Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OlaLola napisał(a):
Trzymajcie kciuki za moją podróż do Zendka 4 po szczeniaka... Dziś dosłownie zwiedzę pół śląska...
No ale cóż czego się nie robi dla psiaków. :)
Dziś jest wyjątkowo zwariowany dzień...

szerokiej drogi :lol: ja za jakieś 1,5 godzinki wyruszam po szczylka do Katowic :)

Posted

szczenior już "zainstalowany" w nowym domku :) domek naprawdę fajny, troszkę sobie jeszcze z Panią pogawędziłam, umówiłyśmy się, że co jakiś czas podeślą mi zdjęcia psiaczka i info o nim :cool3: szczyl pierwsze co zrobił jak go wzięłam na ręce to mnie "olał" :eviltong: w autku troszkę sobie pospał a później znęcał się nad moją torebką, charakterny z niego szczenior :loveu: mam kilka fotek małego łobuza zaraz spróbuję wstawić :)

Posted

Ten szczeniaczek, którego najpierw ja a potem mikoada wiozłyśmy to biszkopcik ( imię ze starego domku ):loveu::loveu::loveu:. Dziś też pozostałe dwa szczeniaki znalazły swoje domki. W tym jeden na Stroszku, 200m od miejsca gdzie mieszka Ania. ;) Domek właśnie z ogłoszenia. Biszkopcik najpierw jak jechał ze mna z Zendka to troszkę marudził, potem spał, w autbusie do Katowic, spał a poźniej próbował dostać się na siedzenie Pana obok co mu uniemożliwiałam. Muszę przyznać, że psiak był ze mną 2 godziny, ale zdążył podbić moje serce:oops:

I teraz tak wielkie podziękowania należą się, mikoadzie i jej TZ, za to przyjechali po szczeniaka i zabrali go nowego domku, oraz mikoadzie i chalimali za wizytę przedadopcyjną.
Nie mogę również zapomnieć o dineh, gdyż to właśnie dzięki ogłoszeniom zrobionym przez dineh część psinek domek znalazło :)
Dziękuje Cajusowi i wszystkim, których nie wymienię z nicka. Odwaliliśmy kawał dobrej roboty :) DZIĘKUJE WAM
:loveu:

Posted

Przed chwilą dostałam sms-ka od Pani Biszkopcika o takiej treści :

"Na razie wypił dwie miseczki mleka, pospacerował sobie zwiedza otoczenia, teraz maluszek śpi, chyba będzie nazywał się Kajtuś tak powiedział syn" :loveu:

Zapomniałam dodać, że mały też podbił moje serce i wcale nie miałam ochoty się z nim rozstać :oops: no, ale jak już wcześniej obiecałam, że psiaka dowiozę to musiała dotrzymać słowa :)

Posted

Zapomniałam Wam powiedzieć, że pisałam ostatnio z Panią Kajtusia i dowiedziałam się, że mały ma niezły apetyt, dużo śpi jest chętny do zabawy i zaczyna wszystko gryźć a najchętniej skarpetki :)

• 3 weeks later...
Posted

Oj no to cieszę się, że u Kajtka wszystko dobrze:loveu:, gdyż nie mam niestety dobrych wieści.... Siostra Kajtka wróciła do właściciela.... :angryy:
Biała sunia z czarnymi oczkami... Właściciel dał ją koledze no i koledze piesek się znudził.... A nawet zaczął wkur*****....:angryy:
Na szczęście właściciel odebrał ją szybko, bo sunia miała skończyć nieciekawie....:angryy::angryy::angryy::angryy:Jak tylko dostanę zdjęcia wkleję ( pewnie troszkę na nie poczekam) ale najważniejsze, że mała jest już bezpieczna. Z początku jak wróciła była dzika.... Teraz śpi już na łóżku i pomału zaczyna być ok...

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj dostałam wiadomość od Pani Kajtusia takiej treści: "Kajtuś ma się dobrze wszystkim się bardzo podoba bo jest bardzo grzecznym psem w nocy jest spokojny chyba, że jakiś pies wtargnął na posesję. Zna już dobrze swój teren, spaceruje po swoim placu i nie oddala się, grzecznie słucha i reaguje na swoje imię, jest odrobaczony, waży 6,5 kg i jest zaszczepiony". Pani obiecała również przesłać jutro zdjęcia Kajtusia :)

Posted

Bardzo się cieszę, że Kajtuś grzeczniutki. Ale co znaczą słowa że jakiś inny pies wchodzi na posesję.... I czy to oznacza, że Kajtek hmmm nie śpi z nimi w łóżku, tylko w kojcu?

Posted

Oki, nie ma co wyciągać pochopnych wniosków, a sytuacja mogła być np jednorazowa. Zresztą ja to już chyba jestem przewrażliwiona... A zdjęć nie umiem się już doczekać :)