Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a nie napisalam, ze PIĘKNIE nieproporcjonalna? ;)

i znowu lazi po calym ieszkaniu i chrupie sucha karma! bo po co jesc nad micha, lepiej wszedzie pokruszyc!

ps. zsikala sie na podklad ;/

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

normalnie RATUNKU!

niedlugo mafia wolominska przyjezdza odebrac mi Klementynke i jedzie z nia na przedadopcyjna! Dom superoski! Klementyna moze juz stamtad nie wrocic :( co robic! to porwanie!

Posted

Madallena napisał(a):
normalnie RATUNKU!

niedlugo mafia wolominska przyjezdza odebrac mi Klementynke i jedzie z nia na przedadopcyjna! Dom superoski! Klementyna moze juz stamtad nie wrocic :( co robic! to porwanie!

O tak ??? Taka błyskawica jesteś ? A ja już na wątku zamojskim kazałam Ci jej kuponków po domu nie sprzątać w czwartek ... oj, jak znam ten świat to pewnie poznam Sissi :)
Gratulacje Klementynka !!! Wygrałaś suczek los na loterii - Madallena cię wypatrzyła i już masz domek :)

Posted

Strasznie mocno trzymam kciuki za Klementynke! Mam nadzieje, ze to koniec jej tulaczki. Dom podobno rewelacja! bardzo zwierzecy, i pies jest, i swinka morska i chomik :D

Kolementynka spakowana, czeka na wolominskie Bi Em dablju!

Posted

Porwali ja! zabrali a mnie zwiazali i nie pozwolili zabrac jej z powrotem!

jedzie w samochodzie. Przytulila sie i ... jedzie po nowe zycie!

trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo ok!

Posted

Madallena napisał(a):
Porwali ja! zabrali a mnie zwiazali i nie pozwolili zabrac jej z powrotem!

jedzie w samochodzie. Przytulila sie i ... jedzie po nowe zycie!

trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo ok!

Oj, trzymam, trzymam baaaardzo MOCNO !!! :)

Posted

Klementynka zostala :)

Nie zmieniam jeszcze tytulu.... poczekam 2 dni.

Rezydent troche sie jej bal, ale to mlody facio, nedlugo zaczna sie bawic :)

Cierpliwosc potrzebna! ic zas!

Posted

Klementynka miala ogloszenia. Stad braly sie domki :)

mam jeszcze jedno zapytanie o Klementynke, ale na razie ja wstrzymama, zostawie na wszelki wypadek :) a jak wszystko bedzie ok to polece jej Sisi ;)

Posted

Masz na mysli bialo ruda? :)

Klementynka byla z Klembowa, Sisi (ta bialo ruda) jest z Głowna :)

i jak wszystko pojdzie dobrze, pojedziemy razem z Andzike dzisiaj po nia :)

SISI POTRZEBUJE PIENIEDZY NA BENZYNE :( To niewiele 50 zl.

Potrzebuje tez wsparcia na DT.

Pomozmy jej prosze!

Posted

Madallena napisał(a):
Klementynka zostala :)

Nie zmieniam jeszcze tytulu.... poczekam 2 dni.

Rezydent troche sie jej bal, ale to mlody facio, nedlugo zaczna sie bawic :)

Cierpliwosc potrzebna! ic zas!

Oh Madallena, widzę że jakoś tymczasowiczki się u ciebie nie trzymają, jakoś po kilku dniach się ich pozbywasz - ja nie wiem co Ty z nimi robisz :) hihi
A...już rozumiem, sprzedajesz je tej mafii wołomińskiej, tak?? hahaha

A tak na poważnie, to bardzo się cieszę, że Klementynka tak szybko dostała kolejną szansę :)
mam nadzieję, że to jej ostatnia przeprowadzka... trzymam kciuki,żeby ci państwo już jej nie oddali!!!

Posted

Miałam pisać wczoraj ale póxno wróciliśmy i padłam.

A więc Klementynka została ale kciuki potrzebna bo niestety pies rezydent bał się jej. Ona jest bardzo odważna i zaczepiała psa i bardzo się denerwowała że on nie chce się z nią bawić. Mam nadzieję że chłopak się przekona że panienka nie chce mu zrobić krzywdy.

W domu dwójka dzieci, dziewczynka ok. 10 lat i chłopak ok. 15 lat. Klementynka trochę kłapała zębami ale myślę że dzisiaj już sama będzie się im pakowała na kolana. Dom super. 3 tygodnie temu uśpili sunię Berneńczyka, miała nowotwór, walczyl.i do końca niestety nie udało się jej uratować. Dom z ogrodem w Chotomowie, więc Klementynka ma ogród do swojej dyspozycji. Posłanko było juz przygotowane. Państwo bardzo zakochani w swoim psie więc mam nadzieję że nie będzie powtórki z ostatniej adopcji gdzie Pan był zakochany w kocie ;)

Będę do Państwa dzwonić więc dam znać.

Posted

Ależ te małe pieski są charakterne. Klementynka wyglądała jak takie słabiutkie, malutkie nieszczęście, kto by pomyślał, ze takiego diabełka ma pod skórą:diabloti: Trzymam kciuki za Klementynkę i szczęśliwą rękę Magdy:loveu:

Posted

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam.
Pani była akurat z Klementynką na zakupach pięknego rózowego posłanka ;)

Państwo zdecydowanie chcą dać szansę Klementynce. Jest rozbrykana i teraz dopiero przeżywa swój wiek szczenięcy. W zabawie podgryza co średnio podoba się psu. Pani mówi że się trochę wycofał i szczeka na nią i warczy jak do niego podchodzi.

2 kupy wylądowały u syna w pokoju. Siku na materac ale to chyba Państwa nie znięchęca :)

Ogólnie Pani mówi że jest bardzo karna i do wychowania. Trzeba nad nią popracować.

Jedyna obawa to o psa żeby się nie wcofał z powodu jej obecności. Trzymajcie kciuki.

Posted

Klementyna zgwalci go kilka razy i psiak sie do niej przekona :p

To dobre wiesci! bardzo dobre!

A zamiast rozowego poslanka niech Pancia kupi jej lozko i komplet rozowej poscieli :D

Tytulu jeszcze nie zmieniam, czekamy do ... weekendu :)