panbazyl Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Odebrałam w końcu wyniki badań Panbazyla na nosicielstwo "psich wener". i oto rezultaty: Brucella canis antibodies Rapid Slice Aggulutionation negative Canine herpevirus <1:8 co znaczy tyle, ze Panbazyl nie jest nosicielem :) Quote
Polari Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ale tu CISZA! :( Poproszę fotki! Nawet z domu... Quote
panbazyl Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 o kto nas odwiedził :) a to osobisty kot moich psów :) Quote
*Magda* Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='panbazyl'] o kto nas odwiedził :) A będą z tego dzieci?:D Quote
panbazyl Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='magdabroy']A będą z tego dzieci?:D[/QUOTE] jeżeli już to w Afryce. U mnie szlaban :grins: Quote
panbazyl Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 ech! W koncu doszedł do nas championat Panbazyla, więc dopisujemy do jego CV Młodzieżowy Champion Macedonii Quote
*Magda* Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='panbazyl']ech! W koncu doszedł do nas championat Panbazyla, więc dopisujemy do jego CV Młodzieżowy Champion Macedonii[/QUOTE] No to gratulacje :) A kiedy jakieś foty? Quote
panbazyl Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Dzięki :) a foty będą :) i to całkiem niedługo. Ostatnie ciepłe dni (jedyne chyba tego lata) poświęciliśmy na długie spacery w pola. jest dość sporo dokumentacji z terenu. Jutro to pozmniejszam i coś tu wrzucę. Wczoraj też odebrali chwilowego tymczasa co go mieliśmy prawie 2 tygodnie. Moje psy przyjęły go bez problemu, a to niekastrowany wielki samiec był. W tym czasie też próbowalam na owym "tymczasie" swoich metod szkolenia psów. Chyba mi sie coś udało nauczyc tego psa. W każdym razie - obie strony wyszły z nauk cało i chyba zadowolone :) teraz będę zadowolona jak jego właściciele będą dalej z nim ćwiczyć to co już umie i uczyć go następnych rzeczy. Quote
Polari Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jupi! Będą wreszcie foty! :-D * Zapomniałaś o nas? Dawno nie byłaś u nas. :( Quote
panbazyl Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 to tu ostatnio na spacerach bywaliśmy Quote
panbazyl Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 a to jest Olga z Bazylem a tu z Cziko (ten większy - nasz chwilowy "tymczas") i Panbazylem Quote
panbazyl Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 moje psy w błotnej kąpieli, od lewej - Panbazyl, Bazyl, Pirania i jeszcze portret Panbazyla :) Quote
panbazyl Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Bazyl - buszujący w ścierniskach Bazyl w burakach, czyli Bazyl burak :) Quote
monika15 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 http://i52.tinypic.com/dwfw2.jpg Rzeczywiście wielkie psisiko z tego czekolada;) Fajne macie tereny spacerowe:lol: Quote
panbazyl Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 tereny dośc fajne :) a ten wiekopies to mix labka chyba z nowofundlandem albo czyms podobnym. Był u nas na "hotelu" 10 dni. Fajny pies, bardzo proludzki. Moje psy go zaakceptowały bez problemu. Mialam w nim "ofiarę" do sprawdzenia własnych technik szkoleniowych (bo moje psy sie nie liczą, one po prostu MUSZĄ to umieć), więc sprawdzałam czy potrafię coś wykrzesać z obcego psa. Udało mi się. Mam małą satysfakcję. Gozrej idzie mi z ludźmi. Psy mogę szkolić :) Quote
Polari Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Super tereny spacerowe... :-D * Psiaki super. :) Fajny ten tymczas... :) Jaka fajna błotna kąpiel... A Bazyl w burakach - :loveu: Quote
panbazyl Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Tymczasowy "tymczas" nauczył się jeść na zaproszenie. Biedaczek musiał pilnować pełnej michy surowego mięcha - jak moje psy, nie mógł bez pozwolenia tego ruszyć. Quote
*Magda* Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='panbazyl'] Bazyl w burakach, czyli Bazyl burak :) http://i54.tinypic.com/c71xl.jpg I nawet trochę czerwonawy jak burak :D Quote
panbazyl Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Bazyl, lubisz kwiatki???? Olga, Bazyl i Panbazyl Quote
panbazyl Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 I jeszcze nasze tereny spacerowe. To jeden z wielu wąwozów jakie mam dość blisko :) Quote
Polari Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Jej. :shock: Jakie super miejsce macie... :-D Fajna ta Olga. :loveu: A jakie zajefajne spodenki... Quote
motyleqq Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 wpadłam sobie tu, a co ;) podobają mi się Twoje psy, mają fajną figurę, taką w sam raz, nie spasione i nie wychudzone, niechby wszystkie laby takie były ;) Quote
panbazyl Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 a witaj :) zaglądaj częściej, zapraszamy :) Choć niezbyt często wrzucam nowe foty. też nie lubię labkow co sie toczą i ledwo idą. To w końcu pies użytkowy o czym większość właścicieli zapomina.... Quote
panbazyl Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 wiadomość z ostatniej chwili :) Siostra miotowa Panbazyla (po domowemu Saba) zdała egzamin na psa dogoterapeutę w sesji przedzerowej!!!! jestem dumna z niej i dziękuję jej właścicielom że pielęgnują to co w labradorach najlepsze :) Gratulacje dla Saby i jej Właścicieli :) Quote
Recommended Posts