Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kolejne porzucone psie serducho, tak bardzo chciałoby się te wszystkie niechciane miłości wziąść w ramiona, wytulić i powiedzieć że wszystko będzie dobrze...
od dzisiaj zaciskam kciuki za ciebie kulo puchata-żeby udało się zmienić te ostatnie twoje lata, żebyś nie był sam....

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Franca81 napisał(a):
Udało mi sie w końcu byc na dogo to pierwsze co, to podrzucam Cię Muniusiu... Niestety tak chciałam być w schronisku ale się nie udało...

Franca nie martw się! następnym razem ;-)

przy okazji dziękuję za banerek dla Muńka, zaraz wstawię sobie do podpisu.

Mam zdjęcia z naszego wczorajszego spacerku, później wstawię. Chyba, że ktoś ma ochotę mnie wyręczyć ;-) to chętnie podeślę na maila

Posted

Madziek napisał(a):
Franca nie martw się! następnym razem ;-)

przy okazji dziękuję za banerek dla Muńka, zaraz wstawię sobie do podpisu.

Mam zdjęcia z naszego wczorajszego spacerku, później wstawię. Chyba, że ktoś ma ochotę mnie wyręczyć ;-) to chętnie podeślę na maila

Jak tylko bedę w Opolu i starczy mi czasu to na pewno wdepnę. ;)

Bardzo się cieszę, że znów zobaczę (chociaż na fotkach) Munieczka. :)

Madziu możesz mi je podesłać ale dziś ich nie wstawię bo o 1 w nocy wyjechałam z Opola do Wawy i jestem na nogach bez snu od ponad 36 godzin (nie wliczając 10 minut w pociągu).

Posted

No i gdzie te fotki? :mad:

Ja chce zobaczyć Muńka !!!! :evil_lol::cool3:

Madziu to prześlij mi foteczki a ja je umieszcze w weekend (w piatek i sobotę mnie nie ma ale jest jeszcze niedziela). :p

Posted

Mnie trochę nie było. Ale znów jestem. ;)

Muniek wskakujemy na pierwszą. Będę uparta jak osioł i będę Cię podrzucać w nieskończoność. Domku dać nie mogę ale zapomnieć o Tobie też nie potrafię (mimo iż moje serce typowo bokserowate). ;)

Posted

meganka5 napisał(a):
u mnie też zapchane, ale będe do skraba zagladać i może kiedys przydam się do czegoś bardziej pożytecznego
buziol w pycho dla Muńka

Czasem najbardziej pożyteczną rzeczą jest pomoc w podnoszeniu i rozgłaszaniu ;)

Munieczku kochany idziemy w górę !!!

Posted

Spróbujcie porozsyłać wątek do dogomaników na pw.
Zainteresowanie Muńkiem jest znikome, ale im więcej osób będzie tu zaglądać, tym większa szansa, że uda się uzbierać z czasem deklaracje na hotelik.
Ważne są też ogłoszenia - tu są bazarki z pakietami do ogłoszeń do kupienia, za 6 i 10 zł:

http://www.dogomania.pl/threads/187561-25-OGŁOSZEŃ-tylko-za-6-zł!!-Na-powodziankę-Zivę-która-zbiera-na-hotel.-Do-30.VI.

http://www.dogomania.pl/threads/188148-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY!-70-stron-jedyne-10zł-na-Fundację-AST

Posted

Dziewczyny, trzeba trochę rozpowszechnić ten wątek, zaprosić innych dogomaniaków.
Ja mam teraz pełne ręce roboty z wątkami staruszków z warszawskiego schroniska, ale jeśli któraś z Was ma wolną chwilę, piszcie pw do innych i zapraszajcie.

I koniecznie zamówcie ogłoszenia - 10 zł to niedużo, a psiakowi może odmienić całe życie.

Posted

Babeczki kochane. Nie rozgłaszamy !!!!

Zakaz odgórny. ;)

Pewnie spytacie DLACZEGO?

Ano, bo Muniek pojechał do Holandii do domu. Do domu stałego !!! :loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi:

Tak więc z niecierpliwością możemy czekać na wieści czy fotki z domku.