Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zoltar. Zoltar czyli pies wierny, oddany , zapatrzony i zakochany w człowieku po uszy. Jest miły, łagodny, spokojny,opanowany. Spogląda w aparat smutnym i mądrym wzrokiem.
Do schroniska przyprowadził go pracownik schroniska w lutym 2005 roku. Od tej pory jego życie składało się z przepełnionego boksu, wybiegu 2x dziennie oraz wieczornego spacerku z wolontariuszami. Zoltar umie chodzić na smyczy lecz troszkę ciągnie. Słucha się na łąkach do momentu gdy nie zobaczy jakiegoś zwierzaka typu zając. Wtedy nic go nie zatrzyma chyba że będzie na smyczy. Czasami dogoni biednego zająca i wtedy bo zającu, a czasami zając okazuje się być szybszy - na szczęście.
Zoltar moim zdaniem nadałby się do domu z dziećmi. Możliwe , że nadałby się na polowania.
Zoltar nie jest to pies do budy lub na łańcuch !
Kontakt :
agnieszka.deptula4@wp.pl
tel. 667 693 239
GG : 9046103

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

gazzy napisał(a):
Fotki porobię jak będę w schronisku. Miałam porobić w piątek, ale była burza i nie poszłam do schronu.

Super. W takim razie czekam na fotki.

• 3 weeks later...
Posted

No właśnie nie wiem. Najpierw muszę się zapytać kierowniczki gdzie Zoltarowi szukać domu. Czy może być w całej Polsce czy tylko tutaj w okolicach Szczytna, Olsztyna.

Posted

gazzy napisał(a):
Wojtuś - nie chodzę już do schroniska. Teraz to ostateczna decyzja. Może Marchewa ? Napiszę do niej.

To niemożliwe, tak Gazzy potrzebujesz działać dla zwierzaków, tyle dla nich robisz-
ale ..... trudno... może znowu za jakis czas sprawy sie ułożą