Energy Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 kkanarekk napisał(a):Super ja w piątek późnym wieczorem zdam relacje z wizyty po adopcyjnej, jutro będę do Państwa dzwonić, żeby się umówić na konkretną godzinę :) Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku:p Quote
al'akir Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Energy napisał(a):Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku:p ja też ;) nawet nie wiedziałam , że ma tak śliczne umaszczenie :loveu:! Quote
Bolonczyk11 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 czekam w piatek na relacje z wizyty poadopcyjnej.Rozmawialam z wczoraj z ta pania wieczorem i jest nim zachwycona bo uwielbia dzieci i byla u niej 2 letnia dziewczynka coreczka sasiadki i wybawila sie z nim na maksa ze ponoc nie chciala isc do domu! Quote
Bolonczyk11 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Czarus jest naprawde piekny!!!!!!!!!!!!Ja tez jestem zaskoczona pozytywnie jego wygladem!!!!!!!! Quote
erka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 To jest nasz kudłatek? Nie poznałam go. Ta pani przysłała zdjęcia? Quote
Energy Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 erka napisał(a):To jest nasz kudłatek? Nie poznałam go. Ta pani przysłała zdjęcia? Kurcze ja też go nie poznałam:crazyeye:jest piękny, ale zmiana:loveu: To może już będzie dobrze, oby:p Quote
Bolonczyk11 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 tak to nasz kudłatek.Te zdjecia przyslal wlasnie nowa wlascicielka pieska. Quote
kkanarekk Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Cioteczki, właśnie próbuję się do Pańswa dodzwonić i niestety muszę przełożyć wizytę na poniedziałek. Mam sytuację awaryjną bo miała dziś do mnie sunia przyjechać na DT a okazało się że będzie dopiero jutro i nie dam rady jechać ale w poniedziałek na pewno tylko uzgodnię jeszcze z nowymi właścicielami. Quote
kkanarekk Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/184693-%C5%9Amier%C4%87-w%C5%82a%C5%9Bcieciela-by%C5%82a-dla-niej-wyrokiem-musia%C5%82a-%C5%BCy%C4%87-na-ulicy!Pomoc-w-og%C5%82oszeniach!?p=14592801#post14592801 zapraszam na wątek mojej nowej tymczasowiczki , baaaaaaaaardzo potrzebna pomoc w ogłoszeniach. Quote
Bolonczyk11 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/184549-M%C5%82ody-czarny-pies-za-BORKOWEM-! Quote
Bolonczyk11 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 prosze zajrzyjcie tutaj jakis pies za Borkowem w lesie Quote
erka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Kkanarekk dzisiaj jechała na wizytę do naszego kudłatka, ale niestety rozkraczył jej sie samochód i nic z tego. Może za tydzień sie uda:). Quote
Energy Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='erka']Kkanarekk dzisiaj jechała na wizytę do naszego kudłatka, ale niestety rozkraczył jej sie samochód i nic z tego. Może za tydzień sie uda:).[/QUOTE] A telefoniczne wiadomości wskazują na to, że u Kudłacza jest ok??? Quote
al'akir Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='erka']Kkanarekk dzisiaj jechała na wizytę do naszego kudłatka, ale niestety rozkraczył jej sie samochód i nic z tego. Może za tydzień sie uda:).[/QUOTE] co za pech z tą wizytą Quote
kkanarekk Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Bardzo was przepraszam ale dziś miałam strasznego pecha :( Już wyjechałam na tą wizytę i musiałam po drodze stanąć na stacji benzynowej. Zgasiłam silnik i moje wspaniałe autko nie odpaliło!!! Ma zepsuty akumulator. Mam nadzieję, że w przyszły weekend nie będę miała takich problemów i wizyta już się odbędzie :) Quote
al'akir Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='kkanarekk']Bardzo was przepraszam ale dziś miałam strasznego pecha :( Już wyjechałam na tą wizytę i musiałam po drodze stanąć na stacji benzynowej. Zgasiłam silnik i moje wspaniałe autko nie odpaliło!!! Ma zepsuty akumulator. Mam nadzieję, że w przyszły weekend nie będę miała takich problemów i wizyta już się odbędzie :)[/QUOTE] Nic się nie stało :) , nie musisz przepraszać. Pech i tyle . Będziemy cierpliwie czekać. Quote
kkanarekk Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Niestety na razie nie, ale myślę że już w ten weekend to załatwię. Szkoda, że wtedy tak wyszło ale mimo szczerych chęci nie dałam rady. :( Quote
al'akir Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 kkanarekk napisał(a):Niestety na razie nie, ale myślę że już w ten weekend to załatwię. Szkoda, że wtedy tak wyszło ale mimo szczerych chęci nie dałam rady. :( to poczekamy do weekendu. Mam nadzieję , że u kudłacza wszystko ok ;) Quote
Energy Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 GPooLCLD napisał(a):była już u psiaka wizyta :)? Też bym chciała wiedzieć... Quote
Energy Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Energy napisał(a):Też bym chciała wiedzieć... Czy wiadomo co się dzieje z psiakiem??? Była w końcu wizyta??? Quote
Recommended Posts