Awit Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ale bidulka musi być rozchwiana jak tak sika po domu Quote
Madallena Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Ona rozchwiana? to maly wariat! tylko chyba za dlugo sikala pod siebie i musi sobie przypomniec, ze robi sie to wylacznie na spacerach ;) Spi WYLACZNIE na kanapie czy lozku. 7 poslan rozstawionych po calym moim domu nie robi na niej ZADNEGO wrazenia! Kanapa, lozko i spie. Maly wariat ma niespozyta energie. Gania na lace z Nana, Nanie wisi jezor, wracamy do domu, Nana pada a ta ... do michy, skubnie pare kawalkow karmy, (oczywiscie nie je przy misce, fajnie jest latac i kruszyc po calym mieszkaniu!), zrobi siku, kupe i do zabawy! Bierze zabawke do pyska i zaczepia Nane do zabawy! Wariat, normalnie wariat! laduja sie wlasnie zdjecia. zaraz wstawie. Quote
Andzike Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No to jeszcze poczekam na fotki chociaż już mnie łóżko wzywa;) Quote
Madallena Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Mam dosc! :angryy: Zdjecia nie chca sie zaladowac :mad: Jutro podziele je na dwie partie i wstawie, bo calosc dzisiaj ni cholery nie chce sie zaladowac :angryy: Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Gratuluje Klementynka! Zrobilas pol kupy w pokoju dziewczynek (robilas, dopoki Ci nie przerwalam) a skonczylas na spacerku i skwitowalas piekna kaluza na trawce :) NARESZCIE! Nie zapeszam, zobaczymy co bedzie pozniej ;) Generalnie cala noc grzecznie przespala u moejgo boku, tak bylo jej dobrze, ze ani razu sie nie obudzila i nie poszla zostawic pakietow. Moze dzien dzisiejszy byl przelomowy i dziewczyna juz zawsze bedzie na spacerkach robila? :) Quote
Akrum Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 hihi, powtórka z rozrywki :) Kropka i Klementynka mogą sobie podać łapki :) a może im tak się podobają te Twoje panele? Albo badają Twoją wytrzymałość i cierpliwość ?!! hahaha Quote
mshume Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Słuchaj, może przetrzyj te panele octem (potem dobrze wywietrz ;) , to zabije zapach i ślady biologiczne. Ona pewnie wyczuwa, ze tam wcześniej była toaleta Kropki ;) Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Ja myje podloge srodkiem dezynfekujacym :) Ocet to pikus! Kropka zalatwiala swoje potrzeby w jednym miejscu, na podkladach (polozone byly na panelach). Klementynka sra gdzie popadnie :D kolejna proba zalaczenia zdjec! trzymajcie kciuki! Quote
anouk92 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 No to jeszcze kilka dni i Klementynka zacznie zostawiac pakieciki na dworzu w całości - mam nadzieję ha, ha ;) Co do spania to u mnie jest 6 psich posłań a tylko połowa wykorzystana, reszta woli łóżko. Quote
Paula03 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dobrze, że już zaczęła załatwiać się na dworze, trzymam kciuki, że będzie tak już zawsze! Czekam na zdjęcia :) Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Zrobila kupe w domu :angryy: ale wielki szacun za to, ze trafila w podklady ! :cool3: Zdjecia CDN Quote
Paula03 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Klementynka jest śliczna!!! Dajcie zdjęcia na pierwszą! Szkoda, że kupa była w domu. Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Ida kolejne zdjecia. Mam andzieje,z e sie zaladuja. Ciezko jej zrobic jakies ladne, bo sie wierci caly czas. Na spacerze szalala z psiakami. Gonila ostro malego goldena, ktory ciapowatymi ruchami wlazil na nia i zachecal do zabawy. Nie podobalo sie to jej. Najlepiej bawi sie z NANA. Ma patyk w pysku a Nana ja gania. Nawet dolek kopala :) Slucha sie przepieknie. Acha! kupa byla w domu, ale siku na spacerze :lol: No co ja moge o niej rzec. Nad pakietami popracujemy i Klementynka bedzie idealnym psem. I wiecie co>? dobrze, jakby znalazla domek z drugim psiakiem. Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 strasznie trudno, jak juz mowilam, zrobic jej zdjecia :) Quote
E-S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 To terier ! Jest na terierach w potrzebie ??? Śliczna jest, ja takie strasznie lubię, choć z ich żywiołowością średnio sobie w bloku radzę :) Mój typ :) Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 E-S na wizycie przedadopcyjnej przymkne oko na Twoj zwierzecy ekwipunek papuzi :p terierowata jest, to fakt. i wącha, łapie trop, ale jak sie ja zawola to wraca. wiec jest latwa w prowadzeniu (nie to co Bugi:) (a gdzie sa teriery w potrzebie? ) Quote
E-S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Tu masz linki na teriery w potrzebie i szorstkowłose w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/121853-TERIERY-Nasze-jedyne-marzenie-to-kochajace-domy. i tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/173902-Szorstkow%C5%82ose-w-potrzebie!Prosz%C4%99-o-uaktualnienie-ps%C3%B3w-i-wklejanie-wg-szablonu! Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Zlapana na goracym uczynku! Przysypiala ogladajac telewizje! Zdjecie do ogladania po 22 Tu jej miejsce, a nie w schroniskowej klatce! Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Mam nadzieje, ze za tydzien nie bedziesz miala oiazji poznac Klementynki bo bedzie juz grzala doopke w nowym domu :D Quote
Andzike Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Cudna jest !!! Co Ty opowiadasz, ze nieproporcjonalna ;) Żeby jeszcze tą kupę na spacerze ogarnęła... ;) Quote
Recommended Posts