marta0731 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Jakbym była psem, to bym powiedziała, że się nie dziwię ;) :D Quote
sylwiaso Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Oj ja też bym szła za tą miseczką!!!! Quote
kora78 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='sylwiaso']Oj ja też bym szła za tą miseczką!!!![/QUOTE] i nie poszlas? caly gar moglas zjesc :evil_lol: Quote
marta0731 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dziś widziałam w schronie psa, który biegał non stop z miską w zębach... Przechodziłam koło niego parę razy, a on non stop ją trzymał... :( Skubany jakiś mądry ;) Akurat jeść dawali w schronie i pewnie widział jak kosz cały przed nim stoi z żarciem (bo się zajęli mną i Gero) i się dopominał... Bella szczęściaro :D Quote
kizimizi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='marta0731']Dziś widziałam w schronie psa, który biegał non stop z miską w zębach... Przechodziłam koło niego parę razy, a on non stop ją trzymał... :( Skubany jakiś mądry ;) Akurat jeść dawali w schronie i pewnie widział jak kosz cały przed nim stoi z żarciem (bo się zajęli mną i Gero) i się dopominał... Bella szczęściaro :D[/QUOTE] a gdzie Marta bylas? Moze to bylo juz po karmieniu i go od miski odgonili i on byl po prostu glodny ... :( Quote
kora78 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 prosze o rozsylanie watku suni z prosba o wsparcie finasowe jej hotelowania!!! czas zaplacic za pobyt w hotelu zkladam czesciowo ze swoich pieniedzy. ale co bedzie za miesiac? niepelny miesiac!! prosze pomozcie!!! dlug u blood sama sobie anulowalam. ona zrezygnowala. i bardzo sie ciesze Quote
marta0731 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 kizimizi napisał(a):a gdzie Marta bylas? Moze to bylo juz po karmieniu i go od miski odgonili i on byl po prostu glodny ... :( Byłam w Kaliszu po Gero... Nie odganiali go... Tam co prawda mniejsze psy widziałam po dwa, trzy w boksie, ale wszystkie większe były osobno. On był osobno. Koło niego klatke miał akurat Gero, dlatego go zauważyłam. A wielkie pudło z jedzeniem stało akurat na wprost niego na trawie i pewnie mu pachniało, ale zajęli się mną i wyprowadzaniem Gero i tamten tak biegał z tą miską :( Niechcący trafiłam na porę karmienia... wiem że niedobrze, ale nie kazali mi czekać Quote
marta0731 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 kora78 napisał(a):prosze o rozsylanie watku suni z prosba o wsparcie finasowe jej hotelowania!!! czas zaplacic za pobyt w hotelu zkladam czesciowo ze swoich pieniedzy. ale co bedzie za miesiac? niepelny miesiac!! prosze pomozcie!!! dlug u blood sama sobie anulowalam. ona zrezygnowala. i bardzo sie ciesze Kora ja mam teraz sporo na głowie, latam do tego weta i siędzę z Gero z kroplówkami... Ale przyszły cały tydzień biorę wolne. Będę siedzieć w domu, będę miec czas i na pewno przy okazji porozsyłam! Quote
kora78 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 dzieki :) dzis- jutro place sylwiaso za sierpien Quote
kora78 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 doszla wplata od kmurdz za 2 miesiace, w sumie 4zl dziekujemy slicznie ::):):) puscilam przelew do sylwii Quote
sylwiaso Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tak Korunia dostałam 250zł dziękuję bardzo!!Bellunia została sama Bilbunio odjechał!!!ona jest bardzo mądra wącha cały czas kojes obok.A tam nowy lokator Kudłaczek Quote
kora78 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Sylwia, poprosimy o fotki Belli w jej wlasnym kojcu, ok? Quote
kora78 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 kamilawa miala robic ogloszenia i cisza trzeba suke oglaszac, bo w hotelu na zawsze mieszkac nie moze! kasy nie mamy! kto porobi troche ogloszen? kazdy po trochu i bedzie pakiet :) Quote
Leyla Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Jestem na zaproszenie Kory. dorzuce suni 30 zl miesiecznie Quote
agniecha82x Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 witam :) ja niestety nie moge dorzucic sie do stalych deklaracji, ale moge podarowac troszke rzeczy na bazarek jezeli ktos wystawilby dla sunki. Quote
kizimizi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 agniecha82x napisał(a):witam :) ja niestety nie moge dorzucic sie do stalych deklaracji, ale moge podarowac troszke rzeczy na bazarek jezeli ktos wystawilby dla sunki. moze Marta sie skusi albo Kora? albo ktos inny? Quote
haliza Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dostałam zaproszenie, ale moje finanse niestety są byle jakie....przepraszam Quote
kora78 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 alez nie ma za co przepraszac! dziekuje, ze sie chociaz zjawilas! tylko zostan! sunia ludzia potrzebuje, a takie tu pustki :( Quote
marta0731 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 kizimizi napisał(a):moze Marta sie skusi albo Kora? albo ktos inny? Kora już na wątku była i chyba się nie skusiła... A co trzeba by było zrobić? Ja nie wiem jak to jest, jak ktoś oferuje rzeczy na bazarek, a ktoś inny go robi... Zdjęcia dostanę i tylko wątek założyć i go pilnować czy jak? Quote
kora78 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 marta0731 napisał(a):Kora już na wątku była i chyba się nie skusiła... A co trzeba by było zrobić? Ja nie wiem jak to jest, jak ktoś oferuje rzeczy na bazarek, a ktoś inny go robi... Zdjęcia dostanę i tylko wątek założyć i go pilnować czy jak? generalnie fanty na bazarek przygarniemy chetnie!!! ale ja osobiscie do wtorku nic nie zrobie zapewne, albo i do czwartku. a z jakiej dziedziny te rzeczy? marta, fotki dostaniesz na maila i opisy i trzeba zalozyc watek w dziale bazar, wszystko wkleic, pilnowac, rozliczyc i tyle. aha, i kase trzepac ;D hehe dla Belli dzis ja troche rozeslalam, ale... widzicie Quote
agniecha82x Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 generalnie ja sie bazarkiem tez zajac nie moge, bo po prostu brak czasu, bazarek trzeba zalozyc i rozreklamowac troszke, potem podrzucac i pilnowac. druga sprawa, ze nie mam internetowej osblugi konta i ciezko byloby mi monitorowac ewentualne wplywy z bazarku. fanty moge od siebie porozsylac pozniej, z tym akurat nie ma problemu. osobie, ktora zechcialaby zalozyc bazarek i go poprowadzic wysle na maila zdjecia + opisy + ceny wywolawcze. na bazarek moge zaoferowac kilka torebek, jeansy, depilator, herbatki, sprzet do ozdabiania paznokci oraz cos dla fanow piercingu - kilka kolczykow do roznych czesci ciala, moze sie jeszcze cos tam znajdzie, musze popatrzec. oczywiscie rzeczy w dobrym stanie lub nowe. tylko tyle mam w tej chwili i tylko tak moge pomoc. ach i jakby co to fotki porobie tez nie wczesniej niz w pon., bo cala niedziele bede na uczelni, a dzis sie ucze na egz i tez nie dam rady. Quote
marta0731 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='agniecha82x']generalnie ja sie bazarkiem tez zajac nie moge, bo po prostu brak czasu, bazarek trzeba zalozyc i rozreklamowac troszke, potem podrzucac i pilnowac. druga sprawa, ze nie mam internetowej osblugi konta i ciezko byloby mi monitorowac ewentualne wplywy z bazarku. fanty moge od siebie porozsylac pozniej, z tym akurat nie ma problemu. osobie, ktora zechcialaby zalozyc bazarek i go poprowadzic wysle na maila zdjecia + opisy + ceny wywolawcze. na bazarek moge zaoferowac kilka torebek, jeansy, depilator, herbatki, sprzet do ozdabiania paznokci oraz cos dla fanow piercingu - kilka kolczykow do roznych czesci ciala, moze sie jeszcze cos tam znajdzie, musze popatrzec. oczywiscie rzeczy w dobrym stanie lub nowe. tylko tyle mam w tej chwili i tylko tak moge pomoc. ach i jakby co to fotki porobie tez nie wczesniej niz w pon., bo cala niedziele bede na uczelni, a dzis sie ucze na egz i tez nie dam rady. Dzięki Agniecha :) Tyle fajnych rzeczy :) Każdy z czasem stoi kiepsko, a Kora na dodatek teraz bez neta To ja się podejmę tego bojowego zadania, bo kasę naprawdę trzeba zdobyć... Wyślij mi wszystko na maila marta0731@tlen.pl Dziękujemy za fanty :) Quote
Maruda666 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jestem na zaproszenie Kory, dzięki. Postaram się podesłać coś, ale na razie tylko jednorazowo . Będę też zaglądać. Jutro poczytam wątek. Quote
Recommended Posts