Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madallena miałam na myśli piękną sunię czarno biała z niedowładem tylnych łapek.
Gdzieś ją widziałam przy okazji Sisi, to chyba z jej schroniska.

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):
Madallena Aga35 wpłaciła 50 zł na Bernardyny od Klementynki - sprawdź prosze czy dotarły?

Rozliczenie w pierwszym poscie.
A jutro zapytam czy pieniadze doszly :)

Posted

Dzwoniła Pani Klementynki, jak tylko na wyświetlaczu zobaczyłam kto dzwoni to myślałam że zawału dostanę że chcą ja oddać.
Pani zadzwoniła żeby opowiedzieć o nowym życiu Klementynki. Jest kochana, przytulanka z niej straszna, uwielbia pieszczoty, wystawia brzuch do głaskania. Siku jeszcze w domu ale pracują nad tym. Klementynka teraz nazywa się Sonia bo na Klementynka wogóle nie reagowała. Wołali sunia i wtedy dopiero reagowała więc przechrzcili ją na Sonia.

Z Fusem rezydentem różnie bywa. W ogródku ładnie się bawią w przeciąganie zabawką, na spacerkach wspólnie wąchają krzaczki, gorzej jest w domu. Fusowi nie podoba się sposób zabawy Klementynki (gryzienie) - okazuje jej to poprzez warczenie, szczekanie i odganianie.

Sonia ma nowego kolegę-sąsiada, psiaka przygarniętego ze schronu na 3 łapkach. Świetnie się dogadali. Bawili się rewelacyjnie, tylko Fusowi nie bardzo to się podobało.
Soni chyba nie bardzo spodobało się nowe różowe posłanko bo śpi w łóźku, ha, ha ;)

Madallena czy potrafisz wklejać zdjęcia z telefonu, bo ja niestety nie.

No i usłyszałam coś co bardzo chciałam usłyszeć "Sonia jest już członkiem naszej rodziny" (mam nadzieję że chodziło o nasza Klementynkę ;)

Posted

Nie no R E W E L A C J A !!!
Tak sie ciesze, ze Sonia (na klementynke, rzeczywiscie nie reagowala!) rozpoczela ostatnia juz podroz do nowego zycia!

Lozko jest stworzone dla Soni! A nie tam jakies rozyki (u mnie je testowalam, nie wyszlo ;)

Sonia! trzymaj sie! Ze zdjeciami z telefonu powalcze, ale nie obiecuje, ze umiem je wstawiac :)

Awit, o ktora sunie Ci chodzi bo nie moge jej skojarzyc? (sunia z Klembowa mala, z niedowladem tylnych lapek to byla sunia bialo ruda, zdjecie u kogos na rekach - to ta?)

Posted

anouk92 napisał(a):
Dzwoniła Pani Klementynki, jak tylko na wyświetlaczu zobaczyłam kto dzwoni to myślałam że zawału dostanę że chcą ja oddać.
Pani zadzwoniła żeby opowiedzieć o nowym życiu Klementynki. Jest kochana, przytulanka z niej straszna, uwielbia pieszczoty, wystawia brzuch do głaskania. Siku jeszcze w domu ale pracują nad tym. Klementynka teraz nazywa się Sonia bo na Klementynka wogóle nie reagowała. Wołali sunia i wtedy dopiero reagowała więc przechrzcili ją na Sonia.

Z Fusem rezydentem różnie bywa. W ogródku ładnie się bawią w przeciąganie zabawką, na spacerkach wspólnie wąchają krzaczki, gorzej jest w domu. Fusowi nie podoba się sposób zabawy Klementynki (gryzienie) - okazuje jej to poprzez warczenie, szczekanie i odganianie.

Sonia ma nowego kolegę-sąsiada, psiaka przygarniętego ze schronu na 3 łapkach. Świetnie się dogadali. Bawili się rewelacyjnie, tylko Fusowi nie bardzo to się podobało.
Soni chyba nie bardzo spodobało się nowe różowe posłanko bo śpi w łóźku, ha, ha ;)

Madallena czy potrafisz wklejać zdjęcia z telefonu, bo ja niestety nie.

No i usłyszałam coś co bardzo chciałam usłyszeć "Sonia jest już członkiem naszej rodziny" (mam nadzieję że chodziło o nasza Klementynkę ;)

nie no, takie wieści to miodzio :)
super, na prawdę się cieszę że padły te słowa, że Sonia jest już członkiem rodziny!!!
Już jej nie oddadzą :)

• 4 weeks later...
Posted

No to ja Wam powiem :)

Klementynka pięknie się zaaklimatyzowała.
Poczuła się w domu tak, jakby od zawsze był jej.

Jest z deka indywidualistką na spacerach, ma w sobie coś z mysliwskiego :D bo lubi zapachy i jak się uprze za cholere ie chce przychodzic do Panci!

Z kolegą rezydentam jest ok. Jednek on woli ją zdecydowanie poza domem. Klementynka jest wtedy mniej nim zainteresowana i skupia uwagę na zapachach.

W domu męczy rezydenta i zachęca do zabawy :D Jest namolna! po mamusi :p

• 3 weeks later...