Yana Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 kora78 napisał(a):dziekujemy slicznie !!! :):) konto juz wysylam, a moze je masz, bo kupowalas bluzke na bazarku dla Belli i konto jest to samo tak mam, wpłacę wieczorem :-) Quote
kora78 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 no to mamy na sterylke :) wszystko bardzo szybko poszlo :) az niemozliwe!! ale to wiele dzieki tej skarbonce na te chwile jednorazowych mamy, by oplacic ten miesiac hotelu, akuratnio. a z tych stlych 110zl= za miesiac zostanie jedynie 70zl= to idzie na leczenie aktualne. czekamy na wiesci o wysokosci rachunku jak Belcia zdrowieje, to moze juz ja pooglaszamy? bo wszytsko zaczyna sie ukladac :) Quote
agniecha82x Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 kora78 napisał(a): jak Belcia zdrowieje, to moze juz ja pooglaszamy? bo wszytsko zaczyna sie ukladac :) ja tylko czekam na znak :) Quote
Alicja Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Belcie można zacząć szybciej ogłaszać z zastrzeżeniem co do terminu wydania , poza tym dużo czasu upływa potem zanim się wizyty porobi ;) Quote
kora78 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 agniecha to moze juz? kto teksick ladny skleci?? albo poprawi ten z 1 strony? trzeba tam dopisac o dt u blood i oczekiwaniu na sterylke dopisac to, co wiemy o charakterze Quote
kora78 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 sylwia przelac teraz, czt razem z olata hotelowa kolo 5 pazdziernika? Quote
sylwiaso Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Za weta jak mozesz przelac to teraz, a za hotel do 5.10 Quote
kora78 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 ok, przeleje za godzinke. bedzie jutro Quote
sylwiaso Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Cioteczki Bellunia dochodzi do siebie!!!troszke schudła ale samopoczucie nie jest takie złe.Biega po trawce tylko momentami zatrzymuje sie tam gdzie ostatni raz była jej kołderka z maluchami!!!!i wącha i na około biega Boże kochany ona widocznie tam jeszcze czuje te maluchy!!!Bellunia pozdrawia wszystkie swoje Kochane Cioteczki!!!!!!!!!!!! Quote
kora78 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 tzn nie dojda dzis, bo dzis niedziela :) mamy na wrzesien na te chwile 365zl dla belli, z czego 114 na leczenie i 250zl na hotel. zostaje przyslowiowa zlotowka..... i jestesmy na czysto sylwia, a ile czasu na ten lek brala i w jakiej on byl postaci? ten na laktacje. mamanabank pisala, a nie chce szukac wielu stron w tyl za tym. czy ona ma jeszcze pokarm? niedawno sama bralam tabletki na wstrzymanie laktacji i wiem, jak beznadziejne samopoczucie jest przy tym, bole glowy , zawroty glowy i omdlenia. leki taniocha, bo 3zl. ale skutki uboczne ciezkie dla organizmu, choc ten lek jest bardzo skuteczny i zawsze przez lekarzy przepisywany. dostaniemy nowe fotki belli, naszej matki polki? Quote
agniecha82x Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ja moge zaczac oglaszac, fotki mam, chyba ze dojda jakies nowe, ale na wiekszosci portali i tak sa ograniczenia co do fotek i umieszcza sie 2 gora 3. teksty w sumie przydalaby sie ze 2 , jeden taki krotszy bardziej rzeczowy, drugi dluzszy, bo ograniczenia co do ilosci znakow tez sa. moglabym sprobowaccos tam sklecic, ale faktycznie przydalaby sie jakies info jeszcze odnosnie charakteru, stosunku do innych zweirzat do dzieci to wazne dla przyszlego domku. Quote
sylwiaso Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Bellunia brała bardzo dobry lek prze 5dni i to był pewnie powód że troszkę schudła Galastop taka nazwa tego leku!cioteczki ja nie mam netu przez tydzień zrobię zdjęcia i poproszę siostrę to wysle!przesyłamy wszystkim cioteczkom z Bellunią buziali!!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Zgodnie z ustaleniami z Korą, odwożąc Sylwii komp w weekend porobię Belli dodatkowe zdjęcia, nakręcę z nią filmik i co wypatrzę (zachowanie suni), opiszę. Quote
kora78 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 majqa napisał(a):Zgodnie z ustaleniami z Korą, odwożąc Sylwii komp w weekend porobię Belli dodatkowe zdjęcia, nakręcę z nią filmik i co wypatrzę (zachowanie suni), opiszę. dziekujemy slicznie :) bedzie wiadomo, jakieg domku jej szukac :) bo majqa fachura jest :) i nie boi sie reki miedzy walczace psy wkladac ;D Quote
kora78 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Brakuje kasy na oplate rachunku u weterynarza!! prosimy o wplaty za leczenie i usypianie :) Quote
majqa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 kora78 napisał(a):(...) majqa fachura jest :) i nie boi sie reki miedzy walczace psy wkladac ;D O żesz... :eviltong: Nie fachura, nie fachura, a do tego, w wiadomym wtedy :evil_lol:, chęć przekonania się/ sprawdzenia wzięła górę nad rozsądkiem. ;) Tak, czy owak nie polecam się jako wzoru. :evil_lol: Quote
sylwiaso Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 A oto dzisiejsze zdjecia Belluni :) toaleta :) No i chudzina w okzałości :( Quote
kora78 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 dziekujemy za fotki, nawet mimo braku kompa dodane! doceniamy! ale Belka ma cycuchy duze a co to ma pod lopatka na jednym boku? jakby plama ogolona juz zasuwa z usmiechem na pysku :) Quote
marta0731 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 A gdzie ona się chciała wydostać przez tą bramę.... ;) Z "nieba" uciekać... :cool3: Quote
mamanabank Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 To jest właśnie to miejsce, gdzie Bella miała ropień, została ogolona w tym miejscu przez lekarza, a ropień został wyczyszczony. Quote
agniecha82x Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 no ja nie wiem czy Bella jest zadowolona z pstrykania fot podczas toalety :eviltong: Quote
mamanabank Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 http://img831.imageshack.us/img831/3769/dscn2873i.jpg A co tam ciotka trzymasz za tymi wrotami, że psiaki tam się tak pchają? :-) Quote
Recommended Posts