Jump to content
Dogomania

Kraków - Mszana Dolna potrzebna pilna interwencja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Dziś dostałam pilne zgłoszenie na telefon alarmowy SdZ.

Osoba zgłaszająca chciała dodzwonić się do Straży dla Zwierząt w Krakowie , ale niestety oddział w Krakowie dawno nie działa :(

Przyjełam zgłoszenie i piszę tutaj .

W miejscowości Mszana Dolna po Krakowem przy zakładzie mechanicznym LEADER SERVICE ( lub Lider Service) przy ul. Krakowskiej 13 mieszka suczka , która podobno jest w strasznym stanie :(
Wychudzona , w dużymi ubytkami sierści , zjada swoje odchody :placz::placz::placz:

Osoba , która mi to zgłosiła, podała mi wszystkie swoje dane , zadeklarowała pomoc .

Bardzo proszę o interwencję , lub podanie mi konkretnego telefonu organizacji w Krakowie , która mogłaby interweniować .

Sprawa wygląda na pilną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz:

Na PW podam dane osoby zgłaszającej .

Błagam , bo sunia cierpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suczka ma coś w rodzaju budy , z tyłu posesji , na której znajduje się ten zakład .

Posted

Interwencje prowadzi nasz krakowski KTOZ!! Może napisz PW do Frotki,lub Asior! One są inspektorami,Frotka jeździ często na interwencje -powinna pomóc!

Posted

epe napisał(a):
Interwencje prowadzi nasz krakowski KTOZ!! Może napisz PW do Frotki,lub Asior! One są inspektorami,Frotka jeździ często na interwencje -powinna pomóc!

Dzięki !!! Już piszę do dziewczyn.