Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panbazyl napisał(a):

W niedzielę za to zdjęcia wrzucę. Takie zaległe z tego tygodnia. Moze coś jeszcze porobię nowego? Dawno portretów smrodkom nie robiłam.

Już jest niedziela ;) I cierpliwie czekam na foty :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Już jest niedziela ;) I cierpliwie czekam na foty :evil_lol:

wiem, wiem. Bedą. Ale po filmie na Kulturze - kto nie ogladał polecam - z Dorocinskim, chyba 20 z minutami - o polskiej druzynie pilkarzy bezdomnych - choc futbolu pasjami nie trawię, to ten film jest rewelacyjny!!!! W roku Euro jak znalazł - takiej drużyny nam trzeba :)

marysia55 napisał(a):
Witam wszystkich na bazylowym wątku. W końcu znalazłam trochę czasu, żeby tutaj zaglądnąć i będę teraz podczytywać :) i oglądać cudne zdjęcia.

Witaj Maryś!!!!! Zapraszamy częściej!!!!
(dla tych co nie znają Marysi napiszę tylko, ze adoptowała ona psa nieadopcyjnego, wycofanego zupełnie i na ludzi go wyprowadziła :) Pies jest psem. gratulacje!!!)

Posted

no dobra, troche zaległości z czasów jak mróz był na Syberii, czyli tydzien temu tak jakoś

taki poranny spacer

jeden z moich ulubionych widoków, dośc blisko chałupy

potem jak słońce ciut wyzej bylo pokazaly się takie widoki

Posted

to jest przekrój przez strukturę ziemi w wąwozie blisko mnie - pamięta na pewno czasy dinozaurów

i dalej z psiego spaceru

spotkaliśmy tez stadko takich to istot :)

panbazyl

i znów Panbazyl

a reszta potem :)

Posted

Na prawdę zjawiskowe zdjęcia :crazyeye:. Takie nietuzinkowe okolice :lol:. Pewnie powiesz zaraz, że "nie ma czego" ale ja Ci zazdroszczę. Zamieniłabym się z Tobą .... przemyśl to :p:p . Że nie wspomnę jakie świetne tereny mają tam Twoje psy.

Posted

Soko napisał(a):
oj ja bym się bała na Twoim miejscu rozwścieczonych fanów z widłami i pochodniami!

akurat z widłami to czasem ja sama po wsi się przechadzam (ten kto zna mój avatarek z FB wie co w garści trzymam), a z pochodniami to po wsi dość często zdarzało sie nam chodzic w korowodzie dziwnych osobowości.

marysia55 napisał(a):
Na prawdę zjawiskowe zdjęcia :crazyeye:. Takie nietuzinkowe okolice :lol:. Pewnie powiesz zaraz, że "nie ma czego" ale ja Ci zazdroszczę. Zamieniłabym się z Tobą .... przemyśl to :p:p . Że nie wspomnę jakie świetne tereny mają tam Twoje psy.

ja czasem też bym się z kimś zamieniła tak na troszkę, ale na troszkę tylko. Zwłaszcza jak mnie tu dobija brak sklepu nawet spożywczego i zbytnia ciekawośc sąsiadów. Ale po chwili mija mi to wszystko, zaszywam sie we własnych chaszczach albo idę w pola.

Posted

panbazyl napisał(a):

ja czasem też bym się z kimś zamieniła tak na troszkę, ale na troszkę tylko. Zwłaszcza jak mnie tu dobija brak sklepu nawet spożywczego i zbytnia ciekawośc sąsiadów. Ale po chwili mija mi to wszystko, zaszywam sie we własnych chaszczach albo idę w pola.

Trzeba zainwestować w zamrażarki i może w taki sprzęt do próżniowego pakowania żywności - to brak sklepu będzie mniej dokuczał ;)
Ja mam wszystko pod nosem i szczerze mówiąc, strasznie to dezorganizuje i chyba są z tego powodu straty czasu. Nie potrafię się zdyscpylinować, żeby zrobić porządne zakupy raz na tydzień albo nawet dwa i potem już nie latać do sklepów.

Posted

zaginiona sara napisał(a):
Ja na co 50 wychodzę jak człowiek

Na to jest sposób - oglądać swoje zdjęcia sprzed 10 lat. Nagle okazuje się, że na każdym człowiek wygląda jak... człowiek :D Rety, jak dobrze wygląda :D
Sposób oczywiście dla osób w odpowiednim wieku, bo osiemnastka mogłaby się nim niepotrzebnie sfrustrować ;)