marlenka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Piromanka napisał(a):Przelane. Mam nadzieję, że to choć trochę ratuje. Bardzo poratuje , dziekuję CI bardzo . Zaczeło się tak dobrze , Dt był super , ogłoszenia , później zgłosiły się domki , bila miała sterylkę i na spłatę prawie było , a teraz ta babeszja . Kto poratuje jeszcze grosikiem ...:( Quote
marlenka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 mgie napisał(a):Billa też ? :placz::placz::placz: ja nie mogę Oba psy miały kleszcze jak były znalezione .... AnnaA wozi psy aż do radomia . Ja Brutala mam u siebie narazie wiec wet pod nosem . Wiec koszty Anny na paliwo tez należałoby pokryć . Kto dysponuje fantami na bazarek ??? Quote
dota&koka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 melduję się.marlenko,w tym mies już nie mam z czego pomóc.na początku maja coś wyskrobię.przepraszam :( Quote
marlenka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 dota&koka napisał(a):melduję się.marlenko,w tym mies już nie mam z czego pomóc.na początku maja coś wyskrobię.przepraszam :( Ważne ze jestes :) Quote
bullterrierka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Marlenko Monday zrobi dzisiaj bazarek na psiaki :) Quote
marlenka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Beata M napisał(a):Marlenko Monday zrobi dzisiaj bazarek na psiaki :) Bardzo dziekuję :) Mam nadzieję ze psiaki szybko wyzdrowieją , bo Brutal jedzie w sobote do domku ...a i Bilunia czeka na transport ... Joanna83 , nie wiesz czy się wybieracie do wawy??? A moze znacie kogoś kto jedzie do Białegostoku ??? Quote
AnnaA Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A może ktoś od Bili zechciałby podjechac na połwę drogi . Drugą połowę wzięłabym na siebie. Quote
sylwija Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Teraz nie dam rady, na początku maja przeleje parę złotych. Jak się czuja maluchy? Quote
fizia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ah te kleszcze okropne... Jak ja ich nie cierpię... Biedne maluchy, mam nadzieję, że szybko sobie poradzą z choróbskiem Quote
joanna83 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Niestety z powodu choroby Bila nie pojechała dziś do domku:(Szkoda, bo była okazja,żeby ją zabrać. Ale nic, pewnie Tz będzie znowu po weekendzie majowym. Trzymam kciuki,żeby dzieciaki wyzdrowiały!!! Zaraz zadzwonię do nowego domku Bili i powiem o chorobie. Quote
AnnaA Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Pani wetka jest dobrej myśli. Jutro zabieram Bile do domu i trzymamy kciuki. Pocieszające jest to,że Bila lubi JESC i Szybko nadrobi straty. Quote
joanna83 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 To dobrze, że je. Państwo, do których jedzie Bila stracili na początku kwietnia sunię, która umarła właśnie na babeszjozę. Jak powedziałam Pani przez telefon, że Bila jest chora, to o mało nie dostała zawału serca. W każdym razie jesteśmy w kontakcie i Państwo czekają cierpliwie:) Quote
AnnaA Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wpłynęły na moje konto pieniążki , niestety bez adnotacji dla kogo i bez nicka. Zapisuję na tym wątku. Data 28.kwietnia od Anny R. 45 zł; Kamili B. 10 zł; i od Lidii E. 50 zł. Dziekujemy bardzo, jeżeli ustalę, że to dla innych piesków to zaraz poprawię wpis. Quote
marlenka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Brutal niestety czuje sie nie za dobrze... Nie chce jeśc ,ale bardzo duzo pije . Wczoraj dostał kroplówe dożylnia , mało nie padłam jak wet mu wenflon zakładał , ale mały jest bardzo grzeczny , nie szarpał sie żadnego z nim problemu nie było . W nocy zrobił mi to śmierdzące "cos " ale już dużo mniej . Jeszcze dziś wizyta u weta , zobaczymy co powie . Ja jestem dobrej myśli bo Brutal dzis rano pochodził po podwórku , jak wstałam to merdał ogonkiem , wiec moze juz mu siły wróća . Najwazniejsze żeby zaczał jesc i nabrał sił . Na nic się nie chce skusic . Jest bardzo grzeczny ale słaby ..:( Quote
zerduszko Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ta dyszka wygląda jakby ode mnie, ale ja napisałam że "na sterylkę od zerduszko". Trzymam kciuki za malutki :( Quote
marlenka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 AnnaA napisał(a):Wpłynęły na moje konto pieniążki , niestety bez adnotacji dla kogo i bez nicka. Zapisuję na tym wątku. Data 28.kwietnia od Anny R. 45 zł; Kamili B. 10 zł; i od Lidii E. 50 zł. Dziekujemy bardzo, jeżeli ustalę, że to dla innych piesków to zaraz poprawię wpis. Jak dla mnie to wygląda tak: AnnaR. - Piromanka -45 zł Lidiia E.-Li1- 50 zł Kamil B. -Zerduszko -10 zł :) Quote
marlenka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 zerduszko napisał(a):Ta dyszka wygląda jakby ode mnie, ale ja napisałam że "na sterylkę od zerduszko". Trzymam kciuki za malutki :( Bardzo dziekuję , trzymaj kciuki bo sa potrzebne , Brutalek jest takim grzecznym psem , jego domek czeka cierpliwie wie ze są problemy i poczeka . Jeszcze Pani chce małego kundelka do towarzystwa dla Brutusia , ale nie wiem czy szczeniorka czy może być jakiś dorosły piesek . Zapytałam i czekam na odpowiedź , to ma byc piesek na podwórko i do budy . Quote
bullterrierka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Marlenko jak się Brutal dzisiaj czuje? Billa wróciła już do zdrowia. W lecznicy zrobiła furrore:razz: wczoraj ją jacyś państwo chcieli do domu zabierać:lol: Quote
marlenka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Beata M napisał(a):Marlenko jak się Brutal dzisiaj czuje? Billa wróciła już do zdrowia. W lecznicy zrobiła furrore:razz: wczoraj ją jacyś państwo chcieli do domu zabierać:lol: Brutal jest bardzo słaby , chodzi pije sika i robi smierdzące błotko :) Czekam az mu sie poprawi .... mam nadzieje ze szybko :) Quote
Monday Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 No to zapraszam na bazarek dla Billi i Brutala. Początkowo rzeczy miały być dla Poli i Rexy...ale im chyba styarczy...:) http://www.dogomania.pl/threads/184585-Rzeczy-ozdobne-i-do-domu-kuchni.-Do-7-maja.-Dla-szczeniaków-z-babeszją.?p=14580324#post14580324 Quote
marlenka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Monday napisał(a):No to zapraszam na bazarek dla Billi i Brutala. Początkowo rzeczy miały być dla Poli i Rexy...ale im chyba styarczy...:) http://www.dogomania.pl/threads/184585-Rzeczy-ozdobne-i-do-domu-kuchni.-Do-7-maja.-Dla-szczeniaków-z-babeszją.?p=14580324#post14580324 Super bazarek , kto mnie przelicytuje :mad:???? Quote
Monday Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 To ja tutaj zareklamuję bazarki dla Poli i Rexy - dwóch dziewczyn, które też będą ryzydowały u AnnyA jak bohaterowie tego wątku :) (tutaj chyba jeszcze nie reklamowałam bazarków) http://www.dogomania.pl/threads/184474-Koński-bazarek-i-piękna-chusta.Dla-szczeniaków.-Do-4-maja. http://www.dogomania.pl/threads/184396-Biżuteria-dla-dwóch-mikrosunieczek.-Do-4-maja. http://www.dogomania.pl/threads/184478-Książkowy-bazarek-dla-szczeniaków.-Do-4-maja.-A.Christie-fantastyka-i-o-bursztynach. Quote
Monday Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 marlenka napisał(a):Super bazarek , kto mnie przelicytuje :mad:???? Długo czekać nie musiałaś :) Quote
AnnaA Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 A bila niestety musiała zostac w klinice.Dostała biegunki a musi dostawac antybiotyk i kroplówka. Do odbioru w sobotę. Quote
Recommended Posts