kora78 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Agent był teraz w kojcu z jedną pudelkowatą sunią, dziś przy mnie sunię ludzie brali i psiak została sam. Od razu mu załątwiłam towarzystwo ciut bulowatego psa, gryzionego w dawnym boksie porzez onki. Zapoznali się, potem ciut powarczeli, ale ogólnie spokój. Agencik pieszczoch, jak odchodziłąm to piszczał potem dam fotki Quote
kora78 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 miałąm dziś konkretny tel o psiaka, do domu z ogodem,, w naszym woj. do towarzystwa dla młodero rodesiana z adopcji ale byłam w schronie i pies został wydany wczoraj sprawdzone na 100% cieszyć się, oby dobrze trafił :) Quote
Olga7 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Kora cioteczko-tzn. że ten posokowiec Agent poszedl do tego domu z Rodesianem ? Oby to byl faktycznie dobry dom tylko -bo wiadomo ,schrony nie sprawdzają prawie nigdy domow -poza jakimś nielicznym wyjątkiem może ... Quote
kora78 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 nie on poszedł do obcego domu dla nas. normalnie wydany ze schroniska Quote
Recommended Posts