meganka5 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 kolejne porzucone psie serducho, tak bardzo chciałoby się te wszystkie niechciane miłości wziąść w ramiona, wytulić i powiedzieć że wszystko będzie dobrze... od dzisiaj zaciskam kciuki za ciebie kulo puchata-żeby udało się zmienić te ostatnie twoje lata, żebyś nie był sam.... Quote
Franca81 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Udało mi sie w końcu byc na dogo to pierwsze co, to podrzucam Cię Muniusiu... Niestety tak chciałam być w schronisku ale się nie udało... Quote
Madziek Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Franca81 napisał(a):Udało mi sie w końcu byc na dogo to pierwsze co, to podrzucam Cię Muniusiu... Niestety tak chciałam być w schronisku ale się nie udało... Franca nie martw się! następnym razem ;-) przy okazji dziękuję za banerek dla Muńka, zaraz wstawię sobie do podpisu. Mam zdjęcia z naszego wczorajszego spacerku, później wstawię. Chyba, że ktoś ma ochotę mnie wyręczyć ;-) to chętnie podeślę na maila Quote
Franca81 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Madziek napisał(a):Franca nie martw się! następnym razem ;-) przy okazji dziękuję za banerek dla Muńka, zaraz wstawię sobie do podpisu. Mam zdjęcia z naszego wczorajszego spacerku, później wstawię. Chyba, że ktoś ma ochotę mnie wyręczyć ;-) to chętnie podeślę na maila Jak tylko bedę w Opolu i starczy mi czasu to na pewno wdepnę. ;) Bardzo się cieszę, że znów zobaczę (chociaż na fotkach) Munieczka. :) Madziu możesz mi je podesłać ale dziś ich nie wstawię bo o 1 w nocy wyjechałam z Opola do Wawy i jestem na nogach bez snu od ponad 36 godzin (nie wliczając 10 minut w pociągu). Quote
Madziek Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Francuś to Ty sie kobito wyśpij, a ja jak nie zdołam dzisiaj tych fotek wstawić to Tobie podeślę na maila. Quote
Franca81 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 No i gdzie te fotki? :mad: Ja chce zobaczyć Muńka !!!! :evil_lol::cool3: Madziu to prześlij mi foteczki a ja je umieszcze w weekend (w piatek i sobotę mnie nie ma ale jest jeszcze niedziela). :p Quote
meganka5 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 no to znowu zaglądamy do Muńka coś sie tu cicho zrobiło Quote
Franca81 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Mnie trochę nie było. Ale znów jestem. ;) Muniek wskakujemy na pierwszą. Będę uparta jak osioł i będę Cię podrzucać w nieskończoność. Domku dać nie mogę ale zapomnieć o Tobie też nie potrafię (mimo iż moje serce typowo bokserowate). ;) Quote
meganka5 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 u mnie też zapchane, ale będe do skraba zagladać i może kiedys przydam się do czegoś bardziej pożytecznego buziol w pycho dla Muńka Quote
Franca81 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 meganka5 napisał(a):u mnie też zapchane, ale będe do skraba zagladać i może kiedys przydam się do czegoś bardziej pożytecznego buziol w pycho dla Muńka Czasem najbardziej pożyteczną rzeczą jest pomoc w podnoszeniu i rozgłaszaniu ;) Munieczku kochany idziemy w górę !!! Quote
Franca81 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Muniek spacerkujemy się dziś na pierwszą stronę. Quote
Franca81 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Muniek Ty znów gdzieś w odchłani.... A mnie ospa w wyrku trzymała i nikt nie zaglądnął..... Idziemy na spacerek na pierwszą !!! Quote
Dada M Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Spróbujcie porozsyłać wątek do dogomaników na pw. Zainteresowanie Muńkiem jest znikome, ale im więcej osób będzie tu zaglądać, tym większa szansa, że uda się uzbierać z czasem deklaracje na hotelik. Ważne są też ogłoszenia - tu są bazarki z pakietami do ogłoszeń do kupienia, za 6 i 10 zł: http://www.dogomania.pl/threads/187561-25-OGŁOSZEŃ-tylko-za-6-zł!!-Na-powodziankę-Zivę-która-zbiera-na-hotel.-Do-30.VI. http://www.dogomania.pl/threads/188148-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY!-70-stron-jedyne-10zł-na-Fundację-AST Quote
yumanji Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Brzydki ,biedny Muniek...nikt nie chce Go odwiedzic. Quote
Dada M Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dziewczyny, trzeba trochę rozpowszechnić ten wątek, zaprosić innych dogomaniaków. Ja mam teraz pełne ręce roboty z wątkami staruszków z warszawskiego schroniska, ale jeśli któraś z Was ma wolną chwilę, piszcie pw do innych i zapraszajcie. I koniecznie zamówcie ogłoszenia - 10 zł to niedużo, a psiakowi może odmienić całe życie. Quote
Franca81 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Babeczki kochane. Nie rozgłaszamy !!!! Zakaz odgórny. ;) Pewnie spytacie DLACZEGO? Ano, bo Muniek pojechał do Holandii do domu. Do domu stałego !!! :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: Tak więc z niecierpliwością możemy czekać na wieści czy fotki z domku. Quote
Dada M Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jak to ? Tak z dnia na dzień ? Super :) :) :) Proszę o więcej szczegółów. Kontakt adopcyjny z Holandią jest dzięki jakiejś fundacji ? Quote
meganka5 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 o rany...to super aż mi, że się wyrażę-kopara opadła-dajcie więcej info Quote
Recommended Posts