Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujemy cieplutko Grubej Bercie za deklaracje dla Belli :)

Belcia tez dostanie kropelki na pchly i kleszcze, marta pamietasz, dostalas od dzierzoniowskiego schronu. wyslemy dla Belli i Czacziego po 2 ampulki, albo po 3? na wage Belli chyba 2, a Czacziego 3szt

Posted

Cioteczki właśnie wróciłyśmy ze spacerku i zauważyłam,że Maksio zaczyna robić zaloty poważne do Belluni!!!ona się odgania jak może ale to nic nie daje!przecież cieczki nie powinna mieć co to może być!!!

Posted

cioteczki Belcia je dobrze suchą karmę i raz w tyg.lub dwa gotowane i ma apetyt!!!może rzeczywiście robaki ale nie zauważyłam w kupie chyba,że są niewidoczne!sierść jej nie wychodzi może minimalnie jak każdemu psiakowi tylko zwróciłam uwagę pisałam to Koruni,że coś się dzieje z uchem troszkę jest krwi na małżowinie i czasami tak trzepie głową jechać jutro do weta?czy czekamy? to zaraz bym ją odrobaczyła!!ona nie ma książeczki!!

Posted

sylwia, ale masz te papiery od blood?
ksiazeczke jej trzeba zalozyc na podstawie tego wypisu ze schroniska

wlasciciela podaj w ksiazeczce siebie

jak Ci czas pozwoli to jedzcie do weta, mozliwe,ze ma grzybice w uszach. lek 30zl kosztuje u nas.
i wez tabletki na robaki

Posted

Mam dokumenty ze schroniska tak dostałam od tego pana i od niej tą śmieszną umowe adopcyjną xero!na dokum.ze schroniska jest wpisane odrobaczanie i jeszcze jakieś szczepienia ale ja nie odczytam wezmę to jutro do weta to powinna p,doktor odczytać jak pozałatwiam to zaraz napiszę!!!

Posted

bella miala szczepienie na wscieklizne jakos w marcu

inne wpisy tam to o leczeniu ropomacicza, jakie miala w schronie

odrobaczanie bylo tez wiosna, wiec bardzo dawno

nie pamietam,czy na poczatku ja blood odrobaczala, a zreszta jej w nic wierzyc nie mozna

belle na bank trzeba odrobaczyc, juz wczesniej o tym myslalam. ale drapanie uszu to moze byc grzybica