nika28 Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Natussiaa napisał(a):zaznaczam... Witamy :) Dzisiaj lub jutro będę w przytulisku, jest 6 nowych psów, w tym śliczny, łagodny amstaff :( Quote
malawaszka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 coś wiadomo jak Snapi? czekamy na wieści jak po wizycie behawiorysty :kciuki: Quote
nika28 Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Dzisiaj byłam w przytulisku. Jest piękny dalmatyńczyk, razem z nim trafił czarny wielki pies i obaj są nierozłączni. Stały razem na drodze. Dalmat nie toleruje innych psów, p. Zosia powiedziała że chce je rozszarpać :( Jest też amstaff, stał przywiązany do mostu w Głownie, ktoś go zostawił w taki upał bez wody i na słońcu ! :( Bardzo fajny, milutki, ale jak wyciągnęłam aparat to zaczął warczeć. Innych nowych psiaków nie widziałam. Luna husky już po sterylizacji, była dzisiaj ze mną na spacerku. Byłam też na spacerku z Arią i sprawdzaliśmy ją na koty. Olivetshka, zaraz napiszę do Ciebie meila w jej sprawie. I Berni - rottweiler jest nadal w schronisku, albo od początku brałam go za innego psa... :roll: I jest masakra, takie przepełnienie że płakać się chce :( Nie ma wolnych boksów, psy są poupychane, większość biega luzem. Błagam o DT chociaż :( I Dejzi - porośnięta sierścią :) Quote
izabela1234 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Niestety pojawiły się problemy zdrowotne Snapi nie czuje sie za dobrze. W tej chwili jest na kroplówce. Jutro jade do niego Odwołałam wizyte Quote
olivetshka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Cześć Nika, przed chwilą odpisałam Ci na maila. Masz może więcej nowych zdjęć Arii? Na tym tutaj wyszła fajowsko :) Quote
Romka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dziewczyny dlaczego Berni jest w schronisku miała go wziąć fundacja rottka? Quote
nika28 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='Romka']Dziewczyny dlaczego Berni jest w schronisku miała go wziąć fundacja rottka? Może to nie jest Berni, tylko jakiś inny... Bo dziewczyny pisały że są 2 rottkopodobne, ja widziałam tylko tego co jest na zdjęciu i byłam pewna od początku że to Berni... Izabela, trzymam kciuki za Snapcia :-( Olivetshka, odpisałam Ci na meila :) A i jeszcze jedno... Może ktoś chce kociaka ? Są 3 maluszki w przytulisku z mamusią. Wczoraj jeden odszedł :-( Te czeka taki sam los jak w ciągu kilku dni nie znajdą DT/DS... Jedzą już same. Quote
malawaszka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 izabela1234 napisał(a):Niestety pojawiły się problemy zdrowotne Snapi nie czuje sie za dobrze. W tej chwili jest na kroplówce. Jutro jade do niego Odwołałam wizyte o boże :( to pewnie te upały co? maleńki trzymaj się!!!! :kciuki: Quote
izabela1234 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Snapi czuje sie w miare dobrze. Niestety wyniki badań są fatalne ma zajechaną watrobe cała w guzach do tego trzustka również nie pracuje jak nalezy czyli jedzenie przechodzi poprostu przez niego. P. Ewa dziennie podaje mu kroplowkę po ktorej odzyskuj siły. Niestety nie mozna podawać kroplówki w nieskończoność... Będe na bieżąca zdawać realacje z wizyt :( Cały czas mam nadzieje ze Snapi jakoś sie pozbiera Quote
nika28 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Izabela, dobrze że czuwasz nad Snapim... Biedny staruszek :( W sumie to nie wiem co mam jeszcze napisać... :( Quote
Borówka16 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Iza , dobrze ,że jesteś przy Snapim :( Biedactwo malutkie :( Mam nadzieję ,że wyjdzie z tego ! Quote
nika28 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 kinia098 napisał(a):Kończą sie ogłoszenia dla Daffiego :( Nie miałam ani jednego zapytania :( Jak o inne psiaki :( Kiedy Madallena wróci ? Quote
nika28 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Dalmatyńczyk jedzie jutro do hotelu w Elblągu :) Dziękuję dziewczynom z forum dalmatów :loveu: Quote
kinia098 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 nika28 napisał(a):Dalmatyńczyk jedzie jutro do hotelu w Elblągu :) Dziękuję dziewczynom z forum dalmatów :loveu: Super! :multi: Quote
Malwi Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 nika28 napisał(a):Nie miałam ani jednego zapytania :( Jak o inne psiaki :( Kiedy Madallena wróci ? chyba w grudniu ... o ile z niewiadomych względów jej nie przedłużą bana jak Kanie :| Quote
nika28 Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Jakobs dzisiaj pojechał do domku do Niemiec :) Quote
kinia098 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 nika28 napisał(a):Jakobs dzisiaj pojechał do domku do Niemiec :) Rewelacyjnie ! :multi::multi: A kiedy ten mój Daffi domek znajdzie ? :-(:-( Quote
kinia098 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Chyba jakiś błąd jest w poście o zwierzakach, które mają domy. Tam gdzie Saga jest Daffi, a tam gdzie Snapi jest Saga. Quote
nika28 Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 [quote name='kinia098'] Chyba jakiś błąd jest w poście o zwierzakach, które mają domy. Tam gdzie Saga jest Daffi, a tam gdzie Snapi jest Saga. Zaraz to zmienię, dzięki. Quote
Romka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 nika28 napisał(a):Jakobs dzisiaj pojechał do domku do Niemiec :) Pokażcie ,który to był Jakobs? Quote
kinia098 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Romka']Pokażcie ,który to był Jakobs? Taki rudy/czekoladowy, mały z białym krawacikiem :P O ten :) http://przytulisko.glowno.pl/psy/slides/Jakobs..html Quote
nika28 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Jakobs mimo że piękny i na prawdę bardzo fajny (rozdawał całusy nawet obcym) bardzo długo był w schronisku, więc pojechał do Niemiec... :) Razem z nim pojechała Saga. W jakimś innym terminie jedzie jeszcze Syberiak, Duża Berta i dwie szare siostry. Quote
olivetshka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Podnoszę wątek bidulinek z Głowna :) Nika, jakieś newsy? Quote
Recommended Posts