylegiwać w cieniu, niż prezentować artystyczne pozy. W ogóle nie doceniły powagi chwili!!!! mniejszy modelek czasami wykazywał jakąś inicjatywę... większy miał wszystko w duszy... A to zdjęcie nosi tytuł... "madzia i psy na spacerze...." cdn... Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:debeściarski spacer:razz: Quote
PIKA Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 świetne zdjecia nowym aparacikiem :multi: Tylko niektore chyba troszke przeostrzone ;) Quote
Alka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Nie wiadomo komu lepiej Madzi czy Killerkowi:evil_lol: Quote
Megula Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Super fotki :loveu: A dlaczego to nie Albert siedzi na Madzi? :eviltong: Widac ze sie obrazil! Obrocil sie tylem, bo to nie on na niej siedzi tylko Killerek :lol: Quote
sylwiaskalska Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Megula napisał(a):Super fotki :loveu: A dlaczego to nie Albert siedzi na Madzi? :eviltong: Widac ze sie obrazil! Obrocil sie tylem, bo to nie on na niej siedzi tylko Killerek :lol: No właśnie protestuje to Albercik powinien siedzieć na kolankach Pańci :) :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ale medale rewelacyjne psiaki całuśkowate jak zwykle Quote
bigos Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 większy miał wszystko w duszy... Ale piękny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja nieco spóźniona:oops::oops:, ale również gratuluję Michałowi :multi::multi::multi: Zdolny Chłopak :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Magda Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Duży planuje zjesc malego?:lol: Chyba odwrotnie:evil_lol: Killer zabojca!! Quote
Basia&Safi Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 hihihih super suep super galeryjka :):):):):) poprzytulala bym sie do takiego misia :):):) pewnie mu strasznie cieplutko w te upaly jak sobie radzicie z tym ?? Quote
beria Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='AlKil'] To się nazywa porządne tarzanko :multi: Quote
Recommended Posts