Karola094 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Nie wiedziałam w którym dziale to zamieścić: Moja suczka ma roczek od jakiegoś czasu ma takie lekko wieksze cycuszki. niedawno miała cieczkę ale na milion procent nie jest w ciąży bo pilnowałam jej jak oka w głowie i zaden pies do niej nie podszedł! od czego to moze byc? Quote
smerfetka123 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 może ma ciążę urojoną,występuje ok 2 ms po cieczce i wygląda podobnie do ciąży, z różnym nasileniem, niektóre suczki produkują mleko,inne tylko szykują posłanie,przygarniają zabawki, no i powiększają się im sutki Quote
ewtos Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Karola094']Nie wiedziałam w którym dziale to zamieścić: Moja suczka ma roczek od jakiegoś czasu ma takie lekko wieksze cycuszki. niedawno miała cieczkę ale na milion procent nie jest w ciąży bo pilnowałam jej jak oka w głowie i zaden pies do niej nie podszedł! od czego to moze byc? http://www.dogomania.pl/threads/122909-Ciaza-urojona-pare-pytan poczytaj jak ją trzeba traktować, żeby nie pogłębiać tego stanu bo to może samo nie minąć i potrzebna będzie wizyta u wet-a. Quote
Recommended Posts