panbazyl Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 to zdjęcie jest po prostu SUPER!!!! pewnie i wszystkie malce też (ja kocham małe baski - są takie baskowe) Quote
Tascha Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Baski w tym wieku sa ogromnie smieszne,a ta fotka udała sie zupełnie przypadkiem :) tylko mi komp nie wkleja tak jak pisałas z fb....buu...i moge tylko linka do zdjecia wkleic... No to kto ma pomysł co dziecko afrykańskie chce zrobic ? Quote
Tascha Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Ooo-w końcu mi sie udało...ale ja blondynka z natury :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/547655_507750872589759_821837444_n.jpg robi fikołka jak moja Tora :D Quote
Tascha Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='magdabroy']http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/547655_507750872589759_821837444_n.jpg robi fikołka jak moja Tora :D nie ;) chociaz fikołek wyszedł jako niezamierzony efekt końcowy hi hi mysl dalej :) Quote
*Magda* Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Tascha']nie ;) chociaz fikołek wyszedł jako niezamierzony efekt końcowy hi hi mysl dalej :)[/QUOTE] Ćwiczy jogę :D:D:D Quote
*Magda* Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Tascha']hi hi- tez nie ;)[/QUOTE] To może próbował sam siebie zjeść ;) Quote
*Magda* Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Tascha']nie ;) ale coraz cieplej :D[/QUOTE] To jak cieplej, to znaczy, że coś chciał skonsumować? Quote
Tascha Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Na fb psiarze doszli co dzieco chciało zrobic :D :D :D Z tyłu-na fotce nie widac, jest jeszcze jeden mały pluszak. Dziecko oczywiście pluszaka obejrzało wczesniej z normalnej pozycji. Ale spojrzało sobie pomiedzy łapki- a tam pluszak,ale jakis inny bo do góry nogami:evil_lol: no to trzeba tego do góry nogami capnąc, bo tego w normalnej pozycji juz próbowało :evil_lol: basenji mysla po afrykańsku :eviltong::eviltong::eviltong: a pregowane do tego jeszcze rozumek w paski maja hi hi hi:evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 No, jakbym wiedziała, że z tyłu był jeszcze jeden misiek, to może bym wpadła no coś podobnego ;) Quote
Tascha Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 ee tam, co to za zagadka jakbym wszystko powiedziała :) Quote
evel Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 W każdym razie wygląda to na zaawansowane ćwiczenia gimnastyczne :D Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Nadrobiłam zaległości na wątku, głównie kulinarne :eviltong:. Panbazyl, ten rok na szczęście się kończy :loveu:. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Panbazyl, wybaczysz :oops:, spójrzcie jak żyje labek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/134478-Labradory-w-potrzebie?p=20151577#post20151577 . Co robić, jak mu pomóc ? Quote
filodendron Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Tascha'] Ja to myślałam, że chce stanąć na głowie :D :D No wygląda, jakby się właśnie przymierzało :) Ależ one są cudne. Już pisałam, że mam po sąsiedzku basenji - ale napiszę jeszcze raz: jaki cudny pies :) Quote
panbazyl Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 kiedyś byłam u Taschy i mnie przywitało stadko takich klusków (tylko nie były pręgowane a rude z białym). To było niesamowite. Takie do zakochania kluchy ze zmarszczkami i tymi zakręconymi ogonkami. Niesamowite przeżycie. I nie ważne bylo, że pewnie miały ochotę mnie "skonsumować" - jak to zwykle szczeniaki robią. No piszczące szczęścia. Quote
panbazyl Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 zamieszczam ogłoszenie mojej znajomej z Hodowli Psia Cometa. Ogłoszenie jest jak najbardziej na serio. "Zobaczymy czy znajdzie się hodowca "dla idei". Oddam w dobre ręce na prawach hodowlanych (czyli wystawy, hodowlanka, może konkursy i potem dzieci z psem którego wspólnie ustalimy, 1 szczenię dla mnie - żeby nie było wątpliwości) suczkę 5 miesięczną AKSAMITKĘ PC Ogarowe granie. Suczka z nie byle jakim pochodzeniem bo urodziła się w Psiej Comecie. Matka Zwycięzca Świata 2010 i Klubu 2010. Wielokrotnie otrzymywała CACIB i BOB. Wybitnie użytkowa suka. Polująca. Starsze rodzeństwo to same championy i także psy użytkowe. Suczka zapowiada się bardzo dobrze wystawowo i użytkowo. Okropny z niej gagatek. Z charakteru to drugi Rysio (kto chłopaka zna to wie o czym mówię). Oczy zdrowe. Zęby na razie pięknie rosną. Zgryz prawidłowy. Wygląda na to, że będzie dość dużą suka w typie raczej jak Ajsza niż szlachetnym. Oczy jak do tej pory zdrowe, dość jasne ale nie tak bardzo jak u naszej Aroni. Duży i ciemny czaprak. Suka ładnie wybarwiona, na razie bez przesiania na grzbiecie. Mail kasia@cometacavia.com.pl lub tel (preferowane sms) 603 884 625 " Quote
Tascha Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='filodendron']Ja to myślałam, że chce stanąć na głowie :D :D No wygląda, jakby się właśnie przymierzało :) Ależ one są cudne. Już pisałam, że mam po sąsiedzku basenji - ale napiszę jeszcze raz: jaki cudny pies :)[/QUOTE] Bo ta fotka faktycznie tak wygląda ;) łapki rozstawione, łepek centralnie na podłozu hi hi one miewaja wogóle wyjatkowe pomysły, jako dorosłe tez :D czasami mozna ze smiechu paśc. Teraz w tym wieku i tak do paru miesięcy wygląd mają iście karykaturalny - spojrzenie nieco tępawe, gęba pomarszczona, zmarszczki na czole jakby dziecko baaardzo intensywnie myslało, skóry stanowczo za duzo i tłusta doopka przez która na razie za bardzo nie da sie poszalec :D Jak przywiozłam moje pierwsze basenji pare lat temu, po drodze wstąpilismy do mamy mojej kolezanki. Lise zabralam oczywiście ze soba w gosci, niosłam ja pod kurtka. W progu wystawiła gębe spod mojego ubranka i mama kolezanki jak ją zobaczyła to tak sie zaczęła smiac,że az jej łzy pociekły i przestac nie mogła chyba kilkanaście minut :D Quote
Tascha Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='panbazyl']zamieszczam ogłoszenie mojej znajomej z Hodowli Psia Cometa. Ogłoszenie jest jak najbardziej na serio. "Zobaczymy czy znajdzie się hodowca "dla idei". Oddam w dobre ręce na prawach hodowlanych (czyli wystawy, hodowlanka, może konkursy i potem dzieci z psem którego wspólnie ustalimy, 1 szczenię dla mnie - żeby nie było wątpliwości) suczkę 5 miesięczną AKSAMITKĘ PC Ogarowe granie. Suczka z nie byle jakim pochodzeniem bo urodziła się w Psiej Comecie. Matka Zwycięzca Świata 2010 i Klubu 2010. Wielokrotnie otrzymywała CACIB i BOB. Wybitnie użytkowa suka. Polująca. Starsze rodzeństwo to same championy i także psy użytkowe. Suczka zapowiada się bardzo dobrze wystawowo i użytkowo. Okropny z niej gagatek. Z charakteru to drugi Rysio (kto chłopaka zna to wie o czym mówię). Oczy zdrowe. Zęby na razie pięknie rosną. Zgryz prawidłowy. Wygląda na to, że będzie dość dużą suka w typie raczej jak Ajsza niż szlachetnym. Oczy jak do tej pory zdrowe, dość jasne ale nie tak bardzo jak u naszej Aroni. Duży i ciemny czaprak. Suka ładnie wybarwiona, na razie bez przesiania na grzbiecie. Mail kasia@cometacavia.com.pl lub tel (preferowane sms) 603 884 625 " to znaczy rodzinka Ci sie powiększy ? ;) :D dobry moment,zeby wprowadzic nowego domownika- w swieta raczej chłop Cie nie wygoni z tej okazji ;) :D Quote
panbazyl Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Tascha']to znaczy rodzinka Ci sie powiększy ? ;) :D dobry moment,zeby wprowadzic nowego domownika- w swieta raczej chłop Cie nie wygoni z tej okazji ;) :D[/QUOTE] no nie..... nie da rady. Już mialam w pakiecie z kotem przywieźć jedną suczkę, ale jak na ten rok starczy chłopu szoku zwierzęcego.... musi ochłonąć. Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='panbazyl']no nie..... nie da rady. Już mialam w pakiecie z kotem przywieźć jedną suczkę, ale jak na ten rok starczy chłopu szoku zwierzęcego.... musi ochłonąć.[/QUOTE] Ale rok się kończy i za kilka dni będzie już nowy :cool3: Quote
Recommended Posts