kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 oni sie w schronie widzieli na oczy raz, albo dwa. jak bela byla na poczatku, na wejsciu od razu, na izolatce. i jak szla z izolati na kojec pozniej, to powinna byla byc prowadzona kolo czacziego i tyle... tak to sie nie znaja ale Czaczi grzeczny dla kobitek, mieszkal rok z jedna czarnulka Kora i dobrze im ie wspolnie zylo :) Kora to grubaska, wyciagali sobie nawzajem kosci z pyska, Czaczi dzentelmen :) czy wykupujemy jakis bazar z ogloszeniami dla Belli? ma kilka, ma allegro, niedlugo powoli jakis pakiet bym kupila. nie pali nam sie, bo na sterylke czekamy przeciez. ale znalezienie ds nie bedzie 2 dni trwalo. jest bazar za 10zl 66ogloszen, ale sie czeka z tydzien na wykonanie. brac? Quote
marta0731 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Może się rozpoznają, patriotyzm terytorialny itp itd :) Tylko dzieci mieć nie będą ;););) Quote
sylwiaso Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 marta0731 napisał(a):Może się rozpoznają, patriotyzm terytorialny itp itd :) Tylko dzieci mieć nie będą ;););)Z tymi dziećmi to może lepiej niech ich nie będzie niech miłość kwitnie! Quote
marta0731 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Miłość platoniczna bedzie musiała im wystarczyć :) Doszła do mnie wpłata od Berty 20zł, prześlę Ci Kora Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 ok, dzieki Berta :) :) dzis przeliczalam swoje konto, bo od dawna dojsc lad nie moglam. nienawidze zbierac na swoje konto.... bo sama mam wplaty, mam wydatki i psie pieniadze wciaz wplywaja i wyplywaja z kilkuset zlotych tylko 5 dyszek marnych jest moje osobiste :( ehhh utargowalam darmowe ogloszenia dla Belli u MartynyP, tylk oza kilka dni dopiero. ale zawsze :) Quote
marta0731 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ty Kora to masz ten dar przekonywania..........:nerwy: :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 ja sie targuje dla psow, nie dla siebie, odwagi bym nie miala ;) niebawem kaska splynmie dla Belli z bazarku kizimizi, jakies 20-30zl Quote
sylwiaso Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 kora78 napisał(a):ja sie targuje dla psow, nie dla siebie, odwagi bym nie miala ;) niebawem kaska splynmie dla Belli z bazarku kizimizi, jakies 20-30zl Belcia cieszy sie ze swojego sąsiada wcale na niego nie szczekała myślę,że jego wielkość troszkę ją powaliła z nóg!wygląda przy nim jak modelka szczuplutka i taka malutka się zrobiła. Quote
kora78 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Belciu nie zapominam o Tobie trzeba akcje oglaszania przycisnac wysle ja do MartynyP Quote
plina Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 A ja zrobiłam niuńce taki banerek.. Myślę, że bardziej rzuca się w oczy.. :oops: Quote
marta0731 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='plina']A ja zrobiłam niuńce taki banerek.. Myślę, że bardziej rzuca się w oczy.. :oops: Śliczny Plina :) Ja już się częstuję A na przyszłość mozna Cię "nękać" o banerki? Bo my z ciotką Korą nie potrafimy:shake::oops: Quote
plina Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Oczywiście, nękać można. Coś tam zrobię, ale cudów nie oczekujcie! :-D Mogę zrobić jakiś baner z kilkoma psami, różnymi czcionkami i zmienionym tłem i dodatkami. Coś w stylu takich łatwych rzeczy. :oops: PS Dwa banerki z podpisu też mojego autorstwa. Edit: No i też nie zawsze będę mogła zrobić, bo działam na dobrych programach wersji próbnych.. Tzn, wersja na 30 dni, później trzeba trochę odczekać, następna wersja, jeszcze inna. Jak wersje jednego programu się skończą, muszę wyszukiwać inny na którym można się ładnie bawić warstwami rastrowymi. Więc nie zawsze mam dostęp do programu. Teraz moja wersja kończy się za 7 dni, więc na razie można śmiało uderzać :lol: Quote
kora78 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 dziekujemy za banerek :) sliczny pozniej go dodam do 1 posta Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 mamanabank napisał(a):allegro świetne, oby Bellę ktoś wreszcie wypatrzył, oczywiście nie mam nic przeciwko lansowaniu się z Bellą w necie :-) Ja też mogę się lansować...;) Quote
kora78 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 czekam na odp kizimizi, jaka kwote ze wspolnego bazarku Belli i Buni, mam przeznaczyc na Belle. na mieiac hotelu mamy na te chwile, bez 10zl zaledwie ale trzeba te 80zl na szpitalik zbierac i ogloszeia ciotki!!!!!!!!!!! wysylajcie sunie, komu sie da, by ja oglaszal, ok? ona nie ma zyc w hotelu, hotel to tylko przystanek Quote
kizimizi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 no mzsle, ze trzeba to podzielic najpierw na poplacenie dlugow Buni a potem na Belle bo pzreciez tez jej brakuje ... :( Quote
kora78 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 kizi, czyli dla belli te 74zl cale? wyslalam belle do martynyp o ogloszenia Quote
sylwiaso Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A nasza Belcia najlepiej się czuje sama!!no może czasami jakiś kolega taki cichy wielbiciel Quote
kora78 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 ale podobny podpalaniec, jak moj dt do wczoraj... ehhh a taki wlasnie tam stawik masz Sylwia? kawal wody :) a tam z tylu o Twoj dom? Quote
sylwiaso Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Nie Korunia mój dom z drugiej strony następnym razem zrobie na tle domu zdjęcie!!! Quote
sylwiaso Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja mam to wszystko przed oknami te jeziorka ,lasy i pola.Belcia lubi chodzić tak na spacerek ale tylko ze mną.I tak chodzimy!!! Quote
kora78 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 pieknie tam macie, pieknie....... ehhh zrobilam Blci ogloszenie na : adopcje org, morusek i alegratka Quote
kora78 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 dzis dorobilam cafe animal Belcia dostala 74zl z bazarku jaki robilam, z fantow kizimizi, dziekujemy :) brakuje jakies 20zl na te 3 dni szpitaliku po sterylce za miesiac na oplate hoteliku najblizsza, na poczatku listopada, za pazdziernik- bo placiy w tyl, tez juz mamy calosc :) Quote
sylwiaso Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Kizimizi!!!Belcia DZIĘKUJE Ci z całego serduszka za pomoc!!!!:iloveyou::mdleje::buzi: Quote
Recommended Posts