rodzice Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Wybiera sie ktoś ? Zgłoszenia do 30 kwietnia . Quote
rodzice Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 W Lesznie spotkały się 3 hawańczyki , wszystkie z hodowli Białe Bursztynki Pies klasa otwarta Borys Biale Bursztynki -ocena doskonała Zwycięzca , CWC , ( nie jestem pewna co do CACIBa ) - ukończył na tej wystawie uprawnienia hodowlane Suczki Klasa mlodzieży Polly Białe Bursztynki - ocena doskonała , zwycięzca mlodziezy - Polly ukonczyła Mlodzieżowy Championat Polski ! - serdecznie jeszcze raz gratulujemy Klasa pośrednia Meisi Białe Bursztynki - ocena doskonała , Zwycięzca , CWC . CACIB , BOB foteczki będą oczywiscie jak mi koleżanka podeśle . Quote
rodzice Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Trzy Białe Bursztynki ( w tym jeden nie calkiem biały :lol: ) Uploaded with ImageShack.us Borysek i Meisi Uploaded with ImageShack.us spójrzcie na piękny uśmiech Meisuni Uploaded with ImageShack.us Quote
bursztynki Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Serdeczne Gratulacje dla wszystkich "Białych Bursztynek" i ich właścicieli,BRAWO!!!!!!!!! Quote
natalia&borys Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 My również gratulujemy ślicznym dziewczynkom ;) i jesteśmy bardzo dumni z Boryska, który dzięki tej wystawie ukończył Championa Polski i uzyskał uprawnienia hodowlane:)) Quote
bursztynki Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Serdeczne Gratki dla Boryska Białe Bursztynki i jego właścicielki. Quote
rodzice Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Natalio bardzo sie cieszymy ze sie odezwalas po tak dlugiej nieobecnosci . Mam nadzieje ze nasze hawankowe maluchy spotkaja sie na wspolnym spacerku jak pogoda dopisze . Quote
natalia&borys Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Borysek jest bardzo chętny na spacer;) tylko Meisi jest troszke nerwowa w jego towarzystwie;) Quote
rodzice Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Tak bo Meisi to panienka z zasadami i nie całuje sie na pierwszej randce :lol: Quote
Hawanka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 rodzice napisał(a):Tak bo Meisi to panienka z zasadami i nie całuje sie na pierwszej randce :lol: Grzeczna dziewczynka z tej meisi :D Quote
natalia&borys Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To Borysek będzie oczekiwał kolejnego spotkania;) właśnie myślę nad przycięciem Borysowi włosów na lato... narazie i tak planujemy przerwe w wystawach, a on jak tylko jest gorąco to wskakuje do stawku i później jest troche problemów z jego włosami, a przecież nie chce go ograniczać do chodzenia tylko po wypielegnowanym trawniku;) Quote
Recommended Posts