Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W piątek AnnaA będzie umawiała Bille na sterylkę , potrzebne nam 150 zł , ja moge w maju 50 zł dorzucić . Zostaje koszt conajmniej 100 zł ( nie mowię już o transporcie ) możecie poratować choćby po 5 zeta ..... Billa jest w takim wieku ze może dostac w każdej chwili cieczki ...

Posted

Z czystością maluchów nie jest żle. Po pierwszym dniu w którym było różnie/ale to normalne/ teraz tak jakby pomału dochodzimy do normalności. W dzień nic się nie dzieje natomiast po nocy była jedna q-pa ale trudno zgadnąc czyja; czy Brutal czy Billa. Billa skąś się dowiedziała, że najwygodniej jest na kanapie a Brutal na ten pomysł nie wpadł.

Posted

A zapomniałam napisać że Brutalem zainteresowana jest Pani z Wałbrzycha. Narazie prowadzimy korespondencję mailową zobaczymy co z tego wyjdzie . Trzymajcie kciuki . .......I zagladajcie do maluchów :mad:

Posted

Billa bardzo ładnie się otwiera na człowieka. Brutal natomiast robi sie coraz przystojniejszy, poprawia mu się sierś;, podejrzewam, ze to odpada brud. Jak zrobi się troszeczkę cieplej to go wykąpię.

Posted

AnnaA napisał(a):
Billa bardzo ładnie się otwiera na człowieka. Brutal natomiast robi sie coraz przystojniejszy, poprawia mu się sierś;, podejrzewam, ze to odpada brud. Jak zrobi się troszeczkę cieplej to go wykąpię.

Ja mówiłam że on jest ładny , żeby znalazł swojego ludzia on i Billa . Jakby się Pani zdecydowała to mam jeszcze te dwa psiaki z wawy do wrocka podrzucić to by było za jednym zamachem . Tylko niech sie zdecyduje :razz:

Posted

Smyku napisał(a):
Marlenka , proszę o numer konta , niestety tylko tyle mogę zrobić .

Konto wysle AnnaA , psiaki u niej są na dt . Bardzo dziekuję za pomoc to dla nas duzo , a dla billi chyba nadzieja na lepsze jutro :)

I zostań z anmi na watku , Twoja obecnośc też jest bardzo wazna:)

Posted

Mama zapytanie z gumtree o BIlle
mail takiej treści:

Witam,
czy aktualne jest jeszcze ogłoszenie dot. oddania pieska Billi? jest śliczna i zastanawiam się nad ewentualną adopcją. Tylko jeden problem jest, a mianowicie mam psa i kota - mieszkam w domu z ogródkiem. Jak Pani myśli, piesek zaprzyjaźniłby się?

Pozdrawiam,
Marta

Juz odpisałam ze i z psemi kotem się dogada , dobrze ze młodziutka jest to do ułozenia , no i czekam na odpowiedź .

Posted

Trzymamy kciuki a i tak jutro jadę ze szczylkami do weta do Radomia i nawet zastanawiam się czy nie wysterylizowac przed szczepieniami. Jeżeli będzie taka możliwośc to najpierw sterylka, bo się boję cieczki jak ognia.
A tak w kwestii formalnej to Billa jest naprawdę śliczności.

Posted

Jak jest jedna sunia w domu i ma cieczkę to mały problem , ale przy większej ilości to problem straszny tym bardziej że moga sie schodzić okoliczne psy do niej .