Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

Posted

ciotko Blood używaj Ty znaków interpunkcyjnych, bo ciężko się połapać o co Ci chodzi :)

to nie w niedzielę, a w sobotę. im szybciej tym lepiej
skoro nie dasz rady w piątek...

sunia już w domku??

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia dojechała do stałęgo dt. całą michę jedzeniw wyczyściła. szalała długo wieczorem ze szczeniakiem na ds. w ogrodzie. byłą na spacerze w parku, biegała bez smyczy i nie uciekałą, słuchała się. ale poprosiłam Blood o niespuszczanie jej więcej, przez jakiś czas.
W sb sunia idzie na morfologię
po morfologii dostanie tabletki na robaki

teraz sunia śpi po podrózy i stresach ostatnich dni

Posted

dziekuje kurcze nie wiem czy jutro uda sie do tego weta;/wsadzili mi zaliczenie i nie bede mogla sie wyrwac a potem zamykaja weta;/
Dzis sunia duzo zjadla ale z wieczornego jedzonka nie dojadla zjadla ile potrzebowala i spokoj;) warjuja z moim szcznorkiem
zadnych wyciekow;)

Posted

no wybacz ale jednak seminarium i praca licencjacka musi byc na 1 miejscu a stazem dorabiam do pomocy psom wiec to 2 najwazniejsze rzeczy inwestycja w przyszlosc a przez to nie dzieje sie nic psom zlego;)
Nie ma wyciekow wiec nie ma koniecznej natychmiastowej interwencji .... niestety nie ma nic za darmo ....zreszta ta nagle przyjechala jak juz ci mowilam i nie moglam przez to niczego zorganizowac i tak jestem w ciaglym biegu spie kilka godzin zeby sie powyrabiac

Posted

nie bo sama sie denerwuje ze na tej mojej uczelni nigdy nic nie wiadomo;/
Dzis dalej 0 plamienia
duzo bradzo pije ale chyba dlatego ze szaleje na rowni ze szczeniorem
dalej duzo je uwielbia krecic sie pod nogami ciagle przy czlowieku ale tez wyleguje sie w sloneczku;)
jest bardzo skoczna -na szczescie wysokie ploty;p
jest cicho chyba ze ze szczeniorem sie "kłoca" albo kiedy wychodze to piszczy ale nie dlugo;)

Posted

u mnie i w drugim dt też bardzo dużo piła, a nie szalałą z nikim.
wzmożeone pragnienie może być objawem jakiejś choroby

chyba trzeba jakieś badania zrobić, może mocz? co sądzą inne ciotki??

Posted

no cieplo sie zrobilo moze tez dlatego zreszta stres i tez duzo sika wiec jest ok zobaczymy co z ta krwia jutro zaraz po pracy jade jak wroce to napisze co wyszlo;)
Wygada juz coraz lepiej juz tylko troszke zeberka widac;);p

Posted

nie kozystam z takich wynalazkow jak . i , ;p
no przytyla juz nie widac tak tych kosci ;) rano gotowane popoludniu suche;)Kupilam karma specjalnie dla psow ktore powinny przytyc smakuje jej;)wiec niezle narazie mala paczke zeby sprawdzic czy bedzie jadla ale jest ok;)

Posted

a jaka to karma?
i czekamy na wieści zdrowotne

a zresztą to chyba tylko ja czekam :( nikogo nie ma na wątku więcej? jak w tytule jest DT to już każdy ma gdzieś :(

Posted

Nikt tu nie ma nic gdzies:eviltong:
Wszyscy czekaja niecierpliwie na wyniki

Kora doszla do mnie wplata od Berty 20zl, jakos Ci przekaze
Berta drugi raz wyslala? Bo napisane w rozliczeniach ze juz wplacila....................

Posted

tak, drugi raz już. jednorazowo :D

Blood mi smsa wysłała, że odsiebie 10zł dołożyła i zamiast morfologii zrobili jej usg u weta. Nie ma ropomacicza, ma coś tylko z... nerką? ale to pikuś ponoć. zwapnienie, czy jakoś tak.
Napisze wszystko, gdy na dogo dojdzie

Więc chwila na nabranie masy i odreagowanie i kupujemy jej pakiet ogłoszeń :)

Posted

Jestem!!;)
Karma Acana ale widze smakuje jej bardzo;)

U weta jest USG ze wszystko w srodku jest ok tylko watroba troche "zwapniala" prawdopodobnie przez niedozywienie wet powiedzial gdyby sie zachowanie zmienilo osowiala sie zrobila to wtedy kontrolowac;) Jak to pan doktor powiedzial narazie jest modelowym przykladem -tak chuda ze wszystko na USG pieknie widac;/
Ma 20 kg na dzien dzisiejszy;) rano podam tabletke na robaczki;)