sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Belcia przyzwyczajona do Amelci zawsze z nia była!!!nie zrobiła nigdy krzywdy nie skakała na nią!Domek to my już mamy nie chcemy innego!Teraz dzwonią?! Quote
Onaa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Sama nie wiem co pisać , co się dzieję u psiaków kory78 :) !!! Gdybym była bliżej to bym sie wprosiła na jakąś imprezę :lol:. Quote
marta0731 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Damy radę, będziemy opijać internetowo, jak już Belcia do domku pojedzie :) Quote
kora78 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 w niedziele proponuje, na koniec tego tygodnia cudow! Quote
kora78 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 hahahahahahahaahaahahha szczesliwy tydzien mamy!!! na wizte czekam, juz mam osobe. ale kizi, gdyby sama z ta pania pogadala! to, nawet TY bys psa bez wizyty jej oddala :) Quote
kizimizi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Matko Kora czy ty jakiegos Noworocznego Powera dostalas czy co?:crazyeye: Co wejde na watek to: JUZ W DOMU albo PAKUJE WALIZKI. Kora co sie z Toba dzieje?! :D JA mam pomysl, jak ta dziewczyna ma taka passe to nalezy ja jak najdluzej wykorzystywac i Kore w domu zatrzymac (wiem, ze neibawem wybiera sie do pracy). Proponuje skarpetke na Kore -powiedzmy 2 tys. zl miesiecznie (pewnie zachlanna bardziej nie bedzie) i my jej bedziemy wyplate miesieczna sponsorowac a ona bedzie nam psy wyadoptowywac? Pasuje ? :) A tak serio to na prawde jakas dobra passa. A powiedzcie cos wiecej o tm domku bo widze tylko zachwyty a nie znalazlam zadnych inf. o tych ludziach. Wizyta juz po czy kiedy? Quote
kora78 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 hahahahahahahaahaahahha szczesliwy tydzien mamy!!! na wizte czekam, juz mam osobe. ale kizi, gdyby sama z ta pania pogadala! to, nawet TY bys psa bez wizyty jej oddala :) Quote
kizimizi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 kora78 napisał(a): na wizte czekam, juz mam osobe. ale kizi, gdyby sama z ta pania pogadala! to, nawet TY bys psa bez wizyty jej oddala :) bez wizyty to ja bym nawet Obraczusowi nie oddala ;) heh a Tobie to nawet po wizycie :D (zart) No nic, rzeczywiscie sie to jakos zaczyna ukladac wreszcie i nie tylko Belli ale i smutasom, Gizmowi (moze) i dwupaczkowi naszemu. A zaczelo sie od dobrych wiesci u Buni..... szkoda tylko ze Brego ma wiecznie pod gore :( Quote
Gruba Berta Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 jak dzwonia inni w sprawie adopcji Belli to moze znacie jakies podobne pieski, mozna byloby im podeslac, moze jakis Belli sobowtor zalapalby sie na domek. jest cos takiego jak labradory lub labradoro podobne w potrzebie? Quote
kora78 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 jest cos z labradorami. to byl jeden mail, moze ludzi wzruszyla jej historia, a zapewne jest ona niepowtarzalna. ja szczerze mowiac nie lubie sie bawic w szukanie psa pod jakas osobe. kilka razy probowalam i te osoby po serii proponowanych psow, juz sie nigdy nie odezwaly. wole pomagac psom w szukaniu, niz ludziom w szukaniu. ludzie sobie poradza, maja do tego caly internet. i zapewne jakiegos wybieraja sami, jesli sa zdeterminowani i pewni checi posiadania psa. jak nie sa pewni, to lepiej, ze nic nie biora, niz maja pozniej oddawac. moge ew wstawic kontakt gdzies i niech tam juz wolontariuszki same sie martwia i kombinuja. Quote
kora78 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 czekam na wpalte z deklaracji stalych" calineczka= wplaca pod koniec miesiaca kmurdz- wplaci niebawem, musze tylko przypomniec zofija- wplaca zawsze w pol miesiaca Quote
kora78 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 pisalam do natimar, kiedy wizyta chyba sama do tej pani zadwonie i sie dowiem,czy juz sie z kims umowila. Quote
Ladymonia0610 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Proszę o pomoc http://allegro.pl/show_item.php?item=1453627595 http://www.dogomania.pl/threads/201778-Stare-niepotrzebne-czeka-je-morbital...-Wirtualne-Serca-Bazarek-do-21.02.2011r Quote
kora78 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 dzwonilam do tej pani, ona chyba jeszcze wczoraj z Sylwia rozmawiala. dzis jada po smycz i obroze. legowisko kupia, jak sobie juz Belcia miejsce wybierze, miski juz sa nikt na wizyte jeszcze nie dzwonil. kochana ta pani, naprawde bardzo serdeczna Quote
dominikabankert Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ależ ja sie ciesze!!!!! niech belcia ma za te lata niedoli najwspanialszy domek! Quote
NatiiMar Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Witajcie. Miałam małe zawirowania w tym tygodniu w firmie. Jutro przed południem zadzwonię i albo od razu pojadę, albo umówię się na piątek. Quote
sylwiaso Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Pani jest ze mną w kontakcie codziennie tel.i smsy prosiła abym wpisała na wątku Właściciele Belci-prosze jest to wpisane już na zawsze!!!!!Belciu warto było czekać zawieziemy Belcie do Częstochowy tam Państwo dojądą i dadzą 100zł.Belcia już wie mówiłam jej!!!!cioteczki jestem z nią pół roku codziennie jak ja się z nią rozstanę nie wiem,wiem będę wyć!!!!tylko żeby nie widziała!!!! Quote
kizimizi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 kora78 napisał(a):dzwonilam do tej pani, ona chyba jeszcze wczoraj z Sylwia rozmawiala. dzis jada po smycz i obroze. legowisko kupia, jak sobie juz Belcia miejsce wybierze, miski juz sa nikt na wizyte jeszcze nie dzwonil. kochana ta pani, naprawde bardzo serdeczna sere rosnie jak sie czyta! CZekamy na wiesci z wizyty! Quote
marta0731 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ta Pani już się na Bellusię doczekać nie może, wszystko dla niej naszykowane:loveu: Wreszcie ktoś będzie baaaaaaaardzo kochał Belcię:loveu::loveu::loveu: Quote
kora78 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 NatiiMar napisał(a):Witajcie. Miałam małe zawirowania w tym tygodniu w firmie. Jutro przed południem zadzwonię i albo od razu pojadę, albo umówię się na piątek. pani mowila,ze jutro do 15stej jest w domu, a pozniej jest maz. zawsze ktos w domku jest i zapraszaja z otwartymi ramionami. to mozesz sie zaplanowac od razu :) i adres sie dowiedz, bo ja nie pytalam dokladnie dziekuje! Quote
kora78 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 a więc piszemy- "nowa Pańcia Belli" :) Belcia zarezerwowana ostatecznie i definitywnie :cool3: Quote
sylwiaso Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Definitywnie w niedzielę oddaje do rąk własnych naszą Belcie!!!!!!!!!!!:loveu::multi::loveu::multi: Quote
NatiiMar Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 To właściwie po co ta wizyta? Domek dobry, sprawdzony... Zaraz zadzwonię. Quote
kora78 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 sprawdzony nie jest. tylko telefony codziennie. a Belcia jest naszej specjalnej troski i ważne, żeby domek był naprawdę taki, jak w tel się pokazuje. A może jako poadopcyjną zrobimy? NatiMar daleko tam masz? Quote
Recommended Posts