Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panbazyl napisał(a):
projekty z dotacji Unii Europejskiej (Europejski Fundusz Współpracy)

Tak myślałam że coś koło UE. Siedzę w rozliczeniach unijnych ale na zwykłej działalności gospodarczej...Funduszy nie ogarniam...

Posted

andegawenka napisał(a):
Tak myślałam że coś koło UE. Siedzę w rozliczeniach unijnych ale na zwykłej działalności gospodarczej...Funduszy nie ogarniam...

Tu chodzi o organizację pozarządową (NGO) co ma dotacje unijne.

Posted

panbazyl napisał(a):

za to myszy niestety truje - niestety. Ale nie lubię niechcianych sublokatorów w chałupie. Kot w domu nic nie łapie, to ja musze wysłuchiwac gdzie sa myszy.

to muszę ci moją Nikę pożyczyć :)
ona łapie myszy, choć nie jest kotem ;) dzieci twierdzą, że na pewno miała kociego przodka :D

Posted

Nikaragua napisał(a):
to muszę ci moją Nikę pożyczyć :)
ona łapie myszy, choć nie jest kotem ;) dzieci twierdzą, że na pewno miała kociego przodka :D

hmmm... kusząca propozycja, bo mam dość robienia w domu za kota :)

Posted

:painting::painting::painting::iloveyou::tree1::x-mas:zdrowenka , radosci i wszelkie dobroci , zycze wam kochana panbazylkowa duza rodzinko , cudnosci Swieteczkowych!

Posted

Wyrwalam się z kieratu przedświatecznych konieczności robienia czegokolwiek i chcę Wam życzyć uśmiechu i tego, aby w przyszlym roku zajmowac się tylko kizianiem piechów, aby bezdomniaków nie było, konie żywły sobie szczęśliwie a ludzie traktowali innych z godnością.

Posted

dziekuje, dziekuje i wzajemnie :)

Wyrwałam się na chwilę z objęć stołu. Świętan na wsi maja jedną dużą zaletę - NIKT nie wychodzi na spacery poza swoje podwórko, więc spokojnie po 19 chodziłam sobie z psami po wsi i podziwialiśmy choinki przed domami jak się świecą. Psy oczywiście puszczone luzem (czego nigdy nie robię w normalne dni, bo ktos moze się napatoczyć i przestraszyć psów, albo psy się mogą przestraszyc - co bardziej prawdopodobne )

Posted

Jest jeden taki wieczór w roku
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.
Z darem modlitwy przy żłóbku.:)