Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też witamy! zapraszamy częściej :)
na razie galeria pisana, bo zdjęcia mam na innym komputerze, który czeka na swoją kolej do pójścia do majstra od komputerów... Poczeka jeszcze trochę.... a na tym zdjęć nie wrzucę bo mi się zamuli - antyczny gość :)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a zaraz zobaczę co u was słychać.
No dopiero na jednej dostały rozety i moze jeszzce na kolejnej jakies dam, bo dla samych labków ostatnio zasponsorowalam 12 sztuk dla zwyciezcy każdej z klas.... Było trochę pracy z tym.

Posted

z moich upodobań kolorystycznych - to chyba najważniejszy wyznacznik, a drugi, taki przyziemny - z tego jakie miałam wstążki.... najchętniej bym robiła je z tych kolorów jakie lubię ale nie zawsze jest to możliwe :)

Posted

[quote name='panbazyl']z moich upodobań kolorystycznych - to chyba najważniejszy wyznacznik[/QUOTE]
No tak, biszkoptowy kolor zdecydowanie też tam widać ;) I czekoladowy ;)
Czy psy dekoruje się nimi w jakiś sposób, czy tylko idą w ręce hodowcy/właściciela? Bo koniom to się przypina do ogłowia, a psiakom?

Posted

[quote name='Polari']Ja tu zostanę i czekam na nowe foty. :obrazic::dog: Masz już właśny komputer więc zdjęcia dawaj! Bo będzie - :2gunfire: :evil_lol:[/QUOTE]
cierpliwość jest jedną z cnót, więc czekaj cierpliwie :) A komputer nadal nie mój, mój czeka na kasę na remont.

[quote name='filodendron']No tak, biszkoptowy kolor zdecydowanie też tam widać ;) I czekoladowy ;)
Czy psy dekoruje się nimi w jakiś sposób, czy tylko idą w ręce hodowcy/właściciela? Bo koniom to się przypina do ogłowia, a psiakom?[/QUOTE]
właściwie nie wiem po co są te rozety - na koniach to ładnie wyglądają z boku łba, tak dostojnie, a na psach????? Czasem ktoś przyczepi do obroży, ale to się plącze - raczej pokracznie wygląda. na pewno te duże, bardzo ozdobne, takie olbrzymiste ładne powinny wyglądać na ścianach - jeśli ktoś lubi takie ozdoby ;) Hodowcy biorą na pamiątkę bardziej dla siebie niż dla psa - a z resztą po co psu rozeta? lepszy worek jedzenia :) Ja swoją największą jaką zrobiłam w życiu - ta zielona - jest gdzieś na wcześniejszych fotach, wielkości talerza na drugie danie - zrobiłam ją dla ojca mojego Bazyla na jego dziesiąte urodziny - muszę mu wysłać niedługo.

Posted

Ja nie jestem cierpliwa. Ale jeżeli jeszcze nie twój to poczekam bo rozumiem że niechcesz wrzucać zdjęć na czyjś komputer. :) A ile potrzebujesz pieniędzy? Mi też jeden się z laptopów popsuł i naprawa - 500 zł. :(

Posted

nie, tak dużo nie, nie wiem nawet, na razie czekam na mannę z nieba :) nie mam comiesięcznych wpływów :)
Wiesz - ja sie często zawodowo zajmuję fotografią i mam tego szczerze dosyć, bo robię duże pliki, do wielkich powiększeń, do druku itp i jak to bywa - szewc bez butow często chodzi. W kompie mam całe mega zdjęć - do zanudzenia po prostu - z tylko jednego 7 dniowego wyjazdu zdjęcia do oglądania przez ponad 3 godziny i nikomu sie nie znudziło. Więc zmiejszam je do netu jak juz muszę - bo ludzie sie dopominają dość mocno, albo jak mam dobry humor i sporo czasu :) No chyba, ze coś ważnego, dokumentacja czy coś w tym stylu - ale to zawsze na DVD lepiej dać. No i programy do tego (mam je na tym nieczynnym laptopie) bo ściąganie programów z netu to nie jest dobry pomysł przy tym internecie jaki ja mam (pzrez mobilny orange - jedyna jego zaleta jest taka, że jest).

Posted

Ja też mam mnóstwo zdjęć przyrody. :) Niedługo powrzucam je do galeri żebyście zobaczyli. :-D Już przesto nie mam miejsca na dysku. :oops: :roll: