beataczl Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 gazzy napisał(a):Dzięki ketunia... Ale kiepska ze mnie pisarka :) Może ktoś inny zajmie się tekstem ? Ja już zawaliłam ewę36 tekstem dla takiego Smyka i nie chce jej dawać jeszcze tego dodatkowo. kto moze pomoc? :-( bez tekstu nie ma allegro.... Quote
wujek & ciocia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 beataczl napisał(a):kto moze pomoc? :-( bez tekstu nie ma allegro.... cioteczki !!! szukamy pomocy z textem !!! :) Quote
wujek & ciocia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 witaj Zoltarku :) jak się czujemy ?? Quote
beataczl Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 gazzy znasz psiaka - napisz prosze jakis tekst i zaczniemy go oglaszac, pare fotek - trzeba dac mu szanse... Quote
wujek & ciocia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 beataczl napisał(a):gazzy znasz psiaka - napisz prosze jakis tekst i zaczniemy go oglaszac, pare fotek - trzeba dac mu szanse... w razie czego wykupię na jakimś bazarku pakiet i może poprosimy ketunie to nam wrzuci na allegro .... Quote
beataczl Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 wujek & ciocia napisał(a):w razie czego wykupię na jakimś bazarku pakiet i może poprosimy ketunie to nam wrzuci na allegro .... o wlasnie, super!:smile: ktos musi napisac, kto zna psiaka... Quote
wujek & ciocia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Gazzy, zaglądasz tutaj jeszcze ? :( Quote
gazzy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Zaglądam, zaglądam. Tylko nie byłam w schronisku i nie wiem co się z nim dzieje. Na 99,9% dalej chodzi na spacery i pewnie z nim wszystko ok. Próbuję złapać marysię i poproszę o tekst. Może się zgodzi ,to zrobimy ogłoszenia :) Quote
beataczl Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 szkoda, Zoltar traci szanse na dom, zdjecia to podstawa :placz: nastepna zima sie zbliza w schronie a pies piekny... Quote
gazzy Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Pies piękny, ja nie chodzę do schroniska... Co zrobić... Pawła poproszę to może uda mu się na łąkach jakieś fajne zrobić tylko na razie jest chory, a poza tym szkoła, szkoła i jeszcze raz szkoła. Cierpliwości - proszę Quote
wojtuś Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Nie ma Zoltar nowych zdjęć :( Poproś proszę Agusia Pawła:) Quote
gazzy Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Wiesz co ick miał robione, ale już chyba się skończyły. Poproszę monikę o allegro ... Ona ma szczęście. Ostatnio jak zrobiła to psiak po kilku dniach dom znalazł :) W piatek będę w schronisku to postaram się zrobić nowe fotki... Quote
2010 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 No fajnie..moze uda się coś zrobić dla tego pięknisia...Fajny piesiu!!!! Quote
gazzy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Dalej siedzi. Poproszę pawła żeby zrobił fotki. Quote
gazzy Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 zoltar nadal w schronisku. teraz mamy dużo roboty z wątkiem ogólnym naszego schroniska, robimy ogłoszenia itd. Zoltarkowi też zrobimy. Quote
Recommended Posts