Javena Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ja cały czas myślałam ,że panbazyl ,to wujaszek.:):) Quote
Nadziejka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 pozdrawiamy panbazylkowo:multi: trzy serduszka psiaczkowe :multi::tree1: Quote
panbazyl Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Javena napisał(a):Ja cały czas myślałam ,że panbazyl ,to wujaszek.:):) a tu taka niespodzianka :) Quote
andegawenka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ale kwoczka :evil_lol: http://img259.imageshack.us/img259/610/a25c044c6ba9e701eaef12a.jpg Co to jest rozliczenie EFS? Quote
panbazyl Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 andegawenka napisał(a): Co to jest rozliczenie EFS? projekty z dotacji Unii Europejskiej (Europejski Fundusz Współpracy) Quote
andegawenka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 panbazyl napisał(a):projekty z dotacji Unii Europejskiej (Europejski Fundusz Współpracy) Tak myślałam że coś koło UE. Siedzę w rozliczeniach unijnych ale na zwykłej działalności gospodarczej...Funduszy nie ogarniam... Quote
panbazyl Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 andegawenka napisał(a):Tak myślałam że coś koło UE. Siedzę w rozliczeniach unijnych ale na zwykłej działalności gospodarczej...Funduszy nie ogarniam... Tu chodzi o organizację pozarządową (NGO) co ma dotacje unijne. Quote
andegawenka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 panbazyl napisał(a):Tu chodzi o organizację pozarządową (NGO) co ma dotacje unijne. Do głowy mi nie przychodzi kto to może Wam robić... Quote
panbazyl Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 napisałam Ci pv. Na razie szukamy kogoś, pewnie nawet oglosimy "casting" na stronach www, ale to za chwilę. Quote
NikaEla Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 panbazyl napisał(a): za to myszy niestety truje - niestety. Ale nie lubię niechcianych sublokatorów w chałupie. Kot w domu nic nie łapie, to ja musze wysłuchiwac gdzie sa myszy. to muszę ci moją Nikę pożyczyć :) ona łapie myszy, choć nie jest kotem ;) dzieci twierdzą, że na pewno miała kociego przodka :D Quote
panbazyl Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Nikaragua napisał(a):to muszę ci moją Nikę pożyczyć :) ona łapie myszy, choć nie jest kotem ;) dzieci twierdzą, że na pewno miała kociego przodka :D hmmm... kusząca propozycja, bo mam dość robienia w domu za kota :) Quote
Nadziejka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 :painting::painting::painting::iloveyou::tree1::x-mas:zdrowenka , radosci i wszelkie dobroci , zycze wam kochana panbazylkowa duza rodzinko , cudnosci Swieteczkowych! Quote
panbazyl Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Wyrwalam się z kieratu przedświatecznych konieczności robienia czegokolwiek i chcę Wam życzyć uśmiechu i tego, aby w przyszlym roku zajmowac się tylko kizianiem piechów, aby bezdomniaków nie było, konie żywły sobie szczęśliwie a ludzie traktowali innych z godnością. Quote
zaginiona sara Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkiego najlepszego dużo zdrówka dla całej rodzinki ludzkiej i zwierzęcej. Dużo radości i miłości. Quote
NikaEla Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Serdecznie pozdrawiam w wirze przedświątecznych prac :) a od jutra wieczór już Święta :) Quote
panbazyl Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 dziekuje, dziekuje i wzajemnie :) Wyrwałam się na chwilę z objęć stołu. Świętan na wsi maja jedną dużą zaletę - NIKT nie wychodzi na spacery poza swoje podwórko, więc spokojnie po 19 chodziłam sobie z psami po wsi i podziwialiśmy choinki przed domami jak się świecą. Psy oczywiście puszczone luzem (czego nigdy nie robię w normalne dni, bo ktos moze się napatoczyć i przestraszyć psów, albo psy się mogą przestraszyc - co bardziej prawdopodobne ) Quote
Oscar Patric Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Jest jeden taki wieczór w roku gdzie niebo z ziemią się łączy. Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić. To wieczór miłości gdzie zostaje pokonane wszelkie zło, panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci, że to tylko taki jeden wieczór. Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej. Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi. Z darem modlitwy przy żłóbku.:) Quote
panbazyl Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 troche zdjęć z czasów jak byl w grudniu snieg ;) Panbazyl przylapany na olewaniu ;) mój gang olsena :) Pirania Quote
panbazyl Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 i jeszcze kilka widoczkow z psich spacerów Quote
Oscar Patric Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 witamy się:) a może jeszcze będziemy mieli śnieg tej zimy:) Quote
filodendron Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 No właśnie, był na chwilę śnieg i znowu ni ma... Już mi się nudzi to codzienne płukane psa z iłów i lessów... Quote
andegawenka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 ...najpierw susza, potem kilka dni pieknej zimy a teraz co to jest?????kwiecień?!:placz: Quote
Recommended Posts