Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukamy domów dla 7 szczeniaczków,ich mama to 4-letnia wspaniała suczka Sara, która ma coś z golden retrivera. Urodziła 7 szczeniąt - 4chłopców i 3 dziewczynki.

Niestety gdy odkarmi młode, maluchy trafią do schroniska. Wraz z koleżanką postanowiłyśmy pomóc, za 5/6 tygodni malce będą musiały opuścić swój obecny dom, więc musimy jak najszybciej znaleźć domy stałe, lub chociaż tymczasowe.
Szczeniaki, na chwilkę obecną będzie można zarezerwować, a gdy maluchy się usamodzielnią adoptować.

Białe to dziewczynki, a reszta to chłopcy. Wyrosną na średniej wielkości psy. Ojciec psiaków był wpaniałym, mądrym pieskiem, o kolorze sierści jak u dzika, niestety nie żyje.... został zastrzelony przez leśniczego....oba bezowe zarezerwowanie i ten z beżowym pyszczkiem
Szczeniaki znajdują się w Zendku.
Kontakt w sprawie adopcji:
508 905 059 obecny właściciel

Anna Walczakowska
tel;507-146-801

Czasu jest mało ale musi się udać!! Trzeba ocalić te małe istotki przed schroniskiem

PS Suczka ( matka ) nie szuka domu i obiecano nam że jak tylko odkarmi młode zostanie wysterylizowana, czego na pewno dopilnujemy.

Banerki Zrobione przez Cajusa, za co serdecznie dziękujemy :)

Ogłoszenia:
http://www.mammisia.pl/?misio/dodano

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tylko dostanę więcej zdjęć, to wkleje, maluchy każdy inny ;P Tylko jeden kolorystycznie wdał się w mamę.
Izzie najlepiej by było gdybyś któregoś chciała lub znała kogoś kto chce....;)

Posted

Tak by było najlepiej. Ja niestety na razie psa mieć nie mogę co mnie niesamowicie boli, ale siła wyższa. Inka została z mamą. Ale zastanowię się komu by tu je przedstawić ;)

Posted

ja mam lepsza metodę, nie pytam w ten sposób nikogo ale ludzie kojarzą mnie z pomoca zwierzakom, więc kto chce psika , albo znalazł zgubę, sam się do mnie kieruje albo kierują go inni....
często mam pod domem auto ze schronu po wałówkę, i legowiska, stąd skojarzenie.

A propos, psika, jak sie ma NEO. Widujecie go w CK? jak idzie socjalizacja. Jestem nim zainteresowana.

zapisuję watek szczeniorków, nasze gliwickie sie kończą może pomożemy w adopcji, z batalionu szczeniorków, zostały 3 lub 2. będę polecać wasze.

Posted

no mnie też kojarzą, ale raczej pomóż jakiemuś, niż adotujemy jakiegoś....
a co do Neo został wykastrowany, oswajanie pomału idzie, jakaś Pani tam do niego przychodziła nie wiem czy jeszcze przychodzi....
dziś postaram się porobić szczeniakom ogłoszenia

Posted

Jestem i ja... co za kluchy. I to 7! Oby to była szczęśliwa 7mka, choć rzeczywiście szlag człowieka trafia, że w ogóle do czegoś takiego doszło.
Ale cóż - już nie ma co gdybać. Kluchy są, domków trzeba szukać.
Ładne zdjęcia potrzebne i dobre allegro to i domki się znajdą.

Posted

Ra_dunia :loveu:
Też mam nadzieję ze to będzie szczęśliwa siódemka :) Tak jak pisałam, jak tylko dostanę zdjęcia wkleję i można robić ogłoszenia. W sensie ja też będę robić. Allegro to bardzo dobry pomysł. :)

Posted

dokładnie. Bez zdjęć się nie da...
I to jeszcze każdemu osobno trzeba będzie porobić i oczywiście nadać każdemu imię.
Dobrze by było jakby opiekunowie jeszcze nam o każdym coś napisali. Typu - ciągle śpi, mały żarłok, największa z rodzeństwa... cokolwiek. Wtedy będzie łatwiej napisać teksty :)

Posted

I kolejny raz nie usiadłem w nocy do komputera.

Mam pytanie czy mogę umieścić szczeniaczki na nk z zapytaniem o przyszłą adopcję. Czyli chętnych musiałbym kierować na jakiś adres. Mogę prosić o taki czy zostaje opiekuna?

Posted

No więc tak dziś mam dostać zdjęcia maluchów, mam nadzieję że dostanę ;)
Poproszę również o opisy jak prosi Ra_dunia.
Cajus jasne że możesz ogłosić szczeniaki na nk, ja już dawno chciałam to zrobić, tyle że rozmiar zdjęć jest zbyt wielki a ja nie potrafię ich zmniejszyć.
Poza tym poczekam aż będą lepsze zdjęcia i do boju z ogłoszeniami i wogóle ;)