Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moi Drodzy,
Oto Bajka
Jeszcze 3 misiące temu wyglądała tak:

Teraz, jako czteromiesięczne szczenie wygląda tak:

Jest też Leon, suczy najlepszy przyjaciel (oprócz mnie oczywiście)
Leon uśmiechnij się!

W takim duecie zabawa jest przednia

Jest jeszcze pare innych swierściuszków, ale coby trzymać się regulaminu (w końcu jestem nowa) zapodam zdjęcia w kolejnym poście... wkrótce.

A teraz pytanie

DLACZEGO NIE WIDAĆ MOJEJ SYGNATURKI?! :placz:

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę moich dziewczyn:

Zuza- sprytne stworzenie, jako małe bezdomne kocie zakręciła się przy knajpie. Znalazł ją znajomy wet... i tak trafiła do mnie :D Moja pierwsza w życiu kocica, w ogóle to niewychowane, za to wszędzie pierwsza i niczego się nie boi. Zawsze jest tam, gdzie się coś dzieje, stąd jej ksywka- Najwyższa Izba Kontroli.

Lenka- znlazłam ja pod moją uczelnią :( Takie to było biedne, chude, kleszcz na kleszczu. Miała być u mnie tylko na chwilę, do czasu znalezienia jej dobrego domu... Została. Boi się wszystkiego co nie jest mną, Zuzą, albo moją mamą.

Obie dziewuchy znalazłam przed wyprowadzką, dlatego kiedy wyprowadzałam się od mamy z ciężkim sercem podjęłam decyzję, że dziewczyny zostają u niej :( Kocham je jednak wciąż tak samo :)

Bajki zabraknąć nie może

Posted

Trochę spacerowych

APORT

A oto, kogo spotkałyśmy na spacerze- tzn ja, bo Baja nawet nie zauważyła zajęta obgryzaniem patyka

Potem pojechałyśmy nad jeziorko. Jak tylko mała zobaczyła wodę, wstąpił w nią nowofunland ;)

I znów patyk!

Fajnie, że wpadliście :P

Posted

[quote name='przeszlus']
TAK WOGULE TO NIE JA
Pisałem żeznajomy,kto by nagrał film ;p[/QUOTE]
Dobra dobra, już ja znam te numery ;)

Witaj lenka. Mam nadzieję, że pierwszy, ale nie ostatni :)

Dziękujemy Wam wszystkim za odwiedziny :) Zapraszamy częściej.

Tak w ogóle to wczoraj Baja przeszła samą siebie. Wskoczyła do rzeki (!!!) za patykiem i popłynęła jak wydra! Do tej pory wchodziła do wody tylko po to, żeby sobie pochlapać łapkami, ew "do pasa" a wczoraj jakby nigdy nic wlazła i popłynęła na drugi brzeg po patyka, który zaplątał się w gałęzie. Myślałam, że zawału dostanę, ale na szczęście rzeczka wąska i niezbyt głęboka. Moja ryba!

Posted

[quote name='debova47909']
Tak na marginesie: czy Wy też rozpoznajecie ludzi po ich psach?[/QUOTE]

Zdarza się :evil_lol:, ale Ciebie kompletnie nie kojarzę :lol:.

Posted

Towarzystwo sobie imprezę wczoraj urządziło... na szczęście nic i nikt nie został poszkodowany... no może poza kwiatkami w wazonie, które podczas pogoni kota za psem uległy wypadkowi i siłą grawitacji wylądowały na ziemi. Za to panciostwo miało ubaw po pachy :evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...