Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

Posted

oni sie w schronie widzieli na oczy raz, albo dwa. jak bela byla na poczatku, na wejsciu od razu, na izolatce. i jak szla z izolati na kojec pozniej, to powinna byla byc prowadzona kolo czacziego
i tyle...
tak to sie nie znaja

ale Czaczi grzeczny dla kobitek, mieszkal rok z jedna czarnulka Kora i dobrze im ie wspolnie zylo :) Kora to grubaska, wyciagali sobie nawzajem kosci z pyska, Czaczi dzentelmen :)

czy wykupujemy jakis bazar z ogloszeniami dla Belli?
ma kilka, ma allegro, niedlugo powoli jakis pakiet bym kupila. nie pali nam sie, bo na sterylke czekamy przeciez. ale znalezienie ds nie bedzie 2 dni trwalo. jest bazar za 10zl 66ogloszen, ale sie czeka z tydzien na wykonanie.
brac?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marta0731 napisał(a):
Może się rozpoznają, patriotyzm terytorialny itp itd :)
Tylko dzieci mieć nie będą ;););)
Z tymi dziećmi to może lepiej niech ich nie będzie niech miłość kwitnie!

Posted

ok, dzieki Berta :) :)

dzis przeliczalam swoje konto, bo od dawna dojsc lad nie moglam. nienawidze zbierac na swoje konto.... bo sama mam wplaty, mam wydatki i psie pieniadze wciaz wplywaja i wyplywaja

z kilkuset zlotych tylko 5 dyszek marnych jest moje osobiste :( ehhh

utargowalam darmowe ogloszenia dla Belli u MartynyP, tylk oza kilka dni dopiero. ale zawsze :)

Posted

kora78 napisał(a):
ja sie targuje dla psow, nie dla siebie, odwagi bym nie miala ;)

niebawem kaska splynmie dla Belli z bazarku kizimizi, jakies 20-30zl
Belcia cieszy sie ze swojego sąsiada wcale na niego nie szczekała myślę,że jego wielkość troszkę ją powaliła z nóg!wygląda przy nim jak modelka szczuplutka i taka malutka się zrobiła.

Posted

[quote name='plina']A ja zrobiłam niuńce taki banerek.. Myślę, że bardziej rzuca się w oczy.. :oops:

Śliczny Plina :)
Ja już się częstuję

A na przyszłość mozna Cię "nękać" o banerki? Bo my z ciotką Korą nie potrafimy:shake::oops:

Posted

Oczywiście, nękać można. Coś tam zrobię, ale cudów nie oczekujcie! :-D
Mogę zrobić jakiś baner z kilkoma psami, różnymi czcionkami i zmienionym tłem i dodatkami. Coś w stylu takich łatwych rzeczy. :oops:
PS Dwa banerki z podpisu też mojego autorstwa.

Edit: No i też nie zawsze będę mogła zrobić, bo działam na dobrych programach wersji próbnych.. Tzn, wersja na 30 dni, później trzeba trochę odczekać, następna wersja, jeszcze inna.
Jak wersje jednego programu się skończą, muszę wyszukiwać inny na którym można się ładnie bawić warstwami rastrowymi.
Więc nie zawsze mam dostęp do programu.
Teraz moja wersja kończy się za 7 dni, więc na razie można śmiało uderzać :lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
allegro świetne, oby Bellę ktoś wreszcie wypatrzył, oczywiście nie mam nic przeciwko lansowaniu się z Bellą w necie :-)

Ja też mogę się lansować...;)

Posted

czekam na odp kizimizi, jaka kwote ze wspolnego bazarku Belli i Buni, mam przeznaczyc na Belle.
na mieiac hotelu mamy na te chwile, bez 10zl zaledwie
ale trzeba te 80zl na szpitalik zbierac

i ogloszeia ciotki!!!!!!!!!!! wysylajcie sunie, komu sie da, by ja oglaszal, ok? ona nie ma zyc w hotelu, hotel to tylko przystanek

Posted

dzis dorobilam cafe animal

Belcia dostala 74zl z bazarku jaki robilam, z fantow kizimizi, dziekujemy :)

brakuje jakies 20zl na te 3 dni szpitaliku po sterylce za miesiac

na oplate hoteliku najblizsza, na poczatku listopada, za pazdziernik- bo placiy w tyl, tez juz mamy calosc :)