Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kobix napisał(a):
oj,psiara34 chyba nieźle obrywasz od ludzi:evil_lol:

nooooo bede ja pasła ostro teraz...bo ukamieniują mnie, albo widałmi zaciukają heheheh....ale waga to najmniejszy problem jak bedzie ladnie jadla- a apetyt ma, to brzucho bedzie rosło i sie szybciutko zaokragli, matwiłam sie najbardziej o brzuszek i oczyska....bo to byly jakies jedne wielkie zaropiałe kalafiory krwiste....i balam sie strasznie ze bedzie śllepa:(....molosowe dziewuszki mowią ze pikenie sie wet spisał z tymi ślepiami:) i tez jako molosowy laik sie ztym zgodze :) pozdrowionka:)

Posted

kobix napisał(a):
oj,psiara34 chyba nieźle obrywasz od ludzi:evil_lol:

Pewnie nie więcej niż opiekunowie Mozarta:evil_lol:.

Super, że sunia może popatrzeć na świat. Boczki się zaokrąglą.

Posted

ajAHA I JAKKIE WRAZENIE"? PODZIAL OBOWIZAKOW JEST koelzana wychodzi weczorem- ALE NIE uciekalam przed toba-cchoc moze powinnam sie bać? napewno chetnie se spotkam pod waruniem ze nie bedziesz mi "truła" ze dużo pale..bo mędzissz mi strasznie z tym ahahhahhah....tak ze lepiej cie poznalam na a dogo niz w realu ciotko...uwazaj kim sie zadajesz:)

Posted

ewab napisał(a):
Dziś osobiście poznałam Dorcie. Jest super:). Psiara34 wystraszyłaś się? - ktoś inny dziś spacerował z sunią:evil_lol:

jaaaaaa niczego sie nie boje, cchoc by nieedżiwedź to ustoje;)hhhehehe pewnie że sie boje, ale nie o siebie tylko o te zwierzaki bo za bezdonmne zwierzeta powinien brac odpowiedzilosc kazdy kowalski, a spada to na garstke wariatow...wszystkich wariatow pozdrawiam

Posted

psiara34 napisał(a):
ajAHA I JAKKIE WRAZENIE"? PODZIAL OBOWIZAKOW JEST koelzana wychodzi weczorem- ALE NIE uciekalam przed toba-cchoc moze powinnam sie bać? napewno chetnie se spotkam pod waruniem ze nie bedziesz mi "truła" ze dużo pale..bo mędzissz mi strasznie z tym ahahhahhah....tak ze lepiej cie poznalam na a dogo niz w realu ciotko...uwazaj kim sie zadajesz:)

A pal se, pal, byle z dala od zwierząt:evil_lol:.

Wrażenia? Kochane psisko. Nasiurała na środku pokoju, zjadła michę i weszła do klatki z powrotem:)

Posted

nasikała w lecznicy:) heheh dobry madry piesek;) no niech tam się troche pogimnastykują troche, nie ma letko:) jutro jakies dobre foty jej porobie...pewnie jeszcze bedzie piekniej wygladac....coraz fajniej sie zachowuje, juz nei taka pokurczona ociemniała bida na skulonych łapach...oj za miesiąc to psa nei poznamy:) bo rozkwita w oczach:) dzieki ewcia za zainteresowanie:) dam ci od razu znac jak tylko bede wiedziec co i jak:)

Posted

nono:) slodka fota....śmieszna jest takto taki powazny zamyslony pies,...a a momencie ryp calym swoim cielskiem łubudu a z kości gruchoczą i sie tarzac zaczyna jak szczeniak, te fafle sobie przygryza no polewka...hehheheh

Posted

vega17 napisał(a):
hehe no tak, coś za coś:)
mnie wozi tyłeczek ale Ty masz obiadki :(
eh jaki ten świat niesprawiedliwy :)

heheh noo to ja nie moge narzekać, gotuje, wozi dupsko( nie moge o tej czesci ciala swego powiedziec niestety tyłeczek), znosił mnie przez te ostatnie dni, a to bylo bardzo cieżkie, pachniało rozwodem.....ale jak tak narzekacie to i ja sie czepne- no zero romantyzmu chlopina ma i obesrwuje u niego zespól aspergena- letko autystyczny jest w kontaktach personalnych...hahhahah.....no to żeśmy im "tyłeczki poobrabiały" hahhah

Posted

dziewczyny pogubiłam się w tych postach:oops: możecie tak szybciutko streścić co z sunią na chwile obecna ? a widzę że już sunia nie jest na łańcuchu.. naprawiono jej oczka i wygląda na szczęśliwą.. któż to ją tak uszczęśliwił? u kogo aktualnie przebywa? bo w temacie nadal szukamy domu tymczasowego..(..) czy szukamy już tylko ds ;)

Posted

juz streszczam, jest w lecznicy, pieknei się goi, oczka cudo-łypie nimi na prawo i lewo:) brzuszek rośnie, jutro i pojutrze sytuacja z ds - bedzie przesądzona na tak albo nie(oby na tak bylo), więc prosze tak na wszelki wypadek szukac ds i dt...bo jak sie sprawa rypnie to nie mamy alternatywy za bardzo, do bloczku raczej sie nie nadaje z tego co widze..psika w koncu byla 4 lata w kojcu i na lancuchu:( srednio chodzi na smyczy...juz glebe przez nia zaliczylam jak chciala sie bawic z jakims psem:)...a jakies chucherko nie jestem.....skad taki chudy chory pies ma tyle siły? niezle tury te mastifcie:)

Posted

psiara34 napisał(a):
juz streszczam, jest w lecznicy, pieknei się goi, oczka cudo-łypie nimi na prawo i lewo:) brzuszek rośnie, jutro i pojutrze sytuacja z ds - bedzie przesądzona na tak albo nie(oby na tak bylo), więc prosze tak na wszelki wypadek szukac ds i dt...bo jak sie sprawa rypnie to nie mamy alternatywy za bardzo, do bloczku raczej sie nie nadaje z tego co widze..psika w koncu byla 4 lata w kojcu i na lancuchu:( srednio chodzi na smyczy...juz glebe przez nia zaliczylam jak chciala sie bawic z jakims psem:)...a jakies chucherko nie jestem.....skad taki chudy chory pies ma tyle siły? niezle tury te mastifcie:)

oki juz wszystko wiem.. porozglądam się za domkiem.. powiedzcie mi jeszcze jaki niunia ma stosunek do dzieci.. wiadomo coś?

Posted

pokemon napisał(a):
dziewczyny pogubiłam się w tych postach:oops: możecie tak szybciutko streścić co z sunią na chwile obecna ? a widzę że już sunia nie jest na łańcuchu.. naprawiono jej oczka i wygląda na szczęśliwą.. któż to ją tak uszczęśliwił? u kogo aktualnie przebywa? bo w temacie nadal szukamy domu tymczasowego..(..) czy szukamy już tylko ds ;)

psiur jest juz po operacji, jutro bedziemy wiedziec czy bedzie miec dom czy nie, czeka tylko na sprawdzenie. więc trzymajcie kciuki zeby było dobrze.
suńka jest już "nasza" , jest u weta.

Posted

pokemon napisał(a):
oki juz wszystko wiem.. porozglądam się za domkiem.. powiedzcie mi jeszcze jaki niunia ma stosunek do dzieci.. wiadomo coś?

Jakie są relacje suki wobec dzieci chyba trudno powiedzieć, bo z tego co wiem suka prosto z łańcucha trafiła do lecznicy.
Suka ma potencjalny DS, który będzie jutro sprawdzany. Jeśli wszystko pójdzie ok. pojutrze Dorcia będzie w nowym domku. Gdyby jednak coś poszło nie tak, będzie potrzebowała DT/DS, bo teraz siedzi w szpitaliku u weta.