Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piromanka napisał(a):
Przelane. Mam nadzieję, że to choć trochę ratuje.

Bardzo poratuje , dziekuję CI bardzo .

Zaczeło się tak dobrze , Dt był super , ogłoszenia , później zgłosiły się domki , bila miała sterylkę i na spłatę prawie było , a teraz ta babeszja .

Kto poratuje jeszcze grosikiem ...:(

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
Billa też ? :placz::placz::placz: ja nie mogę

Oba psy miały kleszcze jak były znalezione .... AnnaA wozi psy aż do radomia . Ja Brutala mam u siebie narazie wiec wet pod nosem .
Wiec koszty Anny na paliwo tez należałoby pokryć . Kto dysponuje fantami na bazarek ???

Posted

Beata M napisał(a):
Marlenko Monday zrobi dzisiaj bazarek na psiaki :)

Bardzo dziekuję :)
Mam nadzieję ze psiaki szybko wyzdrowieją , bo Brutal jedzie w sobote do domku ...a i Bilunia czeka na transport ...

Joanna83 , nie wiesz czy się wybieracie do wawy??? A moze znacie kogoś kto jedzie do Białegostoku ???

Posted

Niestety z powodu choroby Bila nie pojechała dziś do domku:(Szkoda, bo była okazja,żeby ją zabrać. Ale nic, pewnie Tz będzie znowu po weekendzie majowym.
Trzymam kciuki,żeby dzieciaki wyzdrowiały!!!
Zaraz zadzwonię do nowego domku Bili i powiem o chorobie.

Posted

To dobrze, że je. Państwo, do których jedzie Bila stracili na początku kwietnia sunię, która umarła właśnie na babeszjozę. Jak powedziałam Pani przez telefon, że Bila jest chora, to o mało nie dostała zawału serca. W każdym razie jesteśmy w kontakcie i Państwo czekają cierpliwie:)

Posted

Wpłynęły na moje konto pieniążki , niestety bez adnotacji dla kogo i bez nicka. Zapisuję na tym wątku. Data 28.kwietnia od Anny R. 45 zł; Kamili B. 10 zł; i od Lidii E. 50 zł. Dziekujemy bardzo, jeżeli ustalę, że to dla innych piesków to zaraz poprawię wpis.

Posted

Brutal niestety czuje sie nie za dobrze... Nie chce jeśc ,ale bardzo duzo pije . Wczoraj dostał kroplówe dożylnia , mało nie padłam jak wet mu wenflon zakładał , ale mały jest bardzo grzeczny , nie szarpał sie żadnego z nim problemu nie było . W nocy zrobił mi to śmierdzące "cos " ale już dużo mniej . Jeszcze dziś wizyta u weta , zobaczymy co powie . Ja jestem dobrej myśli bo Brutal dzis rano pochodził po podwórku , jak wstałam to merdał ogonkiem , wiec moze juz mu siły wróća . Najwazniejsze żeby zaczał jesc i nabrał sił . Na nic się nie chce skusic . Jest bardzo grzeczny ale słaby ..:(

Posted

AnnaA napisał(a):
Wpłynęły na moje konto pieniążki , niestety bez adnotacji dla kogo i bez nicka. Zapisuję na tym wątku. Data 28.kwietnia od Anny R. 45 zł; Kamili B. 10 zł; i od Lidii E. 50 zł. Dziekujemy bardzo, jeżeli ustalę, że to dla innych piesków to zaraz poprawię wpis.

Jak dla mnie to wygląda tak:
AnnaR. - Piromanka -45 zł
Lidiia E.-Li1- 50 zł
Kamil B. -Zerduszko -10 zł :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Ta dyszka wygląda jakby ode mnie, ale ja napisałam że "na sterylkę od zerduszko".

Trzymam kciuki za malutki :(

Bardzo dziekuję , trzymaj kciuki bo sa potrzebne , Brutalek jest takim grzecznym psem , jego domek czeka cierpliwie wie ze są problemy i poczeka . Jeszcze Pani chce małego kundelka do towarzystwa dla Brutusia , ale nie wiem czy szczeniorka czy może być jakiś dorosły piesek . Zapytałam i czekam na odpowiedź , to ma byc piesek na podwórko i do budy .

Posted

Beata M napisał(a):
Marlenko jak się Brutal dzisiaj czuje?

Billa wróciła już do zdrowia.
W lecznicy zrobiła furrore:razz:
wczoraj ją jacyś państwo chcieli do domu zabierać:lol:

Brutal jest bardzo słaby , chodzi pije sika i robi smierdzące błotko :) Czekam az mu sie poprawi .... mam nadzieje ze szybko :)

Posted