Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena napisał(a):
kurcze, gdyby samochod sie nie znalazl to moze rzeczywiscie tym pociagiem. To tylko 2 godziny...;/ (w jedna strone)

tak w jedna ,najgorsza ta podroz z Mrowka do Gliwic ,bo pewnie by sie stresowala.

No moze cos sie jeszcze wyklaruje .

Posted

napisałam do koleżanki, bo ona często jeździ z Wrocławia na śląsk, ale nie wiem konkretnie gdzie, tylko że ona jak już to jeździ pociągiem...

Posted

Za 100 zł ma pojechac taki chlopak, ktory jezdzi na trasie wro- katowice, ale w srode... wczesniej dobrzeby bylo zawiezc psinke do wro (moze do mamy monika083) ale to musimy jeszcze uzgodnic.

Posted

monika083 napisał(a):
chybaze nowa pani Mrowki jest w stanie zaplacic 200 zl .Mamy teraz nie ma w domu ,jak ja zlapie to poprosze ,zeby Mrowke przetrzymala.

zapytam.

jednak szczerze to wolalabym, zeby ktos sie dolaczyl. Troche mi glupio podawac jeszcze taka kwote za transport. a jakby w parze mialy jechacto by taniej bylo.
Tarzanka dzieki!

najwyzej poczekamy do srody...

a ta druga sunia na DT gdzie mialaby jechac?

Posted

druga do wrocka ,
wiesz ,moze spytaj ta pania ile jest w stanie za ten transport zaplacic ,mozemy ewentualnie tutaj zrzutke zrobic ,
Ponoc brat Ingrid(jakis tomek) jezdzi za free na trasie wrocek -katowice ,trzeba go znalezc na transportowym ,

moja mama niestety odpada jesli chodzi o przetrzymanie suni do srody ,nie ma jej w tej chwili we wrocku .

Posted

brat magdaZ bardzo często jeździ na trasie Wrocław -Śląsk.Szkoda tych 200 zł, chyba ze nowi właściciele płacą.Często na tej trasie jeździ tez Budrysek.
A może ktoś by miał czas i zawiózł pociągiem? do Gliwic chyba jest góra ok. 2 godzin
Krótkie przetrzymanie suni oferowała gonia66 u swojej córki we Wrocławiu.

Posted

Nowi wlasciciele placa za wszystko co zwiazane z Mrowka. Szczepienia, odrobaczenia, sterylka.
Az glupio mi podawac kwote 200 zl do zaplacenia za transport...;/
Kurcze, czy ktos moze napisac do magdaz (tak?)

Posted

monika083 napisał(a):
druga do wrocka ,
wiesz ,moze spytaj ta pania ile jest w stanie za ten transport zaplacic ,mozemy ewentualnie tutaj zrzutke zrobic ,
Ponoc brat Ingrid(jakis tomek) jezdzi za free na trasie wrocek -katowice ,trzeba go znalezc na transportowym ,

moja mama niestety odpada jesli chodzi o przetrzymanie suni do srody ,nie ma jej w tej chwili we wrocku .

zapytam, oczywsicie.

Posted

Słuchajcie z tego co pamietam kilka osób szukało ze slaska do warszawy, i wiem ze z wawy do wro tez dziewczyna szukala. Jakby się dało tak połaczyć to wtedy moge jechać na slask zawiezc sunie za polowe mniej i jechac dalej juz dla Kogoś innego. potzrebuje chwili, żeby poznajdowac wszystkie te posty i napisac do osob zainteresowanych. 10-20 minut i dam znac co znalazłam

Posted

Na razie nic dodatkowo nie znalazłam, nie wiem jakie są teraz ceny paliwa, ale niech będzie, że ja pojadę za 150zł, najwyżej jak braknie to dołożę ze swoich, ale i tak będę szukała.
Myślę, że możecie zaproponować Pani, że może być jutro transport za 150, albo czeka do środy za 100zł. Wtedy Pani ma wybór i do niej należy decyzja. co Wy na to?