Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gazzy napisał(a):
Dzięki ketunia... Ale kiepska ze mnie pisarka :) Może ktoś inny zajmie się tekstem ? Ja już zawaliłam ewę36 tekstem dla takiego Smyka i nie chce jej dawać jeszcze tego dodatkowo.

kto moze pomoc? :-(

bez tekstu nie ma allegro....

• 2 weeks later...
  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beataczl napisał(a):
gazzy znasz psiaka - napisz prosze jakis tekst i zaczniemy go oglaszac, pare fotek - trzeba dac mu szanse...

w razie czego wykupię na jakimś bazarku pakiet i może poprosimy ketunie to nam wrzuci na allegro ....

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
w razie czego wykupię na jakimś bazarku pakiet i może poprosimy ketunie to nam wrzuci na allegro ....

o wlasnie, super!:smile:
ktos musi napisac, kto zna psiaka...

• 2 weeks later...
Posted

Zaglądam, zaglądam. Tylko nie byłam w schronisku i nie wiem co się z nim dzieje. Na 99,9% dalej chodzi na spacery i pewnie z nim wszystko ok. Próbuję złapać marysię i poproszę o tekst. Może się zgodzi ,to zrobimy ogłoszenia :)

Posted

Pies piękny, ja nie chodzę do schroniska... Co zrobić... Pawła poproszę to może uda mu się na łąkach jakieś fajne zrobić tylko na razie jest chory, a poza tym szkoła, szkoła i jeszcze raz szkoła. Cierpliwości - proszę

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Wiesz co ick miał robione, ale już chyba się skończyły. Poproszę monikę o allegro ... Ona ma szczęście. Ostatnio jak zrobiła to psiak po kilku dniach dom znalazł :) W piatek będę w schronisku to postaram się zrobić nowe fotki...

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

zoltar nadal w schronisku. teraz mamy dużo roboty z wątkiem ogólnym naszego schroniska, robimy ogłoszenia itd. Zoltarkowi też zrobimy.