Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

Posted

postaram sie jeszcze porobic Belli jakies ogloszonka, ciezko z czasem ostatnio.
jakbyscie jeszcze robily jakis bazarek to chetnie podaruje jeszcze nowe jeansy z metkami, sa swietne, ale niestety znow kupilam za male :oops:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mogłabyś Aga przytyć jeszcze trochę, żeby jak będą za małe - były dobre na mnie?
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Kora dziś nie ma neta, ale wysyłam kasę na jej konto, uzgodnione telefonicznie

Posted

agniecha82x napisał(a):
no kurcze wlasnie juz przytylam, a zyje ciagle w przeswiadczeniu ze nosze rozmiar 34 :eviltong:

Jeśli liczba w Twoim nicku wskazuje rok urodzenia, to napiszę: jaaaaaaaaaa w Twooooooooooim wieeeeeeeeeeku ;););)

Posted

gdyby nie to powyzsze wyjawienie najwiekszego sekretu kazdej kobiety... :D
to napisalabym"
agniecha bedac na zakupach udaje wciaz szczuplutka nastolatke, albo ludzi sie,ze taka znow kiedys bedzie :)

zawsze, w przymierzalni obiecujemy sobie, ze schudniemy specjalnie do tego konkretnego ciucha... a potem zycie przynosi rozczarowanie :(
a w przypadku agniechy- pieskom przynosi radosc :)

Posted

Miałam ją puścić wolno,ale bardzo się o nią boję!!!może następnym razem!!!U Belluni wszystko dobrze stres mam nadzieję powoli przechodzi!!!!!!Bellunia całuje wszystkie cioteczki!!!

Posted

kora78 napisał(a):
dzieki fiorka za piekne allegro!!

moze tylko je wydluzymy na 14dni? czy juz sie nie da zmienic?

podaj na pm dane do przelewu za wszelkie koszta :)
dzieki :)

Wszystko sie da ;) Zazwyczaj wystawiam na 10dni poniewaz przy 14 - stu jest dodatkowa oplata. Jednak, jesli juz jest wyroznione za kwote 20zł, to racja niech widza o kolejne 4 dni dluzej. Doplata za 4 dni jest groszowa.
Zaraz wysle ci dane na PW

Edit: to sie pochwaliłam...
Nie moge wydluzyc czasu aukcji. Moj bład, w ramach rekompensaty proponuje wspołudzial w kosztach wyroznienia - 10zł.
Co Wy na to?

Posted

fiorko nic sie nie stalo, nie ma tragedii

teraz place normalnie za drugim razem z jednorazowej deklaracji chetnie skorzystamy :)

teraz z innej beczki do dziewczyn z lodzi i okolic
www.dogomania.pl/threads/180104-dwa-Smutasy-od-lat-w-schronie!-ROZWIES-PLAKAT!-dorzuc-na-hotel/page90

prosze o pomoc ciotki z lodzi i okolic. mam na czwartek transport dla psa do belchatowa. czwartek wieczor, kolo 20stej lub pozniej.
pies jedzie do Sylwii hoteliku. papati nie ma auta. jak mam psa przewiezc dalej?
mix sznaucera olbrzyma, lagodny, ale duzy

[SIZE="4"]czy ktoras z Was moglaby swoim autem sluzyc i kierowca i za zwrot kasy za benzyne go podrzucic te 100km???

Posted

marta0731 napisał(a):
Trzymam kciukasy:thumbs: żeby Czaczi szybko do Belci przyjechał:modla:
O tak Martusiu o tym samym pomyślałam przy takim mężczyżnie to może Belcia :iloveyou: odetchnie mam plan,żeby Czaczi był w kojcu przy Belluni!!!!!!!!!