Awit Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Madallena miałam na myśli piękną sunię czarno biała z niedowładem tylnych łapek. Gdzieś ją widziałam przy okazji Sisi, to chyba z jej schroniska. Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 anouk92 napisał(a):Madallena Aga35 wpłaciła 50 zł na Bernardyny od Klementynki - sprawdź prosze czy dotarły? Rozliczenie w pierwszym poscie. A jutro zapytam czy pieniadze doszly :) Quote
anouk92 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dzwoniła Pani Klementynki, jak tylko na wyświetlaczu zobaczyłam kto dzwoni to myślałam że zawału dostanę że chcą ja oddać. Pani zadzwoniła żeby opowiedzieć o nowym życiu Klementynki. Jest kochana, przytulanka z niej straszna, uwielbia pieszczoty, wystawia brzuch do głaskania. Siku jeszcze w domu ale pracują nad tym. Klementynka teraz nazywa się Sonia bo na Klementynka wogóle nie reagowała. Wołali sunia i wtedy dopiero reagowała więc przechrzcili ją na Sonia. Z Fusem rezydentem różnie bywa. W ogródku ładnie się bawią w przeciąganie zabawką, na spacerkach wspólnie wąchają krzaczki, gorzej jest w domu. Fusowi nie podoba się sposób zabawy Klementynki (gryzienie) - okazuje jej to poprzez warczenie, szczekanie i odganianie. Sonia ma nowego kolegę-sąsiada, psiaka przygarniętego ze schronu na 3 łapkach. Świetnie się dogadali. Bawili się rewelacyjnie, tylko Fusowi nie bardzo to się podobało. Soni chyba nie bardzo spodobało się nowe różowe posłanko bo śpi w łóźku, ha, ha ;) Madallena czy potrafisz wklejać zdjęcia z telefonu, bo ja niestety nie. No i usłyszałam coś co bardzo chciałam usłyszeć "Sonia jest już członkiem naszej rodziny" (mam nadzieję że chodziło o nasza Klementynkę ;) Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Nie no R E W E L A C J A !!! Tak sie ciesze, ze Sonia (na klementynke, rzeczywiscie nie reagowala!) rozpoczela ostatnia juz podroz do nowego zycia! Lozko jest stworzone dla Soni! A nie tam jakies rozyki (u mnie je testowalam, nie wyszlo ;) Sonia! trzymaj sie! Ze zdjeciami z telefonu powalcze, ale nie obiecuje, ze umiem je wstawiac :) Awit, o ktora sunie Ci chodzi bo nie moge jej skojarzyc? (sunia z Klembowa mala, z niedowladem tylnych lapek to byla sunia bialo ruda, zdjecie u kogos na rekach - to ta?) Quote
Akrum Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 anouk92 napisał(a):Dzwoniła Pani Klementynki, jak tylko na wyświetlaczu zobaczyłam kto dzwoni to myślałam że zawału dostanę że chcą ja oddać. Pani zadzwoniła żeby opowiedzieć o nowym życiu Klementynki. Jest kochana, przytulanka z niej straszna, uwielbia pieszczoty, wystawia brzuch do głaskania. Siku jeszcze w domu ale pracują nad tym. Klementynka teraz nazywa się Sonia bo na Klementynka wogóle nie reagowała. Wołali sunia i wtedy dopiero reagowała więc przechrzcili ją na Sonia. Z Fusem rezydentem różnie bywa. W ogródku ładnie się bawią w przeciąganie zabawką, na spacerkach wspólnie wąchają krzaczki, gorzej jest w domu. Fusowi nie podoba się sposób zabawy Klementynki (gryzienie) - okazuje jej to poprzez warczenie, szczekanie i odganianie. Sonia ma nowego kolegę-sąsiada, psiaka przygarniętego ze schronu na 3 łapkach. Świetnie się dogadali. Bawili się rewelacyjnie, tylko Fusowi nie bardzo to się podobało. Soni chyba nie bardzo spodobało się nowe różowe posłanko bo śpi w łóźku, ha, ha ;) Madallena czy potrafisz wklejać zdjęcia z telefonu, bo ja niestety nie. No i usłyszałam coś co bardzo chciałam usłyszeć "Sonia jest już członkiem naszej rodziny" (mam nadzieję że chodziło o nasza Klementynkę ;) nie no, takie wieści to miodzio :) super, na prawdę się cieszę że padły te słowa, że Sonia jest już członkiem rodziny!!! Już jej nie oddadzą :) Quote
Paula03 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Przepraszam za offa, ale pilnie potrzebna pomoc dla Fary, suni z nużycą: http://www.dogomania.pl/threads/182959-Fara-jasna-suczka-z-%C5%82ysymi-plackami.-Pomocy! Quote
Akrum Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ciekawe co u Klementynki, czy nadal zostawia pakieciki w domu?!! Quote
Aleksandra:) Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 ej noo co tak cicho u Klementynki ? są jakieś wieści z nowego domku ?? zdjęcia ? Quote
Madallena Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 No to ja Wam powiem :) Klementynka pięknie się zaaklimatyzowała. Poczuła się w domu tak, jakby od zawsze był jej. Jest z deka indywidualistką na spacerach, ma w sobie coś z mysliwskiego :D bo lubi zapachy i jak się uprze za cholere ie chce przychodzic do Panci! Z kolegą rezydentam jest ok. Jednek on woli ją zdecydowanie poza domem. Klementynka jest wtedy mniej nim zainteresowana i skupia uwagę na zapachach. W domu męczy rezydenta i zachęca do zabawy :D Jest namolna! po mamusi :p Quote
Akrum Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 super :) w końcu ma domek, na jaki zasługiwała :) mam nadzieję, że niedługo też zobaczymy fotorelacje :) Quote
Madallena Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Tez na to licze :) Wiecie może co sie ze Skiperem dzieje? Tyle czasu juz minelo... Quote
Akrum Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 w tym tygodniu ma być chyba wizyta poadopcyjna - jeśli nic nie poknociłam. Quote
Madallena Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 a ktos zadzwonil? napisal maila? dostal zdjecia? cokolwiek? Quote
Akrum Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Monika z Katowic chyba ma z nimi ciągły kontakt - tak mi się wydaje. Quote
Akrum Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Madallena, masz może jakieś fotki Klementynki?? albo wieści z domku?? Quote
Madallena Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Moja Droga. Z takimi pytaniami to do anaouk92 :) Ja wiem tylko tyle, ze u klementyna wszystko GIT. I nazywa sie teraz jakos baaardzo orginalnie...Sonia, czy jakos tak :D Quote
Recommended Posts