Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bello podniose cie poki co.

Kora a moze na belle zrobic bazarek z tego co zostalo? Jak mi napiszesz co ty masz jeszcze z moich rzeczy -jakie kosmetyki, bizuterie co tam jeszcze to ja wystawie bazarek i go poprowadze ale ewentualna kase wezmiesz ty i przesylki tez. Pasuje?

Posted

ok. ja tej bizuterii w ogole nie wystawialam jeszcze. tylko teraz czesc ciuchow. i poszewki i apaszki.
zostaly ksiazki, bizuteria, masazer, 2 rzeczy z kosmetykow- lakier do paznokci i tonik do twarzy dla 20stolatkow.

moze te ksiazki wystaw na juz? w ogole ich nie ruszlam.

bo bluski na ramiaczkach szans nie maja teraz...

Posted

stalo sie dzis cos bardzo, bardzo nietypowego
mialam tel od pana z miesiecznika Moj Pies. zobaczyl ogloszenia Belli w necie, zajrzal na jej watek tutaj. pisze teraz artykul o formach pomocy bezdomnym psom. pytal mnie, jak mozna pomagac psom, bez nakladu finasowego. jak mozna szukac pomocy, jak szukac pieniedzy.
w lutym ma sie ukazac ten artykul w gazecie- na pewno kupie i poszukam!

czesc artykulu ma byc poparta przypadkiem Belli, jako psa pod osoba niezrzeszona w zadnej fundacji, dzialajaca jako wolny strzelec. inna czesc artykulu ma byc pod katem fundacji.
ma pokazac zwyklym ludziom, ze da sie pomogac psom, nawet gdy nie ma sie na to pieniedzy.

moze to pomoze Belli w znalezieniu ds :D jesli bedzie tam wymieniony kontakt do adopcji i wzmianka,ze nadal szuka domu. ale tego nie wiem.

p.s. wystraszylam sie, ze to jakas kontrola ;)

Posted

santino masz juz nr konta?

zakupione 8 serduszek dla Belli, za kwote 40zl :)

fajnie by byo, gdyby pan K. z MP dal nr tel do adopcji Belli w artykule to moze ktos by sie dobry znalazl, kto chcialby ja adoptowac :)

Belcia pewie swieta przezyje w hotelu :( rok temu spedzala je w swoim domu :(

sylwiaso, co szykujesz psiakom na uczte wigilijna? a o polnocy wszystkie zaczne wolac ludzkim glosem, jak im dobrze tak brykac u Ciebie po ogrodzie :)

Posted

Belcia Dziekuje wszystkim cioteczkom za Pomoc w szukaniu domku:buzi::iloveyou::buzi::iloveyou:!!!!A na Swięta specjalne danie będzie,ale to już opiszemy i pokażemy wszystko w odpowiednim czasie:crazyeye::cool3:!!!A na Sylwestra gorące tańce i zimne ognie!!!!:eviltong:

Posted

kora78 napisał(a):
ale to mialo byc do fb? ktos stamtad chcial wspomoc? i nic? moze ja na swoim koncie powinnam czekac?

Na fb dwie osoby pytały o nr konta. kmurdz im przesłała, więc pewnie jakieś pieniążki się powinny pojawić na koncie.

Posted

kora78 napisał(a):
probuje sie zalogowac i zobaczyc :)

wczoraj nie bylo

i dzis tez nie

no to nie wiem :roll:

ustale z karo czy wysłała na pewno i czy coś wie w temacie - dam znać.