sylwiaso Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kora ja nie liczę bo wiem,że mi dobrze przeslesz!tylko Ty mi dziękowałaś za ostatni rachunek ja nie chciałam poprawiac,ale chcę dołożyć 10zł ze swoich dla Belci bo mam z nią podjechać na krople od glist!kosztują 39zł czyli 29zł p.doktor powiedziała,że rozmawiała z Tobą!i chciałabym jutro jechać! Quote
kora78 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 wlasnie mialam sie pytac, na kiedy wetka powtorke ustalila :) a pozniej po jakim czasie kontrolne badanie kalu? zapytaj, czy sie powino i w jakim czasie tak, chcialam brac te drozsze leki na glisty, te dla psow, a nie "dla krow". to czemu tamten rachunek byl taki niski? tak, czy siak, dziekujemy Sylwii za serducho dla Belli :) i moze nie doplacaj, bo jeszcze pametaj wasnie o 2 sercach z bazarku! wiec to bedzie te 10zl, ok? :) plac normalnie wiec. jutro- pojutrze robie przelew za hotel marta jak Bella spboruje Brit i jej posmakuje to to chyba kupimy. tylko gdzie.......... Quote
marta0731 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 kora78 napisał(a): marta jak Bella spboruje Brit i jej posmakuje to to chyba kupimy. tylko gdzie.......... Jak będzie na allegro to pomyślimy Jak nie - krakvet, może będzie ok ;) Nie można ich tak przekreślać, kupa ludzi u nich kupuje i jakoś dają radę Tylko niech jej posmakuje................... Quote
kora78 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 doszlo 20zl od pani Malogorzaty z fb :) dziekujemy! Quote
dominikabankert Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 moze znajdziecie cos dla siebie:http://www.dogomania.pl/threads/199455-Super-ciuchy-na-buldo%C5%BCki-do-12.01 Quote
sylwiaso Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Piszę szybko bo za chwilę net.padnie 10zł serducha,10zł glisty nic inaczej!!!!!!!!!!!badanie dopytam bo dziś z Belcią nie byłam i jak da radę wstawie Belci piekne zdjęcia!!! Quote
marta0731 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 sylwiaso napisał(a):Piszę szybko Piszę szybko, bo szybko czytacie:razz: hihi:lol: Czekamy na zdjęcia I na decyzję w sprawie karmy.........:roll: Quote
sylwiaso Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 cioteczki zamawiajcie ta karmę Britt aktiv Belcia będzie jadła!u nas nie ma aktiv są teraz remanenty nie można kupić! Quote
kizimizi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 sylwiaso napisał(a):cioteczki zamawiajcie ta karmę Britt aktiv Belcia będzie jadła!u nas nie ma aktiv są teraz remanenty nie można kupić! karma to chyba na krakvecie najtaniej albo na allegro mozna tez w dobrej cenie znalezc. Quote
kora78 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 ok, dzis zamawiam Brita. nie ma na co czekac, b i taj zapewne dojdzie dopiero po dlugim wekendzie :((((( na drugim zdjeciu Bella wyglada, jak ten kojot z bajki "Strus pedziwiatr" ;D Quote
kora78 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 allegro.pl/brit-care-activity-12kg-lamb-rice-kurier-gratisy-i1388098455.html Brit activ care, z jafniecina. 3 kg mniej i 40zl drozej... ale gratisy sa i to wysylka z lodzi albo ta: allegro.pl/brit-activity-15kg-kurier-wyjatkowe-gratisy-i1388729402.html w obu kurier gratis i te same gratisy- kosci bysmy jakies wzieli, zeby belcia dojadala, miala co gryzc sobie. tylko 45zl roznicy plus 3lg mniej dla tej Care- specjalnej troski. na dogo nie ma info, jaka jest roznica w zawartosci miesa. ludzie ta care chwala. ale niektorzy pisza,ze siersc matowa. a moze brit activity 30zk za 178zl? sylwia chcialabys worek dla hotelu sobie kupic? wyszlo by i tobie i mi- po 89zl tylko... ?? albo Josera high energy plus 8 gratisow za 143zl allegro.pl/promocja-karma-josera-high-energy-15kg-8-gratisow-i1388721399.html jakie witaminy dobrac jej do tego?? sylwia, a dajesz psom czasem jajko surowe i jogurt naturalny? Quote
sylwiaso Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Belcia wyszła extra na tych fotkach,ona ma bardzo dużo energii jak wybiega z kojca to musi wszystkich obszczekać żeby wiedzieli kto tu rządzi!i biegiem na spacer! Quote
kora78 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 i tak: jakosciowo brit care wychodzi lepiej,niz zwyky Brit ale Josera ciut lepiej, niz brit care. josera kosztuje za 15kg na allegro 153, a krakvecie 142zl i josera ma 15kg, a brit care 12kg. jednak brit to jagniecina, a josera kurzak. jagniecina jest wiadomo, lepsza. edit. josera ma dodatek lososia. bazuje na kurczaku. to bierzemy josere z krakvetu?? www.krakvet.pl/josera-high-energy-15kg-p-14420.html Quote
kora78 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 przelalam 240zl. jakby to doplace, bo liczylam na szybko "odejmujac 52zl za leczenie Belli z robakow- wplacam 5stycznia za hotel 267,50 - 48zl = 220zl w zaokragleniu. plus 29zl za robaki, czyli zaokraglam do 30zl minus 10zl za serducha dla Belli razem wyszlo mi 240zl. czy jest dobrze? Sylwia policz!! z deklaracji stalych azdy placi w inny terminie... mam swoja, Grubej Berty, LadyMoni, kmurdz. Zofija placi w pol miesiaca, nowe- Tamaryszek i Calineczka pewnie tez w polowie, ale galimatias wciaz mam..... eh aha,,, ale wyslalam tez, jakbym dostala deklaracje siostry Sylwii na konto... a to zawsze odliczalysmy.... wiec mam nadwyzki u Sylwii 30zl, tak? bedzie zaliczka za lecznie dalsze, badania Quote
kora78 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 wreszcie zamowilam taka karme: http://allegro.pl/josera-high-energy-15kg-4kg-gratis-i1388290546.html 19kg za 143zl, czy tam 148zl Josere znam, tez ma dobre parametry. Oby Belci smakowalo!!! dojdzie na sobote lub poniedzialek sylwiaso,czy mozesz zaplacic od reki? wtedy szybciej bedzie wyslane. czy mam do nich przelew robic, albo Tobie? Quote
dominikabankert Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 jak zwykle wchodze i zapraszam do innych:http://www.dogomania.pl/threads/199016-***pami%C4%85tki-z-Egiptu-figurki-obrazy-papirus-dla-Schroniska-AZOREK-do-15.01.11/page3 Quote
kora78 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 rozmawialam z Sylwia, zaplaci za karme od reki, wtedy szybciej wysla. place wiec dzis Sylwii, karma 143zl minus te 30zl przeoczone z deklaracji siostry Sylwii, wysylam wiec 113zl, liczymy, ze karma 143zl kosztuje. Quote
Ladymonia0610 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/199677-Wirtualne-serduszko-dla-Bezdomnych-Kot%C3%B3w.Bazarek-do-21.01.2011-godz.22.00?p=16060228#post16060228 ZAPRASZAM NA BAZAREK Quote
marta0731 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='kora78']wreszcie zamowilam taka karme: http://allegro.pl/josera-high-energy-15kg-4kg-gratis-i1388290546.html Josere znam, tez ma dobre parametry. Oby Belci smakowalo!!! dojdzie na sobote lub poniedzialek No, nareszcie ;) Ma dużo wyższe współczynniki (białko, tłuszcze, bla bla) od Brita :) Quote
kora78 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 to czekamy na wiesci, kiedy karma doszla. Quote
sylwiaso Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Nie mam karmy nie doszła!!!cholera ale dziś po wizycie u weta Belcia przytyła 1kg na ciocinych tłusciochach;)!!!zaraz wyslę rachunek dostała zastrzyk i krople mam zapuścić na koniec tygodnia żeby jej naraz nie dawać wszystkiego!!!Była bardzo dzielna!!!!położyła się sama do zastrzyku na lewym boku,aż śmiałysmy się z panią doktor!tylko potem zobaczyła kota p.doktor i chciała go gryżć:evil_lol:!Fotki prześle dziś Romcia tak jak pisałam u Czaczuchy, fotki są piękne!!!A ja zaraz przesyłam swoje jak bawi się z psiakiem sąsiadów którego uwielbia to jest młody psiak zobaczycie same!:crazyeye: Quote
kora78 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 super, ze Bella tyc zaczela!!! znaczy, ze zdrowieje i jest jej wreszcie lepiej :) i o kilo tluszczu cieplej :) czy Bella nosi docelowo ten kubrak? moze trzeba jej kupic?? jutro zadzwonie do tej firmy, dowiedziec sie o karme, bo to lekkie przegiecie. zamawialam w czw. mialo isc 24godz, poza swietami i niedziela... wiec mieli - pt, sob i pon. ile ten rachunek? i na co zastrzyk i na co krople? a co z badaniem kalu sie dowiedzialas? i co z deklaracja siostry? jak Czaczi juz pojdzie w ogloszeniu to o Belcie sie postaram. tymczasem kupie jej pakiet ogloszen za 15zl, bo te moje to mizeroty. a na allegro niewyroznionym jedyne 40 obejrzen :( Quote
Recommended Posts