Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kkanarekk napisał(a):
Super ja w piątek późnym wieczorem zdam relacje z wizyty po adopcyjnej, jutro będę do Państwa dzwonić, żeby się umówić na konkretną godzinę :)

Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku:p

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekam w piatek na relacje z wizyty poadopcyjnej.Rozmawialam z wczoraj z ta pania wieczorem i jest nim zachwycona bo uwielbia dzieci i byla u niej 2 letnia dziewczynka coreczka sasiadki i wybawila sie z nim na maksa ze ponoc nie chciala isc do domu!

Posted

erka napisał(a):
To jest nasz kudłatek? Nie poznałam go. Ta pani przysłała zdjęcia?

Kurcze ja też go nie poznałam:crazyeye:jest piękny, ale zmiana:loveu:
To może już będzie dobrze, oby:p

Posted

Cioteczki, właśnie próbuję się do Pańswa dodzwonić i niestety muszę przełożyć wizytę na poniedziałek. Mam sytuację awaryjną bo miała dziś do mnie sunia przyjechać na DT a okazało się że będzie dopiero jutro i nie dam rady jechać ale w poniedziałek na pewno tylko uzgodnię jeszcze z nowymi właścicielami.

Posted

Kkanarekk dzisiaj jechała na wizytę do naszego kudłatka, ale niestety rozkraczył jej sie samochód i nic z tego. Może za tydzień sie uda:).

Posted

[quote name='erka']Kkanarekk dzisiaj jechała na wizytę do naszego kudłatka, ale niestety rozkraczył jej sie samochód i nic z tego. Może za tydzień sie uda:).[/QUOTE]

A telefoniczne wiadomości wskazują na to, że u Kudłacza jest ok???

Posted

[quote name='erka']Kkanarekk dzisiaj jechała na wizytę do naszego kudłatka, ale niestety rozkraczył jej sie samochód i nic z tego. Może za tydzień sie uda:).[/QUOTE]

co za pech z tą wizytą

Posted

Bardzo was przepraszam ale dziś miałam strasznego pecha :( Już wyjechałam na tą wizytę i musiałam po drodze stanąć na stacji benzynowej. Zgasiłam silnik i moje wspaniałe autko nie odpaliło!!! Ma zepsuty akumulator. Mam nadzieję, że w przyszły weekend nie będę miała takich problemów i wizyta już się odbędzie :)

Posted

[quote name='kkanarekk']Bardzo was przepraszam ale dziś miałam strasznego pecha :( Już wyjechałam na tą wizytę i musiałam po drodze stanąć na stacji benzynowej. Zgasiłam silnik i moje wspaniałe autko nie odpaliło!!! Ma zepsuty akumulator. Mam nadzieję, że w przyszły weekend nie będę miała takich problemów i wizyta już się odbędzie :)[/QUOTE]

Nic się nie stało :) , nie musisz przepraszać. Pech i tyle . Będziemy cierpliwie czekać.

Posted

kkanarekk napisał(a):
Niestety na razie nie, ale myślę że już w ten weekend to załatwię. Szkoda, że wtedy tak wyszło ale mimo szczerych chęci nie dałam rady. :(

to poczekamy do weekendu. Mam nadzieję , że u kudłacza wszystko ok ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...