kora78 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 ciotko Blood używaj Ty znaków interpunkcyjnych, bo ciężko się połapać o co Ci chodzi :) to nie w niedzielę, a w sobotę. im szybciej tym lepiej skoro nie dasz rady w piątek... sunia już w domku?? Quote
kizimizi Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Obiecalam wyslac komus ten watek dlatego prosze Cie Blood jak juz znajdziesz zcas napisac jak sie sunia zaaklimatyzowała. Quote
kora78 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 sunia dojechała do stałęgo dt. całą michę jedzeniw wyczyściła. szalała długo wieczorem ze szczeniakiem na ds. w ogrodzie. byłą na spacerze w parku, biegała bez smyczy i nie uciekałą, słuchała się. ale poprosiłam Blood o niespuszczanie jej więcej, przez jakiś czas. W sb sunia idzie na morfologię po morfologii dostanie tabletki na robaki teraz sunia śpi po podrózy i stresach ostatnich dni Quote
Blood Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 o udalo mi sie przed zasnieciem wejsc;) Postaram sie z tymi znakami;p Kora napisala co najwazniejsze a wiecej napisze jutro;) Quote
bea_204 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Sunia już bezpieczna, bardzo się cieszę :):):):) Quote
Blood Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Tak kasa juz doszła ;) w sob pojade na badanie i kupic jedzonko;) jest bardzo ruchliwa skoczna i wogole zachowuje sie jak szczeniak;) Quote
bea_204 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Wszystkiego Dobrego dla Ciebie i suni :):):):) Quote
Blood Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 dziekuje kurcze nie wiem czy jutro uda sie do tego weta;/wsadzili mi zaliczenie i nie bede mogla sie wyrwac a potem zamykaja weta;/ Dzis sunia duzo zjadla ale z wieczornego jedzonka nie dojadla zjadla ile potrzebowala i spokoj;) warjuja z moim szcznorkiem zadnych wyciekow;) Quote
kora78 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 czyli jeśli nie w sobotę, to kiedy pójdziesz? Quote
Blood Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 tak jak bylo na poczatku ustalone w pon Niestety na egzamin musze isc a o godzinach otwarcia kliniki nie decyduje ;/ Quote
kora78 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 a dasz radę na pewno z pracą zdążyć? szkoda,że dziś nie dało rady, też po stażu Quote
Blood Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 no wybacz ale jednak seminarium i praca licencjacka musi byc na 1 miejscu a stazem dorabiam do pomocy psom wiec to 2 najwazniejsze rzeczy inwestycja w przyszlosc a przez to nie dzieje sie nic psom zlego;) Nie ma wyciekow wiec nie ma koniecznej natychmiastowej interwencji .... niestety nie ma nic za darmo ....zreszta ta nagle przyjechala jak juz ci mowilam i nie moglam przez to niczego zorganizowac i tak jestem w ciaglym biegu spie kilka godzin zeby sie powyrabiac Quote
kora78 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 wyluzuj się jak tam sunia po dniu dzisiejszym?? Quote
Blood Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 nie bo sama sie denerwuje ze na tej mojej uczelni nigdy nic nie wiadomo;/ Dzis dalej 0 plamienia duzo bradzo pije ale chyba dlatego ze szaleje na rowni ze szczeniorem dalej duzo je uwielbia krecic sie pod nogami ciagle przy czlowieku ale tez wyleguje sie w sloneczku;) jest bardzo skoczna -na szczescie wysokie ploty;p jest cicho chyba ze ze szczeniorem sie "kłoca" albo kiedy wychodze to piszczy ale nie dlugo;) Quote
kora78 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 u mnie i w drugim dt też bardzo dużo piła, a nie szalałą z nikim. wzmożeone pragnienie może być objawem jakiejś choroby chyba trzeba jakieś badania zrobić, może mocz? co sądzą inne ciotki?? Quote
Blood Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 no cieplo sie zrobilo moze tez dlatego zreszta stres i tez duzo sika wiec jest ok zobaczymy co z ta krwia jutro zaraz po pracy jade jak wroce to napisze co wyszlo;) Wygada juz coraz lepiej juz tylko troszke zeberka widac;);p Quote
kora78 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 w 2 dni przytyła? nikt nie uwierzy ;P to czekamy jutro na wieści po wecie :) przypominam o kropkach i przecinkach:D Quote
Blood Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 nie kozystam z takich wynalazkow jak . i , ;p no przytyla juz nie widac tak tych kosci ;) rano gotowane popoludniu suche;)Kupilam karma specjalnie dla psow ktore powinny przytyc smakuje jej;)wiec niezle narazie mala paczke zeby sprawdzic czy bedzie jadla ale jest ok;) Quote
kora78 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 a jaka to karma? i czekamy na wieści zdrowotne a zresztą to chyba tylko ja czekam :( nikogo nie ma na wątku więcej? jak w tytule jest DT to już każdy ma gdzieś :( Quote
marta0731 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Nikt tu nie ma nic gdzies:eviltong: Wszyscy czekaja niecierpliwie na wyniki Kora doszla do mnie wplata od Berty 20zl, jakos Ci przekaze Berta drugi raz wyslala? Bo napisane w rozliczeniach ze juz wplacila.................... Quote
kora78 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 tak, drugi raz już. jednorazowo :D Blood mi smsa wysłała, że odsiebie 10zł dołożyła i zamiast morfologii zrobili jej usg u weta. Nie ma ropomacicza, ma coś tylko z... nerką? ale to pikuś ponoć. zwapnienie, czy jakoś tak. Napisze wszystko, gdy na dogo dojdzie Więc chwila na nabranie masy i odreagowanie i kupujemy jej pakiet ogłoszeń :) Quote
marta0731 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No niech to naprawde bedzie pikus........... Czekamy na recenzje Blood I dzieki Berta za drugorazowa wplate:lol: Quote
Blood Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jestem!!;) Karma Acana ale widze smakuje jej bardzo;) U weta jest USG ze wszystko w srodku jest ok tylko watroba troche "zwapniala" prawdopodobnie przez niedozywienie wet powiedzial gdyby sie zachowanie zmienilo osowiala sie zrobila to wtedy kontrolowac;) Jak to pan doktor powiedzial narazie jest modelowym przykladem -tak chuda ze wszystko na USG pieknie widac;/ Ma 20 kg na dzien dzisiejszy;) rano podam tabletke na robaczki;) Quote
Recommended Posts