Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aaaaaaaaaaaaa ile fotek mojej wnusi cudownej, ślicznej, ofutrzonej i .....łobuzicy :loveu::loveu::loveu: A jaka grzeczna :crazyeye: Po mnie tego nie ma :shake:
Więcej więcej proszę bom głodna :loveu:

Dzisiaj dzwoniłam do tatusia Ballady aby go poinformowac o zdolnych córeczkach :p Był baaaaaaaaaaardzo zadowolony i prosił o przekazanie wielkich gratulacji z okazji zdania tak świetnie egzaminu :multi: Zapowiedział też, ze niedługo wpadnie pooglądać fotki dyplomu i Ballady :)

Acha! Prodzę przekazać tym od szkolenia, że dyplom bez nazwiska nic nie wart :mad: Ballada nie jest niczyja tylko ma nazwisko Black Obsession :mad: Ze szlachetnego rodu pochodzi i ma znanych przodków :cool1::diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaa ile fotek mojej wnusi cudownej, ślicznej, ofutrzonej i .....łobuzicy :loveu::loveu::loveu: A jaka grzeczna :crazyeye: Po mnie tego nie ma :shake:
Więcej więcej proszę bom głodna :loveu:

Dzisiaj dzwoniłam do tatusia Ballady aby go poinformowac o zdolnych córeczkach :p Był baaaaaaaaaaardzo zadowolony i prosił o przekazanie wielkich gratulacji z okazji zdania tak świetnie egzaminu :multi: Zapowiedział też, ze niedługo wpadnie pooglądać fotki dyplomu i Ballady :)

Acha! Prodzę przekazać tym od szkolenia, że dyplom bez nazwiska nic nie wart :mad: Ballada nie jest niczyja tylko ma nazwisko Black Obsession :mad: Ze szlachetnego rodu pochodzi i ma znanych przodków :cool1::diabloti:

Dziękujemy ślicznie za gratulacje od Tatusia!!!

W gimnazjum się poprawię i POPRODZĘ o wpisanie nazwiska Ballady. Tym razem po prostu uznałam, że Ballada jest jedyna na świecie i każdy wie o kogo chodzi...

Pimpek napisał(a):

Dziękujemy bardzo za pochwały.:loveu:

cd.
próba egzaminu

z egzaminu fotek nie mam, bo młoda fotografka musi czasami chodzić do szkoły...

Posted

AlKil napisał(a):
Dziękujemy ślicznie za gratulacje od Tatusia!!!

W gimnazjum się poprawię i POPRODZĘ o wpisanie nazwiska Ballady. Tym razem po prostu uznałam, że Ballada jest jedyna na świecie i każdy wie o kogo chodzi...
Musiałaś zauważyć literówkę? :mad: :evil_lol:

z egzaminu fotek nie mam, bo młoda fotografka musi czasami chodzić do szkoły...

Jakby młoda fotografka kucnęła i przybliżyła, to fotka byłaby całkiem całkiem ;)

Ewcia- czy Ballada jest taka gruba czy taka ofutrzona? :crazyeye:

Posted

Alicja napisał(a):
:multi::multi::multi:dziś już widziałam wszystkie widocznie serwerek zaszwankował :cool1:

Witaj Alu!
Cieszę się bardzo, bo ja je cały czas widziałam i zastanawiałam się o co chodzi..:multi:

Pysia napisał(a):
Jakby młoda fotografka kucnęła i przybliżyła, to fotka byłaby całkiem całkiem ;)

Ewcia- czy Ballada jest taka gruba czy taka ofutrzona? :crazyeye:

Młoda fotografka jest nieczuła na instrukcje. Na tresurze się tyle nawołałam "bliżej bliżej, podejdź, przybliż" i 99 % zdjęć jest z daleka...:placz: Prowadząca Eliza też wołała zachęcająco. A moje dziecię było twarde jak beton... przynajmniej wiem dlaczego poszła do budowlanki....

Wiesz, chudzina to ona nie jest, żebra jej nie odstają. Ale ma MASAKRYCZNE futro. Na tresurze aż ją macali i wołali ze zdziwieniem" ona nie jest taka gruba"
Albert wyczesuję w godzinę, tą Bźdźwiągę w 2 dni. Tym bardziej, że usiłuje zjeść szczotki, grzebienie. Ręce mi mdleją po 15 minutach i stwierdzam, że jest to najgorsza robota jak mi się w życiu trafiła. Na Albercie grzebień nie ma co robić, na Balladzie się klinuje!!! :roll: Albert linieje na potęgę, tej zarazie prawie nic nie wylatuje...

Ale z żarciem muszę ją pilnować, bo zjadłaby swoje, Alberta, Killera oraz reszty rodziny. jedzenie i grandzenie stanowi sens jej życia...:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):

Młoda fotografka jest nieczuła na instrukcje. Na tresurze się tyle nawołałam "bliżej bliżej, podejdź, przybliż" i 99 % zdjęć jest z daleka...:placz: Prowadząca Eliza też wołała zachęcająco. A moje dziecię było twarde jak beton... przynajmniej wiem dlaczego poszła do budowlanki....
Ja do Karola znowu powinnam mówić po angielsku :mad: Bo on po polsku nie rozumie :evil_lol: Wiem jak to jest ;)

Wiesz, chudzina to ona nie jest, żebra jej nie odstają. Ale ma MASAKRYCZNE futro. Na tresurze aż ją macali i wołali ze zdziwieniem" ona nie jest taka gruba"
Albert wyczesuję w godzinę, tą Bźdźwiągę w 2 dni. Tym bardziej, że usiłuje zjeść szczotki, grzebienie. Ręce mi mdleją po 15 minutach i stwierdzam, że jest to najgorsza robota jak mi się w życiu trafiła. Na Albercie grzebień nie ma co robić, na Balladzie się klinuje!!! :roll: Albert linieje na potęgę, tej zarazie prawie nic nie wylatuje...
No to nareszcie ktoś zrozumie, dlaczego mam odciski na rękach :evil_lol:

Ale z żarciem muszę ją pilnować, bo zjadłaby swoje, Alberta, Killera oraz reszty rodziny. jedzenie i grandzenie stanowi sens jej życia...:evil_lol:

Mimo wszystko odchudź ją trochę. Żeberka powinny być jednak wyczuwalne pod ręką. Co do sensu życia ( jedzenie) to akurat na pewno przekazała jej genetycznie Zmorka :evil_lol:

Posted

oj ale tu mnie dopiero dawno nie było ! :oops:
haha Ballada wymiata xD współczuje ci z tym rozczesywaniem.. na szczęscie nie wiem jak to jest :lol:
śliczne fotki ze szkolenia ;)
mizianka dla Albercika, Killerka i Ballady ;)

Posted

Pegaza napisał(a):
Witanko

gratulacje dla tak mądrego szatana:loveu:
no i dla pańci równiez:cool3: w koncu po kims tą mądrość ma:eviltong:

Przecież ma ją po mnie!!!!!!:diabloti:

Posted

Pegaza napisał(a):
wiedziałam wiedziałam że sie przyczepisz:evil_lol:
miałam i Ciebie na mysli tylko jakoś nie wymieniłam Twej skromnej osoby:evil_lol:

Masz kreche :diabloti::mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Mimo wszystko odchudź ją trochę. Żeberka powinny być jednak wyczuwalne pod ręką. Co do sensu życia ( jedzenie) to akurat na pewno przekazała jej genetycznie Zmorka :evil_lol:

Nieustannie próbuję...

Alicja napisał(a):
:hand: dotarłam i tutaj ........aż mnię nożki rozboleli ;)
witanko niedzielne :multi::multi::multi:

Biedne nóżki, to usiądź i odpocznij sobie!:loveu:

evaxon napisał(a):
hej futerkaaa

Hej Tigrówo!

chester07 napisał(a):
oj ale tu mnie dopiero dawno nie było ! :oops:
haha Ballada wymiata xD współczuje ci z tym rozczesywaniem.. na szczęscie nie wiem jak to jest :lol:
śliczne fotki ze szkolenia ;)
mizianka dla Albercika, Killerka i Ballady ;)

Doberek! Mizianko przekazane!

Pegaza napisał(a):
Witanko

gratulacje dla tak mądrego szatana:loveu:
no i dla pańci równiez:cool3: w koncu po kims tą mądrość ma:eviltong:

Po Babci...

Pysia napisał(a):
Przecież ma ją po mnie!!!!!!:diabloti:

PO BABCI....

Pegaza napisał(a):
wiedziałam wiedziałam że sie przyczepisz:evil_lol:
miałam i Ciebie na mysli tylko jakoś nie wymieniłam Twej skromnej osoby:evil_lol:

Błąd naprawiony...

Pysia napisał(a):
Masz kreche :diabloti::mad:

...............:evil_lol:

Pegaza napisał(a):
podać pałe od razu?:evil_lol:
cze Ewa i reszta rodzinki:p

Cześć Daria!:lol: