SdZ_Lublin Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dziś dostałam pilne zgłoszenie na telefon alarmowy SdZ. Osoba zgłaszająca chciała dodzwonić się do Straży dla Zwierząt w Krakowie , ale niestety oddział w Krakowie dawno nie działa :( Przyjełam zgłoszenie i piszę tutaj . W miejscowości Mszana Dolna po Krakowem przy zakładzie mechanicznym LEADER SERVICE ( lub Lider Service) przy ul. Krakowskiej 13 mieszka suczka , która podobno jest w strasznym stanie :( Wychudzona , w dużymi ubytkami sierści , zjada swoje odchody :placz::placz::placz: Osoba , która mi to zgłosiła, podała mi wszystkie swoje dane , zadeklarowała pomoc . Bardzo proszę o interwencję , lub podanie mi konkretnego telefonu organizacji w Krakowie , która mogłaby interweniować . Sprawa wygląda na pilną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz: Na PW podam dane osoby zgłaszającej . Błagam , bo sunia cierpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suczka ma coś w rodzaju budy , z tyłu posesji , na której znajduje się ten zakład . Quote
SdZ_Lublin Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 proszę !!!!!!! przeczytajcie i napiszcie gdzie to mogę zgłosić w krakowie ...... Quote
epe Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Interwencje prowadzi nasz krakowski KTOZ!! Może napisz PW do Frotki,lub Asior! One są inspektorami,Frotka jeździ często na interwencje -powinna pomóc! Quote
SdZ_Lublin Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 epe napisał(a):Interwencje prowadzi nasz krakowski KTOZ!! Może napisz PW do Frotki,lub Asior! One są inspektorami,Frotka jeździ często na interwencje -powinna pomóc! Dzięki !!! Już piszę do dziewczyn. Quote
Asior Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 taaak taak :) niestety mszana daleko, i na razie musimy czekać na jakąś inną interwencję w tamtym rejonie :( Quote
Recommended Posts