nincia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [SIZE="3"]Maly kudłaty białasek DYZIO wyrzucony z jadącego samochodu!!!!!!!! [SIZE="2"]Tragedia miała miejsce na Szydłowieckich ulicach wieczorową porą....:-( Dobra duszyczka spacerując ulicami Szydłowca ujrzała ta tragedie.... Widok jadącego samochodu nie zrobił na niej wrażenia jednak widząc otwierające się okno samochodu ( głośna muzyka, banda młodych ludzi w środku) zwróciła jej uwagę.... Nagle ujrzała z jeżdżącej dyskoteki wyrzucane "coś"......"coś" to mały biały kudłacz DYZIO:-( Dobrze, że prędkość nie była duża....bo nie wiadomo jakby się to skończyło.... Szybko zabrała psiaka pod swoją opiekę( niestety nie zdążyła zapamiętać numerów rejestracyjnych samochodu)..... Mały biały DYZIO okazał się młodym psiakiem o bardzo przyjaznej naturze.... Był wystraszony....teraz zaczyna odzyskiwać wiarę w człowieka.... [SIZE="2"]NIE POZWÓLMY MU STRACIĆ NADZIEJĘ NA LEPSZE JUTRO!!!!!!!!!!! KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: kometa1982@interia.pl 888-979-217 Quote
anita_happy Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Aimez..ty to masz szczęscie do tych psów z akcji "wywal z auta:!!!!! kolejny Quote
malagos Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 O rany, przez okno wyrzucili? Mój TŻ dziś mi mówił, ze wczoraj jadąc zobaczył na poboczu w rowie puszysta sierść, zatrzymał samochód-to były zwłoki ślicznego długowłosego psiaka, wielkości kota, coś jak york... Na wsi u nas to rzadkość, moze też wyrzucony z auta i nie przeżył.. Quote
Paula03 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Biedactwo... wyrzucony przez okno, koszmar :( Quote
mshume Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Piękny piesio, powinien szybko domek znaleźć.Ludzie są okrutni :( Quote
Marta67 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 cudo, jak będziesz wiedziec więcej o charakterku to napisz a my zajmiemy się ogłoszeniami. jak ludzie tak mogą? :( czasem wstydzę się za nich i myślę, jak to możliwe, że należymy do jednego gatunku? :( Quote
Onaa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Koniecznie potrzeba się dowiedzieć jak najwięcej o charakterku psiaczka. Quote
carolinascotties Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 na terierkowo go trzeba wrzucic - a ja jutro wrzuce go na forum Szkociarzy i Westikarzy :) jesli moge oczywiscie :) rozumiem, ze Dyzio ma DT? Quote
nincia Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Jestescie kochani....wykazaliscie duze zaintereswanie Dyziem....:-) Dyzio w zasadzie ma juz DT ale nie wiem na jak dlugo bedzie to mozliwe.... Jak tylko rozpoznam juz psiaczka co do charakteru napisze wiecej :-) Quote
Atomowka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 No śliczności, słodkości z niego:loveu: A tych drani ah szkoda słów na nich i tak nic nie pomogą. Prosimy o informację o psiaku, jak się zachowuje i oczywiście ładne fotki:lol: W razie czego mogę zrobić ogłoszenia, jak będą dokładniejsze informację Quote
nincia Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 wiecej informacji dostarcze kochani jak tylko wroce do domu ( piatek-sobota) :-) narazie psiakiem opiekuje sie Aimez.......:-) Quote
nincia Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 A z tego co mowi Aimez to jest starsznie przytulasny :-) Quote
Ewanka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Co za szczęście że psiakiem zaopiekowała się dobra duszyczka ... inaczej, nawet nie chcę myśleć, co by się stało :( Quote
Atomowka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Nincia to jak wrócisz czekamy na info i foty ogłoszę psiaka tu i ówdzie Quote
carolinascotties Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ja juz jutro dam znac na terierowych Quote
nincia Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 dziewczyny jestescie kochane :-) Bialasku do gory pieknosci :-) Quote
Monika.D Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Śliczny pieseczek :) Jestem ciekawa jaki ma charakterek. Jeśli nie byłoby żadnych konfliktów jeśli chodzi o Nasze potrzeby to może udałoby mi się nakłonić męża do jego adopcji. Mieszkamy niedaleko, więc nie byłoby problemu z kontaktem i transportem :) Quote
Igam Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Monika.D napisał(a):Śliczny pieseczek :) Jestem ciekawa jaki ma charakterek. Jeśli nie byłoby żadnych konfliktów jeśli chodzi o Nasze potrzeby to może udałoby mi się nakłonić męża do jego adopcji. Mieszkamy niedaleko, więc nie byłoby problemu z kontaktem i transportem :) To świetna wiadomość. Trzymam kciuki za powodzenie misji :) Quote
nincia Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 wieści cudowne :-) Ja jutro wracam do domu więc sprawdzę psiaka jaki jest...narazie wiem tylko tyle ze jest strasznie przytulaśny :-) napewno będę pisała weszelkie informacje na wątku :-) Quote
nincia Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 z mojego punktu widzenia jestem za i pewnie bedzie...oddalam juz jednego psiaka ( tez kudlacz rasa okreslona jako sznaucer olbrzymi )i wykastrowalam go...charakter psiaka zmienil sie nie do poznania a i problemow wiekszych zdrowotnych po kastracji nie bylo....bede dązyla do tego by kastracja byla przeprowadzona... Quote
Paula03 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Przepraszam za offa, ale pilnie potrzebna pomoc dla Fary, suni z nużycą: http://www.dogomania.pl/threads/182959-Fara-jasna-suczka-z-%C5%82ysymi-plackami.-Pomocy! Quote
Recommended Posts