Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja muszę mieć TYLKO oryginał, bo mam sprzęty kupowane na projekty gdzie mogą byc tylko oryginale programy zainstalowane. tak więc od lat wielu przeszłam na jasna stronę i finansuję Billa G.

Jutro jak bedę miala trochę czasu to powklejam nowe foty - pobędą pewnie do czasu kolejnej akcji na dogo ;)

Posted

dzieki :) ale juz mam je w kompie, dzis gdyby nie bylo tak zakręconego dnia to bym pewnie je wrzuciła, ale musialam zrobic listę fundacji z dedlajnami do maja - czyli gdzie szukac kasy i to wrzucic na www

Posted

tylko ja nie lubię tych czekoladowych labków.... jakoś mi nie podchodzą, nie wiem czemu. Ale jak przyjedzie nowy szczyl (nie wiem nadal kiedy) to wtedy bedziecie mieć kolejny kolor "labka"

a tu taka fotka ze starego miasta z Lublina :)

Posted

panbazyl napisał(a):
tylko ja nie lubię tych czekoladowych labków.... jakoś mi nie podchodzą, nie wiem czemu. Ale jak przyjedzie nowy szczyl (nie wiem nadal kiedy) to wtedy bedziecie mieć kolejny kolor "labka"

Czyli, mam rozumieć, że szczylek będzie czekoladowy?

Posted

Lublin to ładne miasto , tylko jakieś przepisy o ruchu drogowym są inne :diabloti:
albo ze względu na moją rejestracje , próbowano mnie zabić :evilbat:

Posted

Vectra napisał(a):
Lublin to ładne miasto , tylko jakieś przepisy o ruchu drogowym są inne :diabloti:

Zapewne niechcący, my gości kochamy:loveu:

Posted

zaginiona sara napisał(a):
Nie odróżniam Piranii od Panbazyla.

Może dałoby się jakoś po długości języka? ;) ;)
Swoją drogą, widać, że czarne mają trochę bardziej przechlapane - zaczęło się trochę słoneczka i czarne już wachlują jęzorami, a biszkopt jeszcze się trzyma :)

Posted

Vectra napisał(a):

e tam, nie byłaś na Ukrainie pewnie ;) tam jest fajnie, ale jeszcze fajniej u Arabów - łapę wystawiasz z samochodu jak masz zamiar skręcić...

andegawenka napisał(a):
Zapewne niechcący, my gości kochamy:loveu:

tak, tak, bardzo, ale nie w nadmiarze

filodendron napisał(a):
Ale fajna ekipa :) Ja jestem fanką czarnych labków. Jak labek, to tylko czarny ;)

Ja kiedyś to tylko kochalam te w kolorze Bazyla - takie złote, potem polubilam czarne, ale czekoladowego nadal nie jestem w stanie pokochać (za jasne oczy chyba ma i blade fafle)

filodendron napisał(a):
Może dałoby się jakoś po długości języka? ;) ;)
Swoją drogą, widać, że czarne mają trochę bardziej przechlapane - zaczęło się trochę słoneczka i czarne już wachlują jęzorami, a biszkopt jeszcze się trzyma :)

Piranię od Panbazyla łatwo odróżnić jak stoją - ją łatwiej przeskoczyć niż obejść, jego odwrotnie (Pirania ma też mniejsze uszy)

Posted

panbazyl napisał(a):

Piranię od Panbazyla łatwo odróżnić jak stoją - ją łatwiej przeskoczyć niż obejść, jego odwrotnie (Pirania ma też mniejsze uszy)

E tam, nawet jak leżą da się je odróżnić sugerując się obwodem ;). Raz ten sposób załapałam i o dziwo teraz jakąś mi łatwiej ;).

Rozumiem, że szczylek nie jest labkiem?