kora78 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 wlasnie Martyyna tworzy serie ogloszen dla Belli, ktora aktywuje mailowo :) Quote
marta0731 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Kora wysłałam Ci przelew dla Belci 20zł od Berty, która wysyła mi na moje konto Quote
kora78 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 dziekujemy cieplutko Grubej Bercie za deklaracje dla Belli :) Belcia tez dostanie kropelki na pchly i kleszcze, marta pamietasz, dostalas od dzierzoniowskiego schronu. wyslemy dla Belli i Czacziego po 2 ampulki, albo po 3? na wage Belli chyba 2, a Czacziego 3szt Quote
sylwiaso Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='kora78']dziekujemy cieplutko Grubej Bercie za deklaracje dla Belli :) Dla Berci od Belluni:Rose::buzi: Quote
sylwiaso Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 A Belcia bez smyczki na spacerku!była bardzo grzeczna!! Quote
kora78 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 lubi sie taplac w tym blocie, brudas jeden :) Bella fruwa!!!!!! na poprzedniej stronie!! patrzcie dziewczyny! latajacy Holender!! Quote
marta0731 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Latający holender z kręconym ogonkiem :bigcool::bigcool::bigcool: Boska jest:sweetCyb: Quote
sylwiaso Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 wieczorem Belcia na spacerku bawiła się kawałkiem drzewa!! Quote
kora78 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 piekne fotki! cycuchy juz jej sie zmniejszyly i chudsza jest, niz podczas ciazy Quote
sylwiaso Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 No cycusie troszkę się zmniejszyły,ale apetyt jest tylko nie chce przytyć ta nasza Belcia!!!chyba linie chce trzymać jak to kobietka!!! Quote
sylwiaso Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Cioteczki właśnie wróciłyśmy ze spacerku i zauważyłam,że Maksio zaczyna robić zaloty poważne do Belluni!!!ona się odgania jak może ale to nic nie daje!przecież cieczki nie powinna mieć co to może być!!! Quote
kora78 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 nikt sie nie wypowiada... a ja sie nie znam na cieczkach i zapaszkach :( Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Nie mam pojecia o co mu chodzi?! Znam inny przypadek, chlopakowi wycieli jajka a on nadal mial chec na milosc... Wg wetow to normalne, przez jakis czas bodajze przysadka prod hormon, ale jak w tym przypadku..nie wiem :) Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Nasz Maksio jeszcze ma jajka!!!oni się bardzo lubią i dlatego razem biegają zobaczymy dziś jak będzie,napiszę na wątku miejmy nadzieję ,że to przejściowe! Quote
kizimizi Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bella jest wciaz chuda, to rzezcywiscie dziwne. A ona ogolnie ma apetyt? duzo je czy raczej tak srednio? Bella ma problemy z sierscia? moze jej wypada nadmiernie? Quote
kora78 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 moze trzeba ja odrobaczyc? nie miala tego dawno robionego w schronie w marcu chyba... nie pamieta,czy u blood ja odrobaczalismy... Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 cioteczki Belcia je dobrze suchą karmę i raz w tyg.lub dwa gotowane i ma apetyt!!!może rzeczywiście robaki ale nie zauważyłam w kupie chyba,że są niewidoczne!sierść jej nie wychodzi może minimalnie jak każdemu psiakowi tylko zwróciłam uwagę pisałam to Koruni,że coś się dzieje z uchem troszkę jest krwi na małżowinie i czasami tak trzepie głową jechać jutro do weta?czy czekamy? to zaraz bym ją odrobaczyła!!ona nie ma książeczki!! Quote
kora78 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 sylwia, ale masz te papiery od blood? ksiazeczke jej trzeba zalozyc na podstawie tego wypisu ze schroniska wlasciciela podaj w ksiazeczce siebie jak Ci czas pozwoli to jedzcie do weta, mozliwe,ze ma grzybice w uszach. lek 30zl kosztuje u nas. i wez tabletki na robaki Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kora, allegro mialo 244 wyswietlen. Co robimy dalej? moze tytul zmienic na bardziej chwytlily niz "mix labradora czeka na dom"?? Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mam dokumenty ze schroniska tak dostałam od tego pana i od niej tą śmieszną umowe adopcyjną xero!na dokum.ze schroniska jest wpisane odrobaczanie i jeszcze jakieś szczepienia ale ja nie odczytam wezmę to jutro do weta to powinna p,doktor odczytać jak pozałatwiam to zaraz napiszę!!! Quote
kora78 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 bella miala szczepienie na wscieklizne jakos w marcu inne wpisy tam to o leczeniu ropomacicza, jakie miala w schronie odrobaczanie bylo tez wiosna, wiec bardzo dawno nie pamietam,czy na poczatku ja blood odrobaczala, a zreszta jej w nic wierzyc nie mozna belle na bank trzeba odrobaczyc, juz wczesniej o tym myslalam. ale drapanie uszu to moze byc grzybica Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dobra jutro pojadę zobaczymy co powie p.doktor!!! Quote
kora78 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 ustalcie moze od razu termin sterylki??? i 3 dni szpitalika Quote
Recommended Posts