Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odebrałam w końcu wyniki badań Panbazyla na nosicielstwo "psich wener". i oto rezultaty:
Brucella canis antibodies
Rapid Slice Aggulutionation negative
Canine herpevirus <1:8
co znaczy tyle, ze Panbazyl nie jest nosicielem :)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panbazyl']ech! W koncu doszedł do nas championat Panbazyla, więc dopisujemy do jego CV
Młodzieżowy Champion Macedonii[/QUOTE]

No to gratulacje :)
A kiedy jakieś foty?

Posted

Dzięki :)
a foty będą :) i to całkiem niedługo. Ostatnie ciepłe dni (jedyne chyba tego lata) poświęciliśmy na długie spacery w pola. jest dość sporo dokumentacji z terenu. Jutro to pozmniejszam i coś tu wrzucę.
Wczoraj też odebrali chwilowego tymczasa co go mieliśmy prawie 2 tygodnie. Moje psy przyjęły go bez problemu, a to niekastrowany wielki samiec był. W tym czasie też próbowalam na owym "tymczasie" swoich metod szkolenia psów. Chyba mi sie coś udało nauczyc tego psa. W każdym razie - obie strony wyszły z nauk cało i chyba zadowolone :) teraz będę zadowolona jak jego właściciele będą dalej z nim ćwiczyć to co już umie i uczyć go następnych rzeczy.

Posted

tereny dośc fajne :)
a ten wiekopies to mix labka chyba z nowofundlandem albo czyms podobnym. Był u nas na "hotelu" 10 dni. Fajny pies, bardzo proludzki. Moje psy go zaakceptowały bez problemu. Mialam w nim "ofiarę" do sprawdzenia własnych technik szkoleniowych (bo moje psy sie nie liczą, one po prostu MUSZĄ to umieć), więc sprawdzałam czy potrafię coś wykrzesać z obcego psa. Udało mi się. Mam małą satysfakcję. Gozrej idzie mi z ludźmi. Psy mogę szkolić :)

Posted

Tymczasowy "tymczas" nauczył się jeść na zaproszenie. Biedaczek musiał pilnować pełnej michy surowego mięcha - jak moje psy, nie mógł bez pozwolenia tego ruszyć.

• 2 weeks later...
Posted

a witaj :) zaglądaj częściej, zapraszamy :) Choć niezbyt często wrzucam nowe foty.
też nie lubię labkow co sie toczą i ledwo idą. To w końcu pies użytkowy o czym większość właścicieli zapomina....

Posted

wiadomość z ostatniej chwili :)
Siostra miotowa Panbazyla (po domowemu Saba) zdała egzamin na psa dogoterapeutę w sesji przedzerowej!!!!
jestem dumna z niej i dziękuję jej właścicielom że pielęgnują to co w labradorach najlepsze :) Gratulacje dla Saby i jej Właścicieli :)