anhata Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 spokojnie, spokojnie, bankowo znajdą domki....jak zwykle trzeba czasu Quote
mestudio Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Super!!!! Pani zadzwoniła i wszystko uzgodnione, myślę, że to właściwa osoba. Rozmawiałam o konieczności ponownego szczepienia, sterylizacji i wszystkim co dotyczy zdrowia pieska. Pani czeka na szybką wizytę przedadopcyjną bo chce mieć pieska już w piątek w domu. Mam jej przekazać listę co piesek jada itp:-). Bardzo proszę abyście kogoś znalazły z Warszawy i obgadały. Do Pani ta osoba ma zadzwonić i umówić się na konkretną wizytę. Powiedziałam, że ze względu na weekend troszkę to potrwa. Quote
anhata Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 ja dzwoniłam do Marcik...Ona nie siedzi już na dogo, ale można na nią w takich sytuacjach polegać...niestety nie mogę się dodzwonić :? mestudio zmień tytuł wątku...coś w stylu, że potrzebna ososba do sprawzdenia domku w Warszawie...może sie ktoś zgłosi... Quote
mestudio Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Spokojnie, Pani wie, że będzie trudno kogoś zorganizować natychmiast. Tytuł może zmienić tylko Monday, a ona wyjechała. Monday podała mi jakieś namiary na osobę zajmującą się sprawdzaniem domków to sprawdzę potem i spróbuję zadzwonić. Monday chwilowo jest niedostępna bo wyjechała. Jestem pełna optymizmu co do tego domku. Quote
anhata Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 To dobrze jak babka się na wszystko zgodziła. A która jej się spodobała? Quote
mestudio Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Prosi o tą mniejszą z ciemnym pyszczkiem i pomalowanymi na czarno oczkami:-). Quote
anhata Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 nio...to teraz, żeby tylko ktoś znazał się by sprawdzić domek... Quote
Monday Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Na chwilkę jestem :) Napiszę pw do marlenki, ona kogoś z warszawy o wizyty prosiła. Quote
mestudio Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Wizytę adopcyjną wykona Sbd - Ola. Jak się umówi z Panią to da mi znać. A teraz mała sunia czyli mama. Uważam, że jest większy problem z psiakiem niż tylko sterylka. Faceta nie można zastać w domu bo się szlaja po wiejskich kątach. Dziś idąc na przystanek spotkałam tą mikrusią mamę szczeniaków na ulicy. Przyczepiła się do kompana tego pijaczka i tak biegała po ulicy. Ona zginie pod kołami samochodu i nic z niej nie będzie. Tu co chwila leży rozjechany albo kot albo pies. Quote
Monday Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 No to może ta mała sunia by się temu facetowi zgubiła???? Tylko co z tego, jak on weźmie sobie drugą :( Ech... red, wlodi...może ich zaprosić tutaj? Quote
mestudio Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Zawsze weźmie. Chwilami brak tam psiaków, ale i tak sobie bierze potem następnego. Ostatnio temu podwórku nic nie można zarzucić bo prawowity właściciel dużo tam bywa i ogarnia wszystko nareszcie. Nie wiem gdzie śpią psiaki bo tam nie chodzę i nie zaglądam. Skupiłabym się jednak na wykradnięciu suki przynajmniej do sterylki jeśli nie uda się go zagadnąć gdzieś we wsi. Quote
Monday Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='mestudio']Zawsze weźmie. Chwilami brak tam psiaków, ale i tak sobie bierze potem następnego. Ostatnio temu podwórku nic nie można zarzucić bo prawowity właściciel dużo tam bywa i ogarnia wszystko nareszcie. Nie wiem gdzie śpią psiaki bo tam nie chodzę i nie zaglądam. Skupiłabym się jednak na wykradnięciu suki przynajmniej do sterylki jeśli nie uda się go zagadnąć gdzieś we wsi.[/QUOTE] Ale to trzeba by było ją wykraść na tydzień. Do momentu kompletnego zakończenia zabiegu - tzn zdjęcia szwów. On pewnie się nie pozna, że suka nie ma cieczki. Tylko żeby zdążyc przed kolejną cieczką. Quote
mestudio Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Wykraść ok, tylko komu ją podrzucić, u mnie zostać nie może bo za blisko i będzie ja widać na spacerkach. Oprócz tego M zawału dostanie bo już jedną tak mu ukradłam i udawałam głupią, że się błąkała to przygarnęłam. Quote
Monday Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Ja tu myślę, żeby z wlodim/red od razu pogadać. Niech oni się wypowiedzą kiedy by można było tą sterylkę zrobić. Bo u nas w pankracym koszt sterylki to 150zł dla BeatyM. Mogłaby tam dziewczyna zostać, ale pobyt kosztuje :( Nie wiem ile. Quote
Monday Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Zakończyły się już bazarki dla dziewczyn :) Uzbierało się 201zł !!! Mestudio, daj mi nr konta i wpisz kwotę jaką przesłać. Jak tylko wszyscy mi wpłacą, to wyślę pieniądze. Quote
tula Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Monday napisałam mi że potrzebne sa ogłoszenia maleństw, przeczytałam że jakas pani jest zainteresowana Polą więc zrobiłam ogłoszenia Roxi na gumtree warszawa, adopcjapsa i cafeanimal, oczywiście swoim zwyczajem będę je aktualizować:) Quote
mestudio Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Tula, bardzo Ci dziękuję. Jutro wizyta przedadopcyjna i jak będzie dobrze to w piątek psinka jedzie do domku. Quote
Monday Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='mestudio']Tula, bardzo Ci dziękuję. Jutro wizyta przedadopcyjna i jak będzie dobrze to w piątek psinka jedzie do domku.[/QUOTE] Ja to myślę, że będzie dobrze :) Rozmawiałam co prawda telefonicznie...ale twierdzę, że Poli znajdzie szczęście u pani Krystyny :) Quote
mestudio Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Mam takie ładne zdjęcie malutkiej [img]http://img52.imageshack.us/img52/1761/2majaogrd015.jpg[/img] Quote
Monday Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Poli i Rexa 1539 wejść 6 obserwatorów. Jedno zapytanie na maila czy suczki będą małe. Jeszcze 13 godzin aukcji. Trzymam kciuki za wizytę sbd u pani Krystyny. Quote
tula Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 na gumtree malutka tez ma bardzo dużo wejść, a ile teraz miesięcy mają sunie? Quote
Recommended Posts