Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj byłam w przytulisku.
Jest piękny dalmatyńczyk, razem z nim trafił czarny wielki pies i obaj są nierozłączni. Stały razem na drodze. Dalmat nie toleruje innych psów, p. Zosia powiedziała że chce je rozszarpać :(
Jest też amstaff, stał przywiązany do mostu w Głownie, ktoś go zostawił w taki upał bez wody i na słońcu ! :(
Bardzo fajny, milutki, ale jak wyciągnęłam aparat to zaczął warczeć.
Innych nowych psiaków nie widziałam.
Luna husky już po sterylizacji, była dzisiaj ze mną na spacerku.
Byłam też na spacerku z Arią i sprawdzaliśmy ją na koty. Olivetshka, zaraz napiszę do Ciebie meila w jej sprawie.
I Berni - rottweiler jest nadal w schronisku, albo od początku brałam go za innego psa... :roll:

I jest masakra, takie przepełnienie że płakać się chce :(
Nie ma wolnych boksów, psy są poupychane, większość biega luzem. Błagam o DT chociaż :(

I Dejzi - porośnięta sierścią :)

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny dlaczego Berni jest w schronisku miała go wziąć fundacja rottka?

Może to nie jest Berni, tylko jakiś inny... Bo dziewczyny pisały że są 2 rottkopodobne, ja widziałam tylko tego co jest na zdjęciu i byłam pewna od początku że to Berni...

Izabela, trzymam kciuki za Snapcia :-(

Olivetshka, odpisałam Ci na meila :)

A i jeszcze jedno...
Może ktoś chce kociaka ?

Są 3 maluszki w przytulisku z mamusią. Wczoraj jeden odszedł :-(
Te czeka taki sam los jak w ciągu kilku dni nie znajdą DT/DS...
Jedzą już same.

Posted

izabela1234 napisał(a):
Niestety pojawiły się problemy zdrowotne Snapi nie czuje sie za dobrze. W tej chwili jest na kroplówce. Jutro jade do niego Odwołałam wizyte

o boże :( to pewnie te upały co? maleńki trzymaj się!!!! :kciuki:

Posted

Snapi czuje sie w miare dobrze. Niestety wyniki badań są fatalne ma zajechaną watrobe cała w guzach do tego trzustka również nie pracuje jak nalezy czyli jedzenie przechodzi poprostu przez niego. P. Ewa dziennie podaje mu kroplowkę po ktorej odzyskuj siły. Niestety nie mozna podawać kroplówki w nieskończoność... Będe na bieżąca zdawać realacje z wizyt :( Cały czas mam nadzieje ze Snapi jakoś sie pozbiera

Posted

nika28 napisał(a):
Nie miałam ani jednego zapytania :(
Jak o inne psiaki :(

Kiedy Madallena wróci ?

chyba w grudniu ... o ile z niewiadomych względów jej nie przedłużą bana jak Kanie :|

Posted

[quote name='kinia098']
Chyba jakiś błąd jest w poście o zwierzakach, które mają domy.
Tam gdzie Saga jest Daffi, a tam gdzie Snapi jest Saga.

Zaraz to zmienię, dzięki.

Posted

Jakobs mimo że piękny i na prawdę bardzo fajny (rozdawał całusy nawet obcym) bardzo długo był w schronisku, więc pojechał do Niemiec... :)
Razem z nim pojechała Saga.

W jakimś innym terminie jedzie jeszcze Syberiak, Duża Berta i dwie szare siostry.