Madallena Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 kurcze, gdyby samochod sie nie znalazl to moze rzeczywiscie tym pociagiem. To tylko 2 godziny...;/ (w jedna strone) Quote
monika083 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Madallena napisał(a):kurcze, gdyby samochod sie nie znalazl to moze rzeczywiscie tym pociagiem. To tylko 2 godziny...;/ (w jedna strone) tak w jedna ,najgorsza ta podroz z Mrowka do Gliwic ,bo pewnie by sie stresowala. No moze cos sie jeszcze wyklaruje . Quote
monika083 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/183569-Oferuję-transport-za-zwrot-kosztów-okolice-Wrocławia-cały-kraj Tarzanka oferuje transport za zwrotem kosztow Quote
Akrum Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 napisałam do koleżanki, bo ona często jeździ z Wrocławia na śląsk, ale nie wiem konkretnie gdzie, tylko że ona jak już to jeździ pociągiem... Quote
Akrum Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='monika083']http://www.dogomania.pl/threads/183569-Oferuję-transport-za-zwrot-kosztów-okolice-Wrocławia-cały-kraj Tarzanka oferuje transport za zwrotem kosztow może warto by do niej napisać?? i spytać kiedy najwcześniej by mogła pojechać? Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dzwonilam, nie odbiera :( Niech ktos jej PW napisze. Czy jest watek juz na transportowym? Quote
monika083 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 trzeba dzwonic do skutku ,ja jej na gg napisalam , Quote
monika083 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Pisze z Tarzanka ,moze jechac dzis lub jutro rano , a koszt bedzie 200 zl Quote
Tarzanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Jestem, już jestem porozglądam się po forach zwierzęcych może uda się coś zabrać jeszcze, żeby koszta wyszły mniejsze. Quote
adkaaaaa5 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Za 100 zł ma pojechac taki chlopak, ktory jezdzi na trasie wro- katowice, ale w srode... wczesniej dobrzeby bylo zawiezc psinke do wro (moze do mamy monika083) ale to musimy jeszcze uzgodnic. Quote
monika083 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 chybaze nowa pani Mrowki jest w stanie zaplacic 200 zl .Mamy teraz nie ma w domu ,jak ja zlapie to poprosze ,zeby Mrowke przetrzymala. Quote
Tarzanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Napisze na transportowym, że jadę i szukam czegoś żeby dołaczyć Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 monika083 napisał(a):chybaze nowa pani Mrowki jest w stanie zaplacic 200 zl .Mamy teraz nie ma w domu ,jak ja zlapie to poprosze ,zeby Mrowke przetrzymala. zapytam. jednak szczerze to wolalabym, zeby ktos sie dolaczyl. Troche mi glupio podawac jeszcze taka kwote za transport. a jakby w parze mialy jechacto by taniej bylo. Tarzanka dzieki! najwyzej poczekamy do srody... a ta druga sunia na DT gdzie mialaby jechac? Quote
monika083 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 druga do wrocka , wiesz ,moze spytaj ta pania ile jest w stanie za ten transport zaplacic ,mozemy ewentualnie tutaj zrzutke zrobic , Ponoc brat Ingrid(jakis tomek) jezdzi za free na trasie wrocek -katowice ,trzeba go znalezc na transportowym , moja mama niestety odpada jesli chodzi o przetrzymanie suni do srody ,nie ma jej w tej chwili we wrocku . Quote
Poker Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 brat magdaZ bardzo często jeździ na trasie Wrocław -Śląsk.Szkoda tych 200 zł, chyba ze nowi właściciele płacą.Często na tej trasie jeździ tez Budrysek. A może ktoś by miał czas i zawiózł pociągiem? do Gliwic chyba jest góra ok. 2 godzin Krótkie przetrzymanie suni oferowała gonia66 u swojej córki we Wrocławiu. Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Nowi wlasciciele placa za wszystko co zwiazane z Mrowka. Szczepienia, odrobaczenia, sterylka. Az glupio mi podawac kwote 200 zl do zaplacenia za transport...;/ Kurcze, czy ktos moze napisac do magdaz (tak?) Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 monika083 napisał(a):druga do wrocka , wiesz ,moze spytaj ta pania ile jest w stanie za ten transport zaplacic ,mozemy ewentualnie tutaj zrzutke zrobic , Ponoc brat Ingrid(jakis tomek) jezdzi za free na trasie wrocek -katowice ,trzeba go znalezc na transportowym , moja mama niestety odpada jesli chodzi o przetrzymanie suni do srody ,nie ma jej w tej chwili we wrocku . zapytam, oczywsicie. Quote
monika083 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 ja zaraz napisze do magdaZ ,i Ingrid 200 zl zto niestety jest realna kwota jak auto duzo pali ,ale wiadomo ,ze szkod tej kasy ,pociagiem wyszloby 46zl.. Quote
Tarzanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Słuchajcie z tego co pamietam kilka osób szukało ze slaska do warszawy, i wiem ze z wawy do wro tez dziewczyna szukala. Jakby się dało tak połaczyć to wtedy moge jechać na slask zawiezc sunie za polowe mniej i jechac dalej juz dla Kogoś innego. potzrebuje chwili, żeby poznajdowac wszystkie te posty i napisac do osob zainteresowanych. 10-20 minut i dam znac co znalazłam Quote
Tarzanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Na razie nic dodatkowo nie znalazłam, nie wiem jakie są teraz ceny paliwa, ale niech będzie, że ja pojadę za 150zł, najwyżej jak braknie to dołożę ze swoich, ale i tak będę szukała. Myślę, że możecie zaproponować Pani, że może być jutro transport za 150, albo czeka do środy za 100zł. Wtedy Pani ma wybór i do niej należy decyzja. co Wy na to? Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Tarzanka a do Opola ile by transport kosztowal? Bo pani moze wyjechac do polowy drogi jutro, byle nie rano :) Quote
Recommended Posts