Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tak nieśmiało tylko chciałam powiedzieć, cobym była dobrze zrozumiana. Nie widzę błędu dziewczyn, a o paniu wypowiedziałam się trochę postów wcześniej i więcej nie bede.

Dorcia trzymam kciukolce:)

• 2 weeks later...
  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jadę zaraz do mamy powiem żeby też szukała.Ona ma duzo starszych znajomych,juz bez dzieci,moze akurat.Jakby był dom gdzieś w mojej okolicy,to nawet juz bym po nią pojechała i przywiozła.A własnie.Gdzie ona teraz jest?To daleko od Jeleniej?

Posted

po drugiej stronie polski:( nie moze byc w mieszkaniu bo wyje, nie jest nauczona bycia w mieszkaniu, ma swoje humorki, ponoc jak to mastino, uarta jak osioł czasem, ciągnie troche na smyczy, dlatego najlepszy bylby dom a z takim ciezko

Posted

W kazdym razie jadę i zapytam.Jakby był dom ,to z transportem na pewno coś by się wymyśliło.Powiem mamie co i jak,może akurat.Ja mysle,ze najlepszy byłby cichy domek na wsi z ogrodem,żeby se mogła siedzieć na dworze,ma spac do domu.Jak przyjadę ,to dam znaka.

Posted

[quote name='pinkmoon']
a, Vega - my też dostaliśmy mandat jak wieźliśmy szczeniaki amstaffki na tymczas jakiś czas temu :diabloti: coś takie to nasze psie szczęście... ;)[/QUOTE]

chyba wolalabym dostac mandat niz rozbic auto albo uczetniczyc w kolizji...
2 razy wiozlam "psy niczyje" od katow do hoteliku i mialam dwie stluczki...
a raz wracalam z wystawy i po przejechaniu 700 km, juz 3 km od domu uderzyla w nas babka.... masakra...

Posted

marta9494 napisał(a):
Niedobrze,nooo,a allegro ma zrobione?

hej Martuśka...eh jak by grzala na kanapie to bym tu piszczała z zachwytu na 2 strony dogo:))), przeciez wiem ze sie nie interesujecie i pomagałyście:( powystwiana gdzie się da.....na allegro i wszedzie tysz, vega ciągle gada z jakimis ludzmi....ale marne propozycje-tzw. do odrzucenia:(...no nic mam nadzieje ze za dlugie czekanie bedzie nagroda:)...i jak juz znajdzie ten domek to najlepszy na świecie -zasługuje na niego po tym co przeszła..i ojcu nie powiem matce......hahahha a wam jako pierwszym powiem:) cioteczki:))))

Posted

marta9494 napisał(a):
Cześć psiara:)Cholera!Ciągle o niej myślę:(Ale jestem pewna,że ona znajdzie swojego człowieka,lub raczej człowiek znajdzie ją:)

dzięki za troskę Matruska...ehh chciałbym być tak pewna jak ty....ale nie trace nadziei, ale boli mnie jej każdy dzień w boksie, czasem przeklinam dzień w ktorym czlowiek udomowił psa- one nam tak pieknie się odwdzięczają a my im co? obozy koncentracyjne(schrony) albo kopa....nic no, nie marudzę pytajcie gdzie się da, może jakieś ogłoszonko gdzie jej jeszcze nie ma? i trzymajcie kciuki.pozdrawiam

Posted

marta9494 napisał(a):
Podbijam Dorcia,ja już wszystkim znajomym rozpowiedziałam.Może akurat?

witajcie
dzięki za pomoc i wsparcie słoneczko
najpewniej zobacze sie z suńcią w weekend wreszcie mam wolny i wyprzytulanam cholerę- bo tego jej najbardziej brak, musimy tez do wetka na kontrole oczek i ogolnie jej stanu podskoczyć. ktos tam od czasu do czasu sie pyta-ale psy maja i pełna chata....i podejście uuu mastifek takie fajne fafelki ma - bierzemy...eh..pozdrawiam was serdecznie

Posted

Dora!Cholero!Znajdziemy Ci domek,malusia:)Moja mama cały czas znajomych wypytuje,czy może wielkiego,pięknego,mało wymagajacego(bo tylko swiętego spokoju,spacerów,michy i miłości)psa by nie chcieli,a ja cały czas czekam,że może ktoś powie "tak"

Posted

niestety :( ogloszenia ma i nic:( ktos czasem zagada o nia, ale albo maja dzieci malenkie, albo mieszkaja w mieszkaniu , albo jedno i drguie i jescze pies do tego

Posted

u naszej znajomej , na razie ma co jeść, ma dach nad glową, ale nie może tak dlugo :( szkoda psa, zamyka sie w sobie, nie chce wychodzic z boksu, jak wyjdzie to zaraz do niego wraca :( straszne