Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona rozchwiana? to maly wariat! tylko chyba za dlugo sikala pod siebie i musi sobie przypomniec, ze robi sie to wylacznie na spacerach ;)
Spi WYLACZNIE na kanapie czy lozku.

7 poslan rozstawionych po calym moim domu nie robi na niej ZADNEGO wrazenia! Kanapa, lozko i spie.

Maly wariat ma niespozyta energie. Gania na lace z Nana, Nanie wisi jezor, wracamy do domu, Nana pada a ta ... do michy, skubnie pare kawalkow karmy, (oczywiscie nie je przy misce, fajnie jest latac i kruszyc po calym mieszkaniu!), zrobi siku, kupe i do zabawy! Bierze zabawke do pyska i zaczepia Nane do zabawy! Wariat, normalnie wariat!

laduja sie wlasnie zdjecia. zaraz wstawie.

Posted

Gratuluje Klementynka!

Zrobilas pol kupy w pokoju dziewczynek (robilas, dopoki Ci nie przerwalam) a skonczylas na spacerku i skwitowalas piekna kaluza na trawce :)

NARESZCIE!

Nie zapeszam, zobaczymy co bedzie pozniej ;)

Generalnie cala noc grzecznie przespala u moejgo boku, tak bylo jej dobrze, ze ani razu sie nie obudzila i nie poszla zostawic pakietow. Moze dzien dzisiejszy byl przelomowy i dziewczyna juz zawsze bedzie na spacerkach robila? :)

Posted

hihi, powtórka z rozrywki :) Kropka i Klementynka mogą sobie podać łapki :) a może im tak się podobają te Twoje panele?
Albo badają Twoją wytrzymałość i cierpliwość ?!! hahaha

Posted

Słuchaj, może przetrzyj te panele octem (potem dobrze wywietrz ;) , to zabije zapach i ślady biologiczne. Ona pewnie wyczuwa, ze tam wcześniej była toaleta Kropki ;)

Posted

Ja myje podloge srodkiem dezynfekujacym :) Ocet to pikus!

Kropka zalatwiala swoje potrzeby w jednym miejscu, na podkladach (polozone byly na panelach). Klementynka sra gdzie popadnie :D

kolejna proba zalaczenia zdjec! trzymajcie kciuki!

Posted

No to jeszcze kilka dni i Klementynka zacznie zostawiac pakieciki na dworzu w całości - mam nadzieję ha, ha ;)

Co do spania to u mnie jest 6 psich posłań a tylko połowa wykorzystana, reszta woli łóżko.

Posted

Ida kolejne zdjecia. Mam andzieje,z e sie zaladuja. Ciezko jej zrobic jakies ladne, bo sie wierci caly czas.

Na spacerze szalala z psiakami. Gonila ostro malego goldena, ktory ciapowatymi ruchami wlazil na nia i zachecal do zabawy. Nie podobalo sie to jej.
Najlepiej bawi sie z NANA. Ma patyk w pysku a Nana ja gania.

Nawet dolek kopala :)

Slucha sie przepieknie. Acha! kupa byla w domu, ale siku na spacerze :lol:

No co ja moge o niej rzec. Nad pakietami popracujemy i Klementynka bedzie idealnym psem.

I wiecie co>? dobrze, jakby znalazla domek z drugim psiakiem.

Posted

To terier ! Jest na terierach w potrzebie ??? Śliczna jest, ja takie strasznie lubię, choć z ich żywiołowością średnio sobie w bloku radzę :) Mój typ :)

Posted

E-S na wizycie przedadopcyjnej przymkne oko na Twoj zwierzecy ekwipunek papuzi :p

terierowata jest, to fakt. i wącha, łapie trop, ale jak sie ja zawola to wraca. wiec jest latwa w prowadzeniu (nie to co Bugi:)

(a gdzie sa teriery w potrzebie? )