Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[B]Agnieszko[/B] psiaki super :) Puffy ma już dośc Nuki, która ciągle chce się z nim bawić i nie daje mu chwili wytchnienia. Basti za nimi nie nadąża... Nuka ma dla niego za dużo siły. Zresztą Nuśka przytyła u nas 8 kg - teraz waży ok 20 kg, czego po niej wcale nie widać. Ale nie ma co się dziwić jak ona potrafi zjeść tyle co Labi. A Labi strasznie chce brykać z maluchami po śniegu, ale jak je wypuszczam Labiego wiąże, bo boję się o puffy'ego. Już dwa razy go pokiereszował.

Tutaj jest kilka fotek mojej ekipy :)

[URL=http://www.dogomania.pl/threads/189970-Moje-ukochane-kundliszonki!?p=15732703&viewfull=1#post15732703]Moje ukochane kundliszonki[/URL]

• 1 month later...
Posted

[quote name='kama210']Monika napisz jak tam Twoje psiaki się chowają ... pozdrawiam ...[/QUOTE]

[B]Kamilko[/B] moje psiaki mają się świetnie. Nie wiem czy wiesz, ale nasza rodzinka powiększyła się o suniolka :) A w międzyczasie mieszkał u Nas cudniasty porzucony niedaleko mnie psiak.

A jakbyś miała ochotę pooglądać moją 'zgraję' to foteczki [url=http://www.dogomania.pl/threads/189970-Moje-ukochane-kundliszonki!?p=15732703&viewfull=1#post15732703]tutaj[/url].

Posted

Aguś narazie nie he he... Chociaż mam stałego gościa... Rex i Nuka przypadli sobie do gustu i kolega codziennie przychodzi na zabawy. Przeskakuje przez dwa ogrodzenia, a potem otwiera sobie sam drzwi i wchodzi mi do domu he he

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Tak bardzo przypomina mi mojego Gadzia, który odszedł niecały miesiąc temu po 16 latach, że serce mi zamarło... Wrzuć czasem kilka zdjęć/

• 1 month later...
  • 7 months later...
Posted

niestety Dyzio / Puffy nie żyje :(

z informacji od anity wiem że pies wydostał się z podwórka i zginął pod kołami samochodu :(

Monika przykro nam bardzo .. trzymaj się

jak będziesz mogła wejdz na wątek ...