Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blood jaki dostanie środek na kleszcze konkretnie ta sunia? Czy zamierzasz ten ixopir? jaki koszt?
przeleję za 1 zamachem, bo ja za przelew też płacę.

ale, ale czy przy braku tłuszczu pod skórą wolno stosować te wszelkie krople? ja nie sądzę. Przecież to się w tłuszczu rozchodzi, a ona jest za chuda
Zaraz Blood będzie pisałą, jak ona gruba. To zważ ją, ok? A do fotek słońca nie trzeba, w słońcu już ma. Ró byle jakie, bo dawno jej nie widziliśmy
Ja się domaga fotek max za 2 dni, jakiekolwiek by były. nie do ogłoszeń, a dla ciotek z dogo. Bo do ogłoszen już poszły
CHCEMY FOTEK! CHCEMY FOTEK! pikieta

Posted

z fotkami nie jest p[rosto bo nie mam aparatu wiec jestem uzaleznoiona od innych a dostala ixopir 17zl utyla ale nie wygl;ada jak swiniak;p a mozna bez problemu bo to przenika do krwi pod skura i nie ma przeciwskazan po 2 wszystkie inne sa nieskuteczne...a wole zeby nie miala kleszczy

Posted

Sunia ma sie dobrze pogoda sie poprawila wychodzi z niej zazdrosnik ;p ale jest bardzo usluchliwa i madra ;)
Zdjecia sa ale niestety zepsułam sobie pen -internet (mam przenośny) i musze je u kogos wrzucic bo narazie mam tylko dostep do internetu w pracy.
Postaram sie jak najszybciej;)

Posted

no na fotki czekamy nadal
wysłałąm dziś 120zł za wyzywienie i weta zaległego. koszt odkleszczacza Blood pokrywa sama, tak zaproponowała. to dziękujemy za odkleszczenie suni :)
nie wpłąciła nadal LadyMonia 30zł. przelałąm chwilowo z jednorazowych. stąd opóźnienie. czekałam

w poscie nr 2 na biezaco rozliczenia prowadze. nie pisalam tam nic o brakujacej deklaracji, jeszcze poczekamy kilka dni

Posted

Dziekuje kasa doszla juz do mnie ;)
Dzis jeszce pojade kupic jej takie duze kosci bo ona zgryzie wszystko;p
Ale najbardziej smakuja jajeczka prosto od kurek i kanapki;)
Po tych ulewach i jej tarzaniu sie musze ja wykapac wyczesac i jeszcze dorobie zdjec;)
Tylko musze isc wymienic ten internet ;/
Ps. moja skleroza -Sunia jak zwazyłam 24 kg wazyla teraz znow ja zwaze bo widze ze ciagle tyje;;)

Posted

ciotki
muszę z przykrością poinformować, że wskutek kłopotów osobistych straciłam wiele, nie mogę więc pomagać finansowo żadnemu psu. Muszę wycofać deklaracje na Bellę. Muszę zrezygnować z prowadzenia jej losów, jej sprawy. Mam bardzo ograniczony dostęp do internetu, sporadyczny. Niech więc kizimizi i Blood ustalą między sobą, kto wątek prowadzi. Proponuję kizimizi z racji doświadczenia w tej materii. Blood może zmian w 1 poście dokonywać.
Proszę deklarowiczów o nieprzelewanie żadnych pieniędzy na moje osobiste konto, pod żadnym pozorem, bo zostaną zdewfraudowane przez tz.
Proszę kizimizi o wysłanie pm do każdego deklarowicza z tą istotna informacją i podanie swego konta do wpłat.

Brakuje więc w deklaracjach stałych 20zł po mnie

Pieniądze z wpłat jednorazowych rozliczę i przekażę kizimizi.

Jutro będę miałą net. Jutro za zgodą, pieniądze przeleję kizimizi.

Tylko nie wiem,jak z linkam aktywacyjnymi, z ogłoszeń na jakie czekamy.Ale to mi zrobi chyba marta u siebie, na moim mailu i już. To załatwię

przykro mi
pa Belcia :((((((((((((((((((((((

Posted

;(
spokojni ja tez mam slaby dostep do neta tylko w pracy ale belli nic nie zabraknie to moge obiecac !!!
Niestety roznie w zyciu bywa;(( trzymam kciuki za to zeby sie u ciebie poprawiło!!

ZDJECIA DODAM TYLKO NET NA MOIM KOMPIE SIE NAPRAWI BO ZDJ SA NA MOIM LAPTOPIE TYLKO I NIE MAM JAK PRZESLAC;(

Posted

Blood napisał(a):
No ok jak wolisz
to jak komu powysylac nr konta czy jak bo to moj 1 raz wiec przyda sie pokierowanie;)

wyslalam pm do wszystkich deklarowiczow zeby odruchowo nie wpłacili kasy na poprzednie konto. Ty wyślij teraz pm z swoimi danymi i koniecznie w 1 poscie info dużą literą i kolorem, ze sie nr konta zmienił i teraz ty będziesz zbierać.

Posted

Dziweczyny wybaczcie ale nie mam neta a w pracy cos dogo ledwo i ciagle mnie wywala Bella ok zdrowa lubi biegac a uwielbia jezdzic samochodem;p cale popoludnia spedzamy w parku ....strasznie duzo je ale jakos sie zatrzymala i nie chce tyc dalej....Jak na sunie w tym wieku jest bardzo energiczna bawi sie ze szczeniakiem jak 2 szczeniak;)Jest bardzo zazdrosna ale tylko straszy nie gryzie innych psow
Dane zaraz wysylam na pw i przepraszam jeszcze raz za ta sytuacje i opoznienia;)

Posted

tak, najwyzszy caas na fotki
moze wyslemy kogos z dogo, z aparatem, kto bedzie mogl foty wstawic ze swojego konta, skoro blood wciaz masz te problemy z netem i aparatem??
chyba tak trzeba zrobic
ja juz sie doczekac nie moge

p.s.
odnosnie pieniedzy. teoretycznie moja sytuacja juz sie unormowala, po naglej buzry i moge zbierac dalej na swoje konto. ale jesli juz zrobilam takie zamieszanie, to moze niech idzie tak,jak bylo ustaloneczyli na kizimizi lub na blood.
jak wolicie
tylko,jak blood nie ma wciaz neta to ciezko bedzie jej kierowac wplatami i wyplatami z deklaracji

u mnie kasa z jednorazowych lezy sobie spokojnie
na czarna godzine
trzeba na 1 stronie zerknac ile tego tam jest, bo ja w glowie nie mam.ale mam closc jednorazowych i w kazdej chwili dysponuje

Posted

no bylabym wdzieczna i wolalabym gdybys ty zbierala masz doswiadczenie;) niestety weekendy na uczelni ale napisze do kogos z laptopem i moze tak wrzuce na czyjegos laptopa

Posted

marta0731 napisał(a):
Wszystkie ciotunie na pewno wybaczą, jak zdjęcia zobaczą:cool3:

Mizianko dla Belli:loveu:

a za to Bella dziekuje bo uwielbia;)

Posted

wczoraj wreszcie dostalam maile do aktywacji z ogloszeniami dla suni
i mialam jednego maila krociutkiego. w jakim wieku jest sunia i w jakim stanie zdrowia. odpisalam- a o jaka sunie w ogole chodzi? ogaszam rozne psy na siebie, nie wiem,czy chodzi o belle,ale od razu o niej pomyslalam. to byl mail od kobiety.

czyli blood szukac kogos, kto do ciebie przyjedzie zrobic fotki i wstawic je u siebie? czy znajdziesz kogos wsrod znajomych z internetem?

Posted

Blood napisał(a):
no bylabym wdzieczna i wolalabym gdybys ty zbierala masz doswiadczenie

dziewczyny zrobcie tylko tak zbyt wszytsko bylo jasne. bo na watku deklarowicze raczej nei pzresiaduja i nawet ni beda wiedzieli komu dac. Tak żeby zamieszania większego juz nei robić