Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

Posted

kora78 napisał(a):
dziekujemy slicznie !!! :):)

konto juz wysylam, a moze je masz, bo kupowalas bluzke na bazarku dla Belli i konto jest to samo

tak mam, wpłacę wieczorem :-)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to mamy na sterylke :)
wszystko bardzo szybko poszlo :) az niemozliwe!! ale to wiele dzieki tej skarbonce

na te chwile jednorazowych mamy, by oplacic ten miesiac hotelu, akuratnio. a z tych stlych 110zl= za miesiac zostanie jedynie 70zl= to idzie na leczenie aktualne.
czekamy na wiesci o wysokosci rachunku

jak Belcia zdrowieje, to moze juz ja pooglaszamy? bo wszytsko zaczyna sie ukladac :)

Posted

agniecha to moze juz?

kto teksick ladny skleci?? albo poprawi ten z 1 strony?
trzeba tam dopisac o dt u blood i oczekiwaniu na sterylke

dopisac to, co wiemy o charakterze

Posted

Cioteczki Bellunia dochodzi do siebie!!!troszke schudła ale samopoczucie nie jest takie złe.Biega po trawce tylko momentami zatrzymuje sie tam gdzie ostatni raz była jej kołderka z maluchami!!!!i wącha i na około biega Boże kochany ona widocznie tam jeszcze czuje te maluchy!!!Bellunia pozdrawia wszystkie swoje Kochane Cioteczki!!!!!!!!!!!!

Posted

tzn nie dojda dzis, bo dzis niedziela :)

mamy na wrzesien na te chwile 365zl dla belli, z czego 114 na leczenie i 250zl na hotel. zostaje przyslowiowa zlotowka..... i jestesmy na czysto

sylwia, a ile czasu na ten lek brala i w jakiej on byl postaci? ten na laktacje. mamanabank pisala, a nie chce szukac wielu stron w tyl za tym.
czy ona ma jeszcze pokarm?

niedawno sama bralam tabletki na wstrzymanie laktacji i wiem, jak beznadziejne samopoczucie jest przy tym, bole glowy , zawroty glowy i omdlenia. leki taniocha, bo 3zl. ale skutki uboczne ciezkie dla organizmu, choc ten lek jest bardzo skuteczny i zawsze przez lekarzy przepisywany.

dostaniemy nowe fotki belli, naszej matki polki?

Posted

ja moge zaczac oglaszac, fotki mam, chyba ze dojda jakies nowe, ale na wiekszosci portali i tak sa ograniczenia co do fotek i umieszcza sie 2 gora 3. teksty w sumie przydalaby sie ze 2 , jeden taki krotszy bardziej rzeczowy, drugi dluzszy, bo ograniczenia co do ilosci znakow tez sa. moglabym sprobowaccos tam sklecic, ale faktycznie przydalaby sie jakies info jeszcze odnosnie charakteru, stosunku do innych zweirzat do dzieci to wazne dla przyszlego domku.

Posted

Bellunia brała bardzo dobry lek prze 5dni i to był pewnie powód że troszkę schudła Galastop taka nazwa tego leku!cioteczki ja nie mam netu przez tydzień zrobię zdjęcia i poproszę siostrę to wysle!przesyłamy wszystkim cioteczkom z Bellunią buziali!!!!!!!!!!!

Posted

Zgodnie z ustaleniami z Korą, odwożąc Sylwii komp w weekend porobię Belli dodatkowe zdjęcia, nakręcę z nią filmik i co wypatrzę (zachowanie suni), opiszę.

Posted

majqa napisał(a):
Zgodnie z ustaleniami z Korą, odwożąc Sylwii komp w weekend porobię Belli dodatkowe zdjęcia, nakręcę z nią filmik i co wypatrzę (zachowanie suni), opiszę.

dziekujemy slicznie :) bedzie wiadomo, jakieg domku jej szukac :) bo majqa fachura jest :) i nie boi sie reki miedzy walczace psy wkladac ;D

Posted

kora78 napisał(a):
(...) majqa fachura jest :) i nie boi sie reki miedzy walczace psy wkladac ;D

O żesz... :eviltong: Nie fachura, nie fachura, a do tego, w wiadomym wtedy :evil_lol:, chęć przekonania się/ sprawdzenia wzięła górę nad rozsądkiem. ;) Tak, czy owak nie polecam się jako wzoru. :evil_lol:

Posted

dziekujemy za fotki, nawet mimo braku kompa dodane! doceniamy!

ale Belka ma cycuchy duze
a co to ma pod lopatka na jednym boku? jakby plama ogolona

juz zasuwa z usmiechem na pysku :)