engelina_88 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Moi Drodzy, Oto Bajka Jeszcze 3 misiące temu wyglądała tak: Teraz, jako czteromiesięczne szczenie wygląda tak: Jest też Leon, suczy najlepszy przyjaciel (oprócz mnie oczywiście) Leon uśmiechnij się! W takim duecie zabawa jest przednia Jest jeszcze pare innych swierściuszków, ale coby trzymać się regulaminu (w końcu jestem nowa) zapodam zdjęcia w kolejnym poście... wkrótce. A teraz pytanie DLACZEGO NIE WIDAĆ MOJEJ SYGNATURKI?! :placz: Quote
engelina_88 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Trochę moich dziewczyn: Zuza- sprytne stworzenie, jako małe bezdomne kocie zakręciła się przy knajpie. Znalazł ją znajomy wet... i tak trafiła do mnie :D Moja pierwsza w życiu kocica, w ogóle to niewychowane, za to wszędzie pierwsza i niczego się nie boi. Zawsze jest tam, gdzie się coś dzieje, stąd jej ksywka- Najwyższa Izba Kontroli. Lenka- znlazłam ja pod moją uczelnią :( Takie to było biedne, chude, kleszcz na kleszczu. Miała być u mnie tylko na chwilę, do czasu znalezienia jej dobrego domu... Została. Boi się wszystkiego co nie jest mną, Zuzą, albo moją mamą. Obie dziewuchy znalazłam przed wyprowadzką, dlatego kiedy wyprowadzałam się od mamy z ciężkim sercem podjęłam decyzję, że dziewczyny zostają u niej :( Kocham je jednak wciąż tak samo :) Bajki zabraknąć nie może Quote
engelina_88 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 ze szczenięctwa... ... czyli nie tak dawno. Quote
psikut_zabrze Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ale super futrzasta ekipka :D twoja psinka jest bardzo podobna do owczarka pirenejskiego jak na moje ;] śliczna jest. prosze ją ode mnie wymiziać Pozdrwiamy Marta&Psikut Quote
Marlenuś91 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Witam :) Masz śliczne zwierzaki Proszę o całuski i głaski ode mnie ;) Obiecuję zaglądać i częściej Pozdrawiam P.S jak masz chęć zapraszamy do nas ;] Quote
Ciapkowa. Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Śliczne kociczki i psiorek :loveu: Zapraszam do mnie ;) Quote
akira Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Słodka ta Twoja Bajka ;) i kotki też śliczne :) Quote
Illusion Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 http://img268.imageshack.us/img268/417/img5578y.jpg Śliczna sunia :loveu:. Będziemy odwiedzać :). Quote
Marlenuś91 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ale ja będę prosić o dużo zdjęć księżniczki :loveu: Quote
engelina_88 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Trochę spacerowych APORT A oto, kogo spotkałyśmy na spacerze- tzn ja, bo Baja nawet nie zauważyła zajęta obgryzaniem patyka Potem pojechałyśmy nad jeziorko. Jak tylko mała zobaczyła wodę, wstąpił w nią nowofunland ;) I znów patyk! Fajnie, że wpadliście :P Quote
przeszlus Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Hejooo Super psinka ;) W mojego nowofunland nigdy nie wstępuje wodę widzi gdy pije i podczas kąpieli ;) TAK WOGULE TO NIE JA Pisałem żeznajomy,kto by nagrał film ;p Quote
akira Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://img693.imageshack.us/img693/9669/img5875c.jpg Widać, że wode lubi :) bo moja się boi.. nawet kąpieli w wannie ;p Quote
lenka13 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Witamy się pierwszy raz śliczna Baja... uśmiech Leona genialny.. Quote
engelina_88 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='przeszlus'] TAK WOGULE TO NIE JA Pisałem żeznajomy,kto by nagrał film ;p[/QUOTE] Dobra dobra, już ja znam te numery ;) Witaj lenka. Mam nadzieję, że pierwszy, ale nie ostatni :) Dziękujemy Wam wszystkim za odwiedziny :) Zapraszamy częściej. Tak w ogóle to wczoraj Baja przeszła samą siebie. Wskoczyła do rzeki (!!!) za patykiem i popłynęła jak wydra! Do tej pory wchodziła do wody tylko po to, żeby sobie pochlapać łapkami, ew "do pasa" a wczoraj jakby nigdy nic wlazła i popłynęła na drugi brzeg po patyka, który zaplątał się w gałęzie. Myślałam, że zawału dostanę, ale na szczęście rzeczka wąska i niezbyt głęboka. Moja ryba! Quote
Illusion Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Fajnie, że Baja chętnie wskakuje do wody ;). Moja psica nie pała miłością do tego typu rozrywek, ale czasem to nawet lepiej :evil_lol:. Quote
engelina_88 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 OOO Tosia! Regularnie śledzę bloga tej ślicznotki :) Tak na marginesie: czy Wy też rozpoznajecie ludzi po ich psach? Quote
Illusion Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='debova47909'] Tak na marginesie: czy Wy też rozpoznajecie ludzi po ich psach?[/QUOTE] Zdarza się :evil_lol:, ale Ciebie kompletnie nie kojarzę :lol:. Quote
engelina_88 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Towarzystwo sobie imprezę wczoraj urządziło... na szczęście nic i nikt nie został poszkodowany... no może poza kwiatkami w wazonie, które podczas pogoni kota za psem uległy wypadkowi i siłą grawitacji wylądowały na ziemi. Za to panciostwo miało ubaw po pachy :evil_lol: Quote
Mudik Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Śliczna jest , a kotów zazdroszczę też kiedyś miałąm ,ale teraz nie mogę mieć, a Bajka faktycznie bajkowa i podobna do pyrka. Quote
Mudik Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='engelina_88']W jorka się bawiłyśmy http://img13.imageshack.us/img13/5818/img6342w.jpg Przeurocza jest! Quote
Mudik Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='engelina_88']W jorka się bawiłyśmy http://img13.imageshack.us/img13/5818/img6342w.jpg Przeurocza jest!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts