Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panbazyl napisał(a):
no niestety - dawca autografów chrapie w najlepsze. No i dziś pieknie było, więc autografy kiepskie, ale jak się zrobi błoto to zapraszam chętnych - podzielę się z dzika rozkoszą tymi autografami.

O tak, też to uwielbiam ;), błoto na drodze, a moje cuda przychodzą radośnie w podskokach do domu i jeszcze pyskują :shake:, że im wycieram papierowym ręcznikiem łapy :D. Dzisiaj u nas dosłownie leje :shake:, zatem autografy też u nas będą ;).

Posted

a u mnie wprost grzesznie piękna pogoda, słońce, cieplej niż w lecie - na termonetrze (nie w słońcu) ponad 20 stopni - nic tylko sie byczyć na podworku - co zaraz uczynię wyciągajac hamak :)

Posted

Hamak też bym chciała :lol:, ale jeszcze nie mamy takich drzew;). Co do kąpieli, to Bariego kąpiemy tak dwa razy w roku, Murzynka pewnie ze trzy. Bari się już od dawna nie tarza w tych niezbyt ciekawych rzeczach, a Murzynia po prostu pilnuję, ale już chyba załapał, że nie wolno.
Po deszczowym i błotnym spacerze wycieram obu papierowymi ręcznikami. Panbazyl, u Murzynka masz niespodziankę :lol:.

Posted

Moje w tym roku jakoś kąpiel minęła, kąpiemy się na dworze więc temp. musi być wysoka.
Psom nie ślizgają się łapki i lepiej znoszą kąpiel na trawniku.

Moja ruda jest u mnie bo jest po kastracji i sprzątałam kilka ciuchów i gotowałam makaron, o którym przypomniała mi mama. Wyszłam na sekundy, wracam psa nie ma ani w transporterze, ani na łóżku, obok też nie, ani na reklamówce z odebranymi ubraniami, bo tak sobie upodobała.
Wołam - nic, miałam iść do innych pomieszczeń a tu psina w dolnej półce na ubraniach :D.
Zwolniłam jej otwartą półkę jak skończyła drzemkę, to już woli transporter.

Posted

u mnie to koty mieszkaja na takich półkach.
Nie było mnie tu chwilę na dogo.

zapytam i tu - szukam transportu dla kuca z adopcji - trasa - Szczecinek - Lublin (tzn do mnie na wieś) czas mamy do końca mca. Inaczej zostanie sprzedany.... A tego nie chcę. Jakby ktoś coś wiedział - proszę o info (byle nie o tych super płatnych pzrewozach w stylu 1.50-2 zł za km platny w dwie strony, bo mnie na to nie stać.... ) Moze jakis łączony transport? To maly kuc.

Posted

dzięki filodendron :) czyli jednak ogary sa znane skoro koszulki nawet z nimi produkują :)

Sprawa przyjazdu kucyka powoli się klaruje. Tera szukam przyczepy do przewozu konika - tzn pożyczyc chcę.

Posted

Fajny ten Twój koniczek :) A Gyzoń jakby lekko niepewny, dupsko asekuracyjnie z tyłu i nóżki wyciągnięte, czy tylko tak na focie wyszło? :D

Posted

evel - rozgryzłaś Gryzonia - czyli jestem fajny i cholernie odważny i na dziki ide polować, ale mamo ratuj!!!!!! najlepiej na rączki :diabloti:

nie wiem czy zauważyliście, ale to zdjecie mówi wprost, że mam dużego psa :evil_lol: